icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lalus
5. máj 2011

http://www.dobre-recepty.sk/detail/8934-zemiako...
@lunana @zucha mňa moja mama naučila robiť takéto...aj som ich robievala už sama vo svojej domácnosti, len nedávame hrubú múku ale hladkú. A robíme ich zásadne s opraženou strúhankou. No už niekoľko rokov používam zemiakové cesto v prášku 😅 😀 ako odporúča zucha a som spokojná, sú chutné...lebo tie ozajstné domáce sú fakt pracné a časovo dosť náročné 😝

zucha
5. máj 2011

@lalus dakujeme za recept. Tak sa zda, ze predsa len ostanem pri tej mojej 3-minutovej verzii 😅 Ale ak by som to chcela zmenit, viem kde mam hladat pomoc 😉

lunana
6. máj 2011

@zucha
@lalus zemiakové cesto v prášku myslíte to na zemiakovú kašu? Alebo je ešte nejaké iné? 😒

lea132
6. máj 2011

Pecene kura s ryzou,polievka asi sosovicova

lalus
6. máj 2011

http://www.jednota.ie/shop/product.php?id_produ...

@lunana takéto...na knedlíky a sladké jedlá 😉 toto je síce stránka jednoty, ale majú ho všade

kakakina
6. máj 2011

tak ja dnes spravim bryndzove pirohy,lebo uz na ne dlhsie nebude cas 😀 😀 😀 !!!

dajna11
6. máj 2011

zapekané fašírky s paradajkou a syrom,cestovinky zo zeleninou a chilli omáčkou

titkovamiriam
6. máj 2011

už som doma ,takže dnes langoše a gulášová polievka 🙂

chrumen
6. máj 2011

asi granadir 🙂

romcag
6. máj 2011

my dneska dojedáme jupí 😀 😀

desmodka
6. máj 2011

u nas bude rajcinova polievka (krasne uz rozvoniava) a opekane zemiaky na masle s kuracou ciganskou 😀

daniz
6. máj 2011

Včera brokolicovo-syrová polievka a jablkové knedlíčky so škoricovým cukrom,
dnes netuším....
zajtra marinované grilované ražniči - vonku na grile s opekanými zemiakmi, yeleninoý šalát a zeleninková, alebo karfiolová polievka a pečené lekvárové buchty-teší sa hlavne môj syn
v nedeľu polievka uvidíme ak zostane dojeme a sviečková na smotane + knedľa a asi nejaké chuťovky-čakáme návštevu..

womenne
6. máj 2011

Dnes nič mm ma pozve na obed, ešte o tom ale nevie, musím mu zavolať 😅 a zajtra asi sviečkova mňamky

drobik1
6. máj 2011

dnes pismenkova polievka a lievance..zajtra nic sme mimo a v nedelu ideme na obed do restiky.. 🙂

zabka4
6. máj 2011

Včera kuraci gordon Bleu a dnes kapustnica so zemiakovymi posuchmi 🙂

kaara1980
6. máj 2011

ja si robím čínske rezance so zeleninkou 😉

akika722
6. máj 2011

hrachová polievka-zo sucheho hrachu,tak tie francuzaky 😀 +šalatik z čínskej kapusty 🙂

tosomja
6. máj 2011

Rezne a zeleninový šalát pre mňa, pre manžela dorobím zemiakovú kašu a uhorkový šalát, pre malú kuracie s broskyňou a zemiakovú kašu. Už sa mi nechce vyvárať pre každého zvlášť 🙂

claudica
6. máj 2011

Včera robil syn gyros a vystala kapusta, tak dnes zbúcham kapustné fliačky.... Zajtra mleté mäso so syrom, pyré, zeleninový šalát a v nedeľu grilované kuriatko, ryža, kompót... Sladké - ešte neviem, možno nejaký kysnutý koláč - tvarohový, makový, jablkový... 🙂

dada1212
6. máj 2011

dnes pečené kuracie stehná, tarhoňa, broskyňový kompót. zajtra pravdepodobne palacinky a paradajková polievka.

graceful9
6. máj 2011

taká klasika,,,,zemiakové placky a šošovicová polievočka 🙂

eva7780
6. máj 2011

francuzke zemiaky

jenie123
6. máj 2011

bravcove na hribkoch a ryza.. 🙂

miruss
6. máj 2011

Francúzske zemiaky a zeleninová polievka. Bude aj na zajtra. V nedeľu segedínsky a rajčinovú polievku.

mariana0915
6. máj 2011

baby nemate niektora vynikajuci recept na superove palacinky alebo lievance dakujem 🙂

egyptanka
6. máj 2011

@mariana0915 superove? Akeho supera?

mariana0915
6. máj 2011

@egyptanka suprove 🙂

cervena_ciapocka
6. máj 2011

@mariana0915 ja robím palacinky: 3 vajíčka, 1/2 litra mlieka, 2 lyžice cukru, štipka soli, 12 lyžíc hladkej múky (normálne kopcovité). Všetko zmiešam, nechám postáť a niekedy keď sa mi zdá cesto veľmi husté dám mlieko, alebo riedke dám múku ešte, ale zvyčajne už nič netreba 🙂 Potom to pečiem na teflónovej alebo inej nelepivej panvici, a to tak, že ten povrch len jemne potriem servítkou namočenou v oleji. To potretie vydrží na 1-2 palacinky, záleží od panvice. Ono sa to v podstate upečie z jednej strany a po obrátení tá druhá už len farbu chytí 😀 ale sú to naozaj také palacinky nemastné.

mariana0915
6. máj 2011

prave robim na večeru zapekane plnene rožky 🙂http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12973&ord...

marcelina27
6. máj 2011

tak pridám sa na zajtra som rozmýšľala zapekané špagety s tuniakom a kyslou smotanou, tak uvidím, ako si rodinka pochutná. Polievku máme zeleninkovú s krupicovými knedličkami.