Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Včera bol teplý cestovinový šalát a zeleninová polievka (tá bude aj dnes), dnes budú pečené kuracie stehná s kyslou kapustou a ryžou 🙂
@adriannasvk a zapekanu ako mam urobit.A polievocku taku bielu na kyslo?
Špagety
@katkabg zapekanu urobis jednoducho,na nete jw plno receptov,podus na cibulke supni do pekaca pridaj napr brokolicu na male ruzicky,nemusis predvarit,dochut koreninami zalej vajickom so smotanou daj piect na 20 minut posyp syr mozes este zapiect chvilku,ja nechavam iba roztiect syr a hotovo,priloha napr zemiaky,alebo omacku na cestoviny sprav so smotanou,polievku klasicku zelwninovu s hlivou mozes alebo mozes aj na styl sosovica,fazula so smotanou/mliekom😊
@katkabg iba si mi chute narobila 🤣si pojdem kupit aj ja hlivu 😁
Kuracie stehná , zemiaková kaša , mrkvový šalát .
@adriannasvk mnam mnam tak zohnala som kilo hlivy,teraz som vysmazila v cesticku zopar a kasu k tomu 😊 zajtra urobim hlivovu polievku so zemiakmi na kyslo 😉😉😉😉
@katkabg vidis to ma nenapadlo vyprazit 😅super napad 😍ja by som urobila zapekanky 😁
@adriannasvk neboj zostane aj na zapekanku 😂😂😂 je tam toho enemho 😊😊😊
Plna taska
@daniela2227 milujem. Karfiol 🙊😂
@anjelic aj my sme mali včera 👍🤭
Dnes cesnaková polievka, palacinky a na večeru pizza (domáca)
@mimiqa ja tiež 😁 ale nenávidím ho obalovat 😂
@daniela2227 presne 😂🤣a to chlap aj dcerka chcu co mensie kusy 🤦♀️preto ked je v menu objednam 😂🤣😅
@mimiqa no múdro to máš vymyslene 😂
@daniela2227 dala by si prosím recept na cesto?
Dokonale to máš!
@sono2 ďakujem ☺️ samozrejme, nech sa páči.. Je to recept mojej krstnej, od nej som sa naučila ☺️ 1kg polohrubu muuka, 2 kocky droždia, prášok do pečiva, vanilka, lyžička soli, 3 lyžice cukru, 1 vajce, 2 žĺtka, 2dcl oleja, 6dcl mlieka

@katkabg zapekanky,hlivovy perkelt,polievka,zapekane