Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adriannasvk ja na tatarke/majoneze ficim..odkedy si uvedomujem že existuje 😁 biely jogurt sa mi sprotivil ..keď som pred rokmi skúsila z neho chlieb upiect.. od vtedy ho neznesiem 😏
@adriannasvk DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM 😘😁 práve sa u mňa vypestovala ďalšia závislosť 🤣 ten syr je bombaaaa 😁
@daniela2227 jeeej,kupila si? Vsak je paradny 😍nie je za co,som rada,ze ti chuti😉
@adriannasvk je bozsky 😍 úplna pecka a uz teraz viem..že bude na každej grilovacke 😁
Bratislavské rizoto so syrom, tvarohový strúhaný koláč, na večeru mega semiackovy kváskový chlebík s maslom a zeleninou
zemiakova kasa a maso na stave, polievocku sme dojedali zo vcera masovu
Spagetky s mletym maskom a nastruhanym syrom a na veceru chcem urobit bublaninu s cerstvymi jahodkami.
Dnes bolo kuracie sote, bulgur, hlávkový šalát,
zajtra bude kvaskova piza a kváskové lievance s tvarohom a jahodami, v sobotu dojeme, večer opekáme spekacky, v nedeľu pečené stehná, ryža, broskyňový kompót
zeleninovu polievku dnes robim a vyprazanu rybku s cibulovymi zemiakmi
@lilidix Mňam, hrachovú kašu som veru už veľmi dávno nemala 🙂
Paradajkova so syrom, palacinky
Tilapia na masle a zemiakova kasa,kompot
Paradajková polievka so syrom, kur. na prírodno, ryza
gulicky v rajcinovej omacke.knedla
Prosim Vas kucharky, aky mate odskusany a co najjednoduchsi recept na langose, ktore mate take krasne na foto?
@oira pozri na stranke bonvivani ak mas rada take chrumkave 😉foto mam aj na nastenke,mozes kuk
@oira ja robím takto: spravím si kvások, droždie naj čerstvé, vlažná voda, trosku cukru. Dám si cca pol kila hladkej múky, prilejem kvások, pridám štipku soli, vlaznu vodu podľa potreby. Ja dávam nakysnúť do trúby na cca 30stupnov, 45min. Vytvarujem malé bochniky, dam im tak 20min
@adriannasvk
@lilidix
dakujem ☺
@oira ahoj, ja robievam z tohto receptu ale langoše sú z neho úžasné mäkkučké, stojí za vyskúšanie 😉🙂http://www.pluska.sk/dobre-jedlo/jedlo/madarske...
@oira dám ešte jeden recept, ten ale odskúšaný nemám, ale chystám sa aj na neho 😊. Je to rýchly postup, bez kysnutia, taká rýchla večera cez týždeň 🙂

@eliska13 je slany tak smadi potom veru 😁my sme dnes dojedli sosovicovu. 😁