Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
FAzulovica s údeným mäsom a čerstvý chlieb. Na večeru ešte Bolonske lasagne
dnes ešte nemocničná strava a zajtra už dúfam pôjdeme domov, lebo to je nič moc
Dnes som urobila pecene buchty, tie sme mali, zajtra mam v plane robit paprikas 🙂
Kuracie rezne.opekane zemiaky tatarka uhorovy salat
Zapecena brokolica so zemiakmi a syrom. Polievka zo včera vývar
dnes taký rýchly obed, keďže ešte dospávam. spravím dukatové buchtičky s vanilkovým krémom a polievku zeleninovú.
Kuracie masko na smotane s kolienkami
Spagety na cinsky sposob..karfiolova polievka s cervenou zasmazkou
Bravčové mäso na rasci ,zemiaková kaša ,píšu že ku tomu ryža ,tarhona ,pečené zemiaky
francuzske zemiaky a polievku som spravila cesnakovu
Zapekane kuracie prasia s 5 druhmi syra, bylinkami a k tomu dusena zelenina
vcera vecer som este granadir robila aby sme mali na dneska aj s kyslymi uhorkami 🙂
idem spraviť rýchlo mixovanú mrkvovú polievočku a vyprážaný syr s hranolkami.
Gazdovsky plech po mojom(zemiaky kysla kapusta bravcove stehno na platky koreniny klobaska slanina smotana)
Brokolicova polievka, rizoto
Fazuľovú polievku so širokými rezancami ,špagety .
Pecene kura.plus stehna..opecene okrenene kuracie steaky ryza s hraskom a kuraci vyvar
Dnes kotlikovy gulas,ostalo aj na zajtra.
Bambulky tak mne dnes asi hrabloo 🤷♀️Chlapovi rezeň s ryžou dcérke karfiol s varenymi zemiakmi a sebe grilovaný losos s grilovanou zeleninou a špagety 🤦♀️🤣😂🤣🤣fucimm a plačem keď vidím ten riad ☺️🤣🤣🤣
@hennyinnsbruck toto mám rada ,plus na plech dáme najprv zemiaky ,kyslu kapustu a navrch kuracie stehná .
Segedin uvareny na zajtra a pozajtra. A ražniči s pyre na dnes. Polievka zeleninova a bananove muffiny. Zajtra a v utorok nevarim 😂
@adulikka to nepoznám 🧐🧐určite vyskúšam!! Ja ryžu nemusím, zvyknem k tomu pyré robiť.. Ďakujem za tip 👍👍😋😋

@samrolka2019 jeej tak to je nahoda, ze sme presne to iste mali k obedu 🙂