Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Kuracie soté na thajský spôsob a ryže. Polievka zdravá zeleninová 🙂 :-P
@ericka_l Na thajsky sposob? To si prosim ta ako robila? Mozes mi dat recept? Dakujem 🙂
Cesnačka s krutonmi a peciem jaternice 🙂
@oira mnam😋😋😋
kapustová polievka s fazuľou, kuracie stehienka a kridielka s ryžou, kompót alebo uhorka, kto čo chce
@oira toto s mužom milujeme 🙂
my včera klasická hrachová polievka s kváskovým chlebíkom,
dnes bude hovädzia polievka, kuracie mäso na nejakej (ešte neviem akej) šťave + tarhoňa
@kaktusik paci akurat som pridala hrozienka a mandle lupienky
Vyprážané rezníky so zemiakovou kašou a uhorkový šalát k tomu. Rezne a zemiaky zvýšili zo včera a šalát spravím čerstvý 🙂
palacinky plnene dzemom so slahackou a grankom
Fasirky so zemiakovou kasou a teraz na veceru mam v plane urobit krupicovu kasu alebu puding 🙂
kuracie masko so syrovou omackou a hranolkami, plus zeleninova obloha v podobe kapusty, rajciny a uhorky
Šišky s lekvárom a šľahačkou 🙂
Mliekovú fazuľovú polievku už mám postavené a k tomu posúchy.
Polievku máme zo včera tekvicovo-cviklovú a dnes som spravila kurací steak na bylinkovom masle s ryžou a pečenou hokkaido tekvicou, čo zostala zo včera 🙂
Maminka ma ucila ze nie je umenie navarit z toho co si nakupis ale z toho co mas v chladnicke. Takze dnes zbytky kyslej kapusty, ryze a z mrazaka mlete masko - tadaaaa kolosvarska kapusta :P
Dnes som mala velmi rychlo navarene. Vybrala som z mraznicky bryndzove pirohy, uvarila vo vode a usmazila slaninku s cibulkou a obed bol na svete 🙂 😀
Bolonske spagety a hovadzi vyvar
@eliska13 ďakujem pekne 😊 samozrejme sa rada podelím, recept je tu: https://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-jak-na-to/2... Sú fantastické, naozaj ako od babičky, vždy sa po nich len tak zapráši 😃
@tykat mnam, tie vyzeraju bozsky! Ani sa necudujem, ze sa hned po nich zaprasilo 🙂 Musim ich aj ja niekedy spravit. Ty si davala do vnutra aj kukuricu?
@simonkaa27 ano, my davame kečup s cesnakom a pizzovym korenim, sunku alebo anglicku slaninu, syr a kukuricu.
@tykat ahoj , môžeš poslať recept? Ďakujem

fazulova polievka s udenymi rebrami, zemiakove placky v rure