Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Hranolky s vyprazanymi kuracimi nugetkami a grilovanym syrom. Mnamka velika 🙂
Francuzske zemiaky.sampionova polievka
dnes len makove slize, kedze sa mi nechcelo stat pri hrncoch, ale sem-tam treba aj tak.
Kare zapecene na sampionovej omacke a ryza
@oira ježiš.. slintaaaaam 😋😋😋😋😋
Zajtra mám na plane slepaciu polievku, rezne a zemiakový šalát.
Odvcera zostali spagety a bolonska omacka. Dnes som dovarila fazulovu bielu a hovadzi gulas.
A predvecerom sa chystame napiect medovnicky.
Fasirky s pyre zemiakmi a kyslymi uhorkami. Polievka zeleninova 🙂
vcera som piekla cele kura plnene plnkou, z rozkou, z pecienky a tak podla receptu mojej prababky, co som nasla v krabici u nasich 🙂 a teda bolo to brutalne dobre 🙂
Spravila som take zapekanie zemiaky so vsetkym, co som v chladnicke nasla. Dala som tam sampiony, slaninku a na vrch som nastruhala syr.
pizzu som dnes spravila a mam navarene aj na zajtra 🙂
Bolonske spagety
Bravcove na hrasku tarhona
@adriannasvk 😋😋😋😋 receptik môžem dostať prosím 🙏😊
@daniela2227 na quesadillas?😊kupujem hotove tortily, na panvicke opeciem sampinony,sunku,pripadne jarnu cibulku,osolim okorenim. Na druhu panvicku dam trosku masla,ked je rozohriata panvica,na roztopene maslo dam tortilu,zapni si na stredny ohrev lebo tortila rychlo zhori potom,nech sa robi pomaly aby sa stihla prehriat a syr roztopit. Na tortilu dam zmes posypem chedar,eidam alebo mozarelu pripadne nivu,naplnit mozes cim chces na to dam druhu a cakam kym sa apodna tortila trosku opecie a syr sa roztopi a otocim a opeciem z druhej strany. Na tanier prelozit a krajat akym kolvek kolieskom😁ide to lepsie ako nozom. Salat co chladnicka da,do jogurtu cesnak,kopor,sol,olivovy olej co mam a hotovo😉
@adriannasvk dakujeeem 😊 Či by som si len teraz dala...mňam 😁
@daniela2227 nie je za co😊ja som robila cez vikend domaci kebab tak som vyuzila tortily co ostali na toto😊je to rychlovka celkom
@adriannasvk ja robievam tortily..Ale tak akosi "na studeno " ..toto určite vyskúšam.. práve dnes mi ich dcéra spomínala 😁
Ryžový nákyp som si dnes spravila, keďže som už dlho naň mala chuť. Do vnútra som dala marhule 🙂
palacinky a este aj zopar parenych buchiet som vybrala z mraznicky
Hurky chlieb a hotovo 🤣😂
@mimiqa boze mnam a ked su take dobre domace😍som davno nejedla😕
@adriannasvk sú sú práveže čerstvé domáce 😂
@mimiqa och ani nevrav🤣
@adriannasvk aký rýchly obed 😂

Na obed Kulajda a zo vcera vajickove halusky a na veceru divinovy gulas s chrumkavym domacim chlebikom