icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anjelic
10. feb 2021

@adriannasvk robila som podľa tohoto: https://amoredimamma.co/2020/08/31/langose/ ale teda mne lepšie chutia také klasické z droždia bez vajca a kyslej smotany

adriannasvk
10. feb 2021

@anjelic tak kvasok nemam takze by som robila aj ja z drozdia ale vyzeraju super ale vravis teda,ze chutovo nic moc?

anjelic
10. feb 2021

@adriannasvk no mne nepasujú, také tuhšie cesto bolo a potom sa ani dobre nenafúklo.
Ja síce langoše moc nemusím, ale môj muž ich má zas moc rád a tak sa obetujem, ale keď už tak len takéto: https://bonvivani.sk/recepty/langose#.YCRESx4i00M

adriannasvk
11. feb 2021

@anjelic tieto robim aj ja 😅lepsie som zatial nenasla. Su chrumkave ako chipsy 😍ja len,ze ak mas nieco overene mozno lepsie tak sup sem s tym.😉ja obcas robim aj s varrnym zemiakom a tie su aj chrumkave aj nadychane. Si mi taku chut narobila,ze ich asi zvrtnem lebo tie tvoje vypadaju fakt nenormalne dobre 😍

adelaida33
11. feb 2021

Čevabčiči s horčicou, zemiaky s petržlenovou vňaťou a kapustový šalát. Polievka rajčinová.

anjelic
11. feb 2021

@adriannasvk skús, možno tebe chutiť budú. Ako oni neboli úplne zlé, dokonca manžel ich ani neofrflal 🙄 čo už je fakt kritik. Ja zas nie som moc na langoše, takže keď už urobím, tak najviac mi chutí klasika. Ale zas každému niečo iné vyhovuje.

rakywanda
11. feb 2021

Cicerove cestoviny (lidl) so syrovo brokolicovou omáčkou

adulikka
11. feb 2021

Langoše z pol kg múky .A šošovicová polievka s klobásou .

mimiqa
11. feb 2021

Cestoviny mlete masko syyyrrr 🤪

anjelic
11. feb 2021

Dnes pizza 🍕 šunková, salámová s údeným syrom a klobásková

adriannasvk
11. feb 2021

@anjelic akoze prestan uz 🤣🤤slina mi tu tecie az po zem z tych dobrot co varis a vypekas kazdy den 😍asi ptidem na navstevu 😛cesto vyzera perfektne,kvaskove ci s drozdim? Take makke,nadychane chrumkave posobi 😊

anjelic
11. feb 2021

@adriannasvk príď, rada ponúknem 😉... cesto je kváskové a presne je také - v strede tenké a mäkučké a okraje nafúknuté a mierne chrumkavé 🤤

adriannasvk
11. feb 2021

@anjelic keby to tak daleko nebolo 😭 a ked nahradim kvasok drozdim,tiez bude take?

anjelic
11. feb 2021

@adriannasvk určite áno. Princíp je v pomalon kvasení v chlade. Pripájam recept, kvások (kvas) by som zamenila za 1/2 kocky droždia a dobu kysnutia skrátila.

adriannasvk
12. feb 2021

@anjelic super,dakujem za tip😊

zuzipolo
12. feb 2021

Kurací vývar s kopou zeleniny a pórovo-smotanové cestoviny 🙂

teleskop
12. feb 2021

dnes krabickove stravovanie mala som nejake rizoto so susenou rajcinou, parmezanom a hubami, karfiolovu polievku s parmezanom a na veceeru nejake morcacie na smotane

anjelic
12. feb 2021

Domáce lasagne 😍

adelaida33
13. feb 2021

Gulášová polievka a rezance s makom.

nelca84
13. feb 2021

Vcera sme mali spagety carbonara 😋 dnes som leniva, tak budu len bryndzove pirohy z mraznicky so slaninkou a na zajtra chystam obratene hovadzie rezne a zemiakovu kasu, cviklu k tomu 😋😋😋

anita1978
Odpoveď bola odstránená
zuzipolo
13. feb 2021

Kurací vývar zo včera a pečené kvaskove pirohy na slano..

lulu0123
13. feb 2021

Fazulova polievka
Kvaskove sisky s jahodovou penou

mimiqa
13. feb 2021

Kasa steaky z panenky volske oko uhorkovy salat 🤪

tykat
14. feb 2021

Klasika...pecena krkovicka, cervena kapusta a knedlik

anjelic
14. feb 2021

Vývar, morčacie a la Stroganov s haluškami a na Valentína ❤ karamelové veterníky 🤤

hadecka39
15. feb 2021

Dnes som spravila na obed rybku na cibuľke a olivovom oleji a k tomu opekané zemiaky a samozrejme zeleninka nesmie chýbať na tanieri 🙂

zuzipolo
15. feb 2021

Rajčinová polievka a tekvicové rizoto

adulikka
15. feb 2021

Tri záviny kysnuté jablkový tvarohový a tretí čokoláda nastrúhaná s grankom .
Plus kuracie prsia s ryžou .

anita1978
Odpoveď bola odstránená