Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Vyprazany syr a zopar aj hribikov s hranolkami a cerstvy zeleninovy salat k tomu spravim.
leco
Vyvar,kura pecene s ryzou,grecky salat s fetou,jogurtovy dresing a opeceny toast 😁
Sosovicova kysla a kuracie prsia na zelenine s kasou alebo cestovinou
@adriannasvk mnam to dobre vyzera. Sparglu veru mozem 🙂 Toto je taky jednoduchy a pritom chutny recept 😉
@smitjan veru😊ja mam rada recepty typu hosit vsetko na jeden plech a hotovo 😊
@adriannasvk tak tak a nemusime sa o to starat, ja nemam rada ked mam v kuchyni hodiny za hrncami stat 🙂
@smitjan ani ja a taketo rozne mam rada lebo kym deti uspim sa to upecie a potom uz mozem rovno jest 😃
Knedľa, kapusta a pečene mäso... metrový koláč 😊
my budeme mat dnes taky netradicny obed, ideme si len opekat spekacky, kedze je tak krasne vonku
Dnes objednavame pizzu
Zajtra kura, ryza, kompot
Sobota masova rolada, zem.privarok
Nedela losos, pecene zemiaky, salat
Pondelok rezne so salatom
A dalej este neviem 🙂 idem sa inspirovat.
Dnes sviatočné nazeleno. Brokolicová polievka a špenátové prívarok s volantom okom
spenatova polievka.parene buxhty
My dnes chutné domáce pizze 🙂
dnes idem spravit len par kuskov rybky, kedze je post a maso dnes papat nebudeme. spravim ju len tak na cibulke a polievku mame este zo vcera mliekovu fazulovu, tak tu dojeme.
pecene kura.kuracie stehna.kuracie prsia opecene okorenene a zemiakova kasa..hraskova polievka s krupicnymi haluskami
kapustnica.pizza
rezne salat a slivkova bublanina s posypkou

pizza na plech