Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mirien22 mna, vyzera to velmi dobre🙂 Ako robis domacu majonezu? Co do nej davas?
@kendova_anna najprv žĺtka vyšľahám s olejom a keď to je už husté, pridám lyžičku horčice (teraz som dala dijonsku medovú), trochu soli a čierneho korenia 🙂 celé to ešte prešľahám a nechám aspoň polhoďku v chladničke. To je celé 🙂
obrátené rezne, ryža, zeleninový šalát
Vcera som spravila kuracie spizy so sampionmi, cibulkou a slaninkou, k tomu opekane zemiaky, salat a dressing. Nezjedlo sa, tak mame aj na dnes. Polievku som narychlo spravila zeleninovu.
karfiolovu polievku som urobila a k tomu cestovinu s kuracim maskom 🙂
dnes zemiakové placky s bravčovým mäsom na šťave a k tomu zeleninka, toto by som mohla robiť aj každý druhý deň u nás 🙂
Sosovicova mliekova polievka a palacinky 🙂
Dnes na rychlo zeleninovy salat,grilovany hermelin a k tomu par hranoliek 😊
Sladkú fazuľovu polievku zo slizami... Koláč OBLÍŽ PRST
Spenatovy privarok varene zemiaky klobáska 👩🍳🥗🍳🍴🍽🥄🔪
vcera si som dala masko do pacu a dnes som ho opiekla na oleji, spravila hranolky a obed bol na svete 🙂
Sosovicova polievka, grofske rezne, pyre a uhorka.
Na veceru peciem muffiny
Porkova kremova polievka, klasika schnitzle 🙂
My dnes segedin s knedlou a zvyšky jablkoveho koláča zo včera 😊
Mliečna fazulova polievka, obratene rezne s novými zemiakmi na masle s petrzlenom, hlávkový šalát. Poobede ku kávičke tiramisu 😊
My dnes špízy 😋
dnes šalát s kuracím mäskom a cesnakovým dressingom, opečená bagetka 🙂
bezmäsité lassagne 🙂
polievka - brokolica, strúhaná mrkva, červená šošovica a bobkový list, bez mäsa, nato zápražka s údenou červenou paprikou - chutí ako polievka s údeným mäsom, druhé nutelové a lekvárové buchty
brokolocova kremova, rezne a salat 🙂
@tarvika včera hraskovy krém s krutonmi a syrom plus palacinky so šľahačkou a čokoládou 😊 dnes cevabcici s kasou a na večeru šalát z krabich tyciniek
@diaalex ako robíš tie lasagne?
@daniela2227 podľa receptu na podravka.sk 😊 teraz mi nechce pripojiť link 🙁 ale tam to nájdete
@diaalex dakujem skúsim nájsť 😊
dnes som spravila spagety s mletym masom - na sposob bolonskych spagiet 😉

Dnes teľací steak so špargľou a domácou majonézou 🙂