Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
spagety bolognese
partner mi dnes, protoze mam svatek uvaril veprovou panenku ve slanine s hribkovou omackou a stouchanymi bramborami 🙂 pry pro me ma jeste zakusek, ale ten musi udelat, tak jsem zvedava 🙂
dnes som si vymyslela zemiaky s kyslím mliekom-ja to proste milujem....tí ktorí nepoznáte urcite ochutnajte je to lepšie nez to znie! na vrch si dám dusený listový špenát a našla som na internete polievku, ktorú sa chystám skúsiť: https://tesco.sk/hello/recepty/pribehy-pisane-s...
Peceny diviak a asi spravim hokkaido kremovu polievku 🙂
My máme zo včera zemiakovú polievku s vajíčkom na kyslo, dneska restovana kúr.pecienka s ryžou, a makové šúľance.
My od včera nezdravo. Vyprážané vykostené kuracie stehná a vyprážané nugetky a zemiaková kaša. Plus rezancová polievka s domácimi rezancami .A rozmýšľam spraviť pečené buchty s domácim ribezľovým lekvárom
Aj my dnes nezdravo, jaternice sa nám žiadajú
My dnes vyvar a pecene kura s ryzou
Kremova polievka z dnesneho hriboveho ulovku z lesa😋
Dnes na obed zeleninová polievka, druhé rezeň v cestíčku a dezert som urobila sacherku, konečne sa mi podarila :-P
Dnes po dlhej dobe rezance s tvarohom na sladko a fliacky so sladkou kapustou a slaninkou

Vepro-knedlo-zelo a kremova polievka z lesnych hribov😋