Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kopeccc nie je začo 😊
Riskyyyyy 🤤
Cesnacka a vepro-knedlo-zelo😋
Kuraci vyvar..zapekane cestoviny(kuracie prsia.sampiony.kukuricka.slaninka.sladka smotana.vajco)
Dnes vyvar hovadzi alebo kuraci a halusky s bryndzou a opecenou slaninkou. Zajtra palacinky.
V sobotu sme boli na svadbe, takže ešte na dnes mám rezne a zemiakový šalát a večer sa chystám spraviť gyros šalát, ktorý budeme mať zajtra na obed.
Dnes sme mali este bravcovu panenku so slivkovou omackou, co este zo vcera ostalo a na zajtra rozmyslam, ze by som urobila kolozvarsku kapustu alebo francuzske zemiaky, mam na cosi take velku chut 🙂
Okrem gyros šalátu, ktorý som včera spravila idem ešte aj palacinky s nutelou spraviť. Toto tehotenstvo ma asi zabije :D :D
dnes len kuraci platok so syrovou omackou a pecene zemiacky a tiez aj trochu ryze som urobila a k tomu uhorkovy salat. Ten si ideme teraz pomaly ku vsetkemu 😂
Vdaka za palicky, spravim tie, manzel sa potesi🙂
K tomu hrstkovu polievku dovaram.
Pekny den dievcence
na obed dnes francuzske zemiaky a teraz na veceru som detom slubila babovku, tak som tu na rychlo robila 🙂 a zajtra na obed planujem robit zeleninovu polievku s haluskami a druhe este neviem, ale spagety sme davno nemali 🙂
Vcera zeleninove rizoto (hrasok, mrkva, brokolica, karfiol) a obrateny jablcnik s cokoladou.
Dnes kuracie prsia (gyros, citron, rozmarin), pecene zemiaky a salat (cherry, uhorky, cervena hruba paprika, salatove korenie)
Zajtra asi bolonske spagety alebo lasagne.
@tykat môžem poprosiť recept na obrátený jablcnik? 😊
Paradajková a polievka s ovsenymi vločkami granadir
Zajtra osie hniezda a polievku dám asi spenatovu
@daniela2227 jasne 🙂 peciem uz roky podla tohto receptu https://www.mimibazar.sk/recept/447/babickin-ob...
@tykat dakujem velmi pekne 😊
vajickovu polievku robim akurat a druhe budeme mat kuracie prsia s rozmarinom 🙂
Dneska slepačí vývar s rezancami, pečené kuracie štvrte a pečené zemiaky s uhorkovym šalátom, a dezert hrnčekový perník.
Spenatova polievka s vajickom a francuzske zemiaky s calamadou
@svetlana261 nedate recept na ten hrncekovy pernik?

@daniela2227 dakujem krasne ❤