Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes cesnačka so syrom a krutónmi, urobila som si po chuti 😀 A druhé som urobila granadír s kyslou uhorkou 🙂
Dnes kuracie stehná a ryža ,plus zeleninová polievka s krupicovými haluškami
Dnes hovadzi vyvar,gulicky plnene tvarohom a posypane struhankou,cukrom,poliate maslom
Kapustová polievka a bratislavské rizoto
Pečené hokaido a bataty s dresingom, kysnuty slivkovy koláč s mrveničkou
Dnes syrova omacka,opekane korenene maso a penne😊
plnene langose so sunkou a syrom..pecene kur.stehna a ryza
spagety s maskom a pojdem na veceru urobit tekvicovy privarok, na ten sa velmi tesim 🙂
@henka123123 receptik na tie langose by sa nenašiel? 😊
@daniela2227 kilo muky.6dc mlieka.1 kvasnice.1 vajco trochu cukru.sol.vsetko spolu zamiesit poriadne.zakryt a dat kysnut na hodinu a pol..potom spravit na pomucenej doske bpchniky a nehat este 20 min podkysnut...potom z kazdeho bohnicku ponatahovat do tvaru langosa a na polovicu naplnit( ja som dala sunka syr) prehnut a pozatlacat vidlickou a nehat na oleji osmazit ..hotovo..potom potriet cesnakom
@henka123123 dakujem krasne
Fašírky z hovädzieho mäsa, zemiakové pyré, cibuľovo paradajkový šalát
Segedín s domácou knedľou a rezancova polievka .
@daniela2227 mnam 🤤😍
Ja som chcela fotit nas obed ale akosi usta boli rychlejsie ako fotak 😅
@adriannasvk no mne už tiež sliny tiekli pri foteni rezna 🤣🤣🤣
Vcera pecena repa a zemiaky, na vrch feta a jogurtovy dresing 😊
@daniela2227 stihla som aj foto 😅
@adriannasvk tak pecenu repu som ešte nejedla 😊 ale celkovo ju mám rada tak vyskúšam.. aj si ju nejak okorenila?
@daniela2227 vies co,ja som repu vzdy iba zavaranu zjedla ale raz som dostala,tak,ze co s nou. Tak som ju nakrajala na velkost ako cca zemiaky,ja to iba posolim,trosku olej a sup do rury,ked vyberiem posypem fetou,niekedy koprom. Ale mozes dat bylinky ake mas rada mne to chuti takto😊
@daniela2227 este som zabudla,ze ju v polovici pecenia otocim,zemiaky netreba,aby nezhorela 😁
@adriannasvk mnaaamm 😘
@adriannasvk super..ďakujem 😁
Dnes zapekám cestoviny + zeleninový šalát
Včera bola piza a là čo chladnička dala

Dnes varil gril : kridelka a zemiacky.
Bananove muffiny zo spaldovej muky na poobedie