icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pehavcek
27. máj 2020

@daniela2227 pustila som slinu az po zem. Mnaaaaaam

daniela2227
27. máj 2020

@pehavcek 🤣🤣🤣🤣 a ja sa dobre zasmiala 😁 dakujem 😊

mirien22
28. máj 2020

Vegan chilli sin carne 😊

daniela2227
31. máj 2020

Hovädzí vývar, koprovka a piskotova maskrta

marty_4
1. jún 2020

ostala polievka zo vcera, len chcem do nej domace slize este urobit, lebo uz nemam a druhe som vybrala divinu, tak tu s pecenymi zemiakmi 🙂

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 zena,ty take dobroty stale varis 🤤😍tu koprovu by som si hned dala,mnam 🤤,zvysok tiez vyzera prudko jedle😁

henka123123
1. jún 2020

kari sote.varene zemiaky

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk joj dakujem ti veľmi pekne 😊 už sa tie dobroty odzrkadlili na váhe 🤣🤣🤣🤣 apropo..ty tiež vieš parádne fajnotky 😉

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 no je to mozne ale tvoje su take mnamky,poctive domace,moji toto moc nechcu....ale bociana ti uz neposlem radsej s jedlom ani pon 🤣

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk no moji práve len také chcú 😏 ešte aj pizzu musím robiť 🤣 a toho bociana kľudne pošli, nabalim ho 😁 bol to "plany poplach" 😕

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 moji tiez by aj chceli ale nemozu😕ok poslem teda 😁

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk žeby sa nepovedalo..Že sa napchavam len knedlami 🤣🤣

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 ty uz nic nefot prosim ta lebo si oslintam celu postel🤣 ja zajtra haloumi syr s chilli a pecene zemiaky dresing 😁detom bublaninu asi🤣

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk Nooo.. a že ja dobroty varím 😁 nezaostávas veru 😋 musim uz ten syr vyskusat, vela som o nom pocula..ja asi pecienku +mäso v zemiakovej placke, zelenina

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 ja som tiez minule 1x skusila a za mna aka mnamka,som ho cely zozrala doslova 🤣 oooj mnam toto ja mozem co ty budes. Pecienku robim tiez obcas ale pecenu,lepsi recept som asi nemala a hlavne bez starosti 🤣

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk ako pecenu? Aj ten syr treba nejak okoreniť?

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 ja robim podla tohto receptu stale ale nedavam slaninu

https://bonvivani.sk/recepty/pecena-kuracia-pecen

Za mna uplna mnamka,aj do placky sa hodi,aj s chlebikom len napr,kazdemu podla chuti😊
Vies co nie,len olejom potriet. Opiect do zlatohneda z oboch stran. Ja som v lidli kupila par x ten halloumi s chilli a tam fakt nic netreba. Dresing bilinkovy urobim,zemiaky upeciem,zeleninu nejaku nakrajam a hotovo 😁

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk dakujem krasne ..určite vyskúšam 😊 a ten syr skúsim zajtra nájsť..už teraz slintam jak besna 🤣

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 skus tu pecienku,fakt je to mnamka 🤤a ten syr to ani nekomentujem,uz nepotrebujem ani klasiku vyprazany syr,ktory je tazky na travenie,toto je paradna nahrada😍zajtra foto pridam 🤣😜 neviem kde ho budem kupovat normalne,lebo kaufland nic a lidl len ked je grecky tyzden🙄
A dost,spat,lebo iba hlad ide na mna🤣takto vecer jedlo riesit och 🤣🤣🤦‍♀️

daniela2227
1. jún 2020

@adriannasvk napi sa vody, vraj to pomáha 🤣 tak teda čakám foto a dúfam, že ja ho zozeniem/žijeme v UK/ 😕 utrime slinky a dobrú noc 😁

adriannasvk
1. jún 2020

@daniela2227 🤣🤣🤣🤣napi sa vody vraj..vsak ju ciciam furt a hladna som stale 🤣urcite,nie je to slovensky syr,nieco nase ale grecky a ti su vsade podla mna 🤣 utieram. Dobru 😉

adriannasvk
2. jún 2020

@daniela2227 tak ja dnes takto a deti pecene kura s ryzou 😁

daniela2227
2. jún 2020

@adriannasvk juuuuuuj 😋😋😋😋 máš tam bociana? 😁 vyzerá peckovo 😋 ja som placky vymenila za ryzu🤣 mladšia nemá rada , tak aby sa aj ona nejedla 😁

adriannasvk
2. jún 2020

@daniela2227 mam aj bociana 🤣ja by som si urobila placky a malej ryzu 😁ja placky mozem mnam ale deti nemozu nic vyprazane🙄

daniela2227
2. jún 2020

@adriannasvk tak nabaliť poprosím 😁 samozrejme ak ešte ostalo 🤣🤣🤣

daniela2227
2. jún 2020

@adriannasvk moja večera prezmenu 😁

adriannasvk
3. jún 2020

@daniela2227 ze ostale,pekne cerstve ti pripravim 😉mnam,ja tiez taketo salaty zujem stale,este biely jogurt na to😁

daniela2227
3. jún 2020

@adriannasvk tak super..čakám ho 🤣 ja som si na to urobila horcicovo medovy dresing..inak dávam stále majonezu s cesnakom /ak nemám v salate mäso 🤣 / ..veď.. netreba to so zdravou stravou preháňať 🤪😁

eliska13
3. jún 2020

@adriannasvk halloumi je výborný neviem sa ho dojest😊len na potom smadi
My dnes šošovicová polievka so zemiakmi na červeno a aljasska treska v rúre zemiaky

adriannasvk
3. jún 2020

@daniela2227 ja som prejedena majonezy,tatarky ja biely jogurt zmiesam s cesnakom,bylinkami a hotovo😊