Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adulikka ďakujem 😋
Dnes sme mali sviečkovu na smotane a hovädzí vývar. A svokra mi poslala segedin....tak mi knedľa bude trčať aj cez uši 😂
Maso s ryzou som dnes spravila a polievku mliekovu sosovicocu.
Svieckovu ale nie z hovadziny ale kare
@daniela2227 ja idem dnes robiť palacinky na obedík 🙂 Už teraz mi slinky tečú na ne 🙂
Dnes som urobila tortilly so zeleninou a s kuracím mäskom a na večeru budeme mať vianočku domácu s džemíkom 🙂
Parkova polievka a zemiakové placky .
dnes som uvarila sladku fazulovu polievku a spanielskych vtacikov s tarhonou, kysle uhorky. skvely nedelny obedik 🙂
Vcera bravcove steaky na kecupovo horcicovej omacke a ryza..dneska halusky s vajcom a fazulova s udenym
Vyvar a rizoto, vcera sme dojedali francuzske zemiaky
Pecene domace kuriatko a zem. pyre + uhorkovy salatik, karfiolovo hraskova polievka
Zeleninove rizoto som dnes narychlo spravila a polievku sme mali este zo vcera slepaciu. Na druhu adventnu musela byt klasika 🙂
@daniela2227 mnaaaammm palacinkyyy posliii🤣
Parene buchty sme dnes mali na obed. Robila som aj s jahodovym lekvarom a aj slivkovym. Vyborne boli🙂
Pecene kuracie stehna...vyzmazane kuracie prsia.varene zemiaky..hraskova polievka s krupicnymi haluskami
Bravčové rizoto s hraškom a kukuricou .
Hraskova polievkA...spagety na cinsky sposob
Z kuracich krídel perkelt na smotane a kolienka .
Dnes také mäsko na spôsob číny s ryžou a polievku som spravila špenátovú mliekovú s vajíčkami.
Dnes som kupila pekne udene rebra. Vyvarila som ich a v tej vode som uvarila zemiaky a spravila zemiakovy privarok s maskom z rebier. Polievka bola drobkova
Fazuľová polievka.
Hrstková polievka so zeleninou, koložvarská kapusta
ešte od včera hrstková polievka/už sa dojedla/ , žemľovka so strúhanými jablkami

@hennyinnsbruck tento robím
https://www.mimibazar.sk/recept/45740/kuracinka...