Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mimiqa dakujem za tip 😊 určite vyskúšam.. dnes takýto 😊
rezne kuracie aj bravcove..zemiakovo cibulovy salat.kuraci vyvar
Slepaci vývar, pečena krkovicka, zemiakové pyré 😍
Vývar hovädzí a bravčová panenka na šípkovej omáčke a pečené zemiačky 🙂
@daniela2227 Mnaaamm 🤪
vcera som spravila kremovu brokolicovu polievku a zemiakove pyre s vyprazanymi reznikmi, takze dnes este dojedame a zajtra budem opat varit 🙂
Ja dnes grecky salat,koprovocesnakovy dresing a k tomu opecene toasty😊
Dnes kapustove strapacky so slaninkou a brokolicova kremova polievka
tuniakove cestoviny
dnes len taky lahsi obed v podobe zeleninoveho salatu s kuracimi kuskami a opecenymi toastikmi 🙂
Varené zemiaky a čevapčiči s horčicou a cibuľkou, polievku sme mali ešte zo včera zeleninkovú s písmenkami
Peceny karfiol s ryzou😊
https://bonvivani.sk/recepty/karfiol-v-jogurte
plnene vyprazane langose idem robit a mliekovu sosovicovu polievku.
Baby poradte mi ako varit chutne polievky jak sa snazim tak sa snazim nedokazem tie polievky spravit take chutne ako napriklad robia v praci.
Zeleninovu polievku robim tak ze zeleninu ocistim dam do hrnca zalejem vodou ktoru mierne dosolim dam varit potom pridam bujon a ked zelenina zmekne dam cierne korenie podravku a aj tak sa mi zda ze ta polieva je len ako ochugena voda
Polievka zo sušeného hrachu podľa lidl knihy a zapekané cestoviny, na večeru kváskový chlebík s tuniakovou pomazánkou
@princeznasevera tak to verím. Skús na troche oleja osmažiť nadrobno pokrájanú cibuľu alebo aj pór, pridaj najemno postruhanu mrkvu, trochu podus, pridaj troška mletého kminu. Zalej požadovaným množstvom vody, pridaj nakrájanú mrkvu, zemiak, hrach,celú cibuľu, teda akú zeleninku tam chceš mať. Ja pred koncom zvyknem dať ešte jeden prelisovaný cesnak. Niekedy do nej zavarim cestovinove písmenká alebo halušky.
@rakywanda a cim to zahustis
hraskova polievka..slovenska ryza a kuracie sote
Zeleninový vývar pečene masko k tomu volske oko zemiaky dcéra pečene kuriatko a synovi syr 🤣😂😂vývarovňa dnes 🤪
@princeznasevera zemiak, krúpy, cestovina... Inak polievky nezahustujem

@daniela2227 ja kúpim lístkového cesto a tak povarim mak trosku s mliekom necham vychladnúť rozvalkas cesto zatiaľ potom dám mak aj višne ak su zatočíme poprepichujem vydlyckou pretrem zltkom a hotovo je to rýchle