icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

teleskop
1. mar 2021

vcera sme mali dietny kremes, spodok bol tortovy korpus, v strede pudink so steviou, a na vrchu tvaroh s bielym jogurtom a so steviou...luxusne 🙂

andrea235
2. mar 2021

@daniela2227 ja som dostala výbornú radu. Muku dajte do saciku, tak isto struhanku. Napareny karfiol hodiť do sacku s múkou, potriasť, potom vo vajíčku normálne v miske a zase len do sacku so strúhankou a zase potriasť. Múka aj strúhanka sa tak dostanú rychlo všade. (A naviac, nemusite umývať misky)

daniela2227
2. mar 2021

@andrea235 ďakujem, nabudúce vyskúšam ☺️

zuzipolo
2. mar 2021

Dnes je to paradajková polievka so strúhaným syrom a treska na masle s pečenými zemiakmi 🙂

patrishapat
2. mar 2021

Vegansky mexický guláš, pôvodne s chlebom ale manžel naservíroval hranolky 🤭

adriannasvk
2. mar 2021

Dnes kuraci vyvar a pecene kura s ryzou😊

anjelic
2. mar 2021

Zelenininové ragú s kváskovým chlebom

patrishapat
2. mar 2021

@anjelic a znova sme mali rovnaký obed? 😀 Aspoň na foto vyzerá Tvoje ragú ako môj mexicky guláš 😊

simca06022011
2. mar 2021

@anjelic mnam, to sa ako vari to zeleninove ragu? 🙂

anjelic
2. mar 2021

@simca06022011 ja robím systémom "čo dom dal" 😁 na oleji alebo masti usmažím nadrobno nakrájanú cibuľku, keď zozlatne pridám zeleninu čo mám doma (dnes kúsok zeleru a mrkvy na kocky, pár hlavičiek ružičkového kelu na štvrťky a polovica cukety na kocky), zalejem vodou pridám kocku zeleninového bujónu. Potom šupnem vopred uvarenú fazuľu (alebo konzervu fazule), trochu mrazenej kukurice, 2-3 strúčiky cesnaku na plátky a lúpané rajčiny z konzervy. Dochutím (soľ, chili omáčka, kari korenie, rasca a štipka trstinového cukru), povarím a hotovo 🙂.

simca06022011
2. mar 2021

@anjelic no to vyskúšam 🥰

anjelic
3. mar 2021

Dnes soté na kari s hruškami a ryža 🥘

daniela2227
3. mar 2021

@anjelic hmm.. To znie mnamkovo 😋 receptik by sa nenašiel?

hederamonstera
3. mar 2021

@anjelic to skusim aj ja👍🏻👍🏻😋

adulikka
3. mar 2021

Kurací perkelt z krídel na smotane a kolienka

anjelic
3. mar 2021

@daniela2227 páči sa 😉
@hederamonstera

daniela2227
3. mar 2021

@anjelic dakujeeeeeeem ☺️

adulikka
4. mar 2021

Šošovicová polievka s klobáskou a zemiaky na kyslo , volské oko

adriannasvk
4. mar 2021

Dnes moj oblubeny peceny karfiol v jogurte a k tomu pecene zemiaky a bylinkovy dresing 😍

anos18
4. mar 2021

Dnes zapekané cestoviny s brokolicou a šunkou

zuzipolo
5. mar 2021

Dnes morčacie stehno v cesnakovej marináde, s dusenou brokolicou a ryžou, polievka zeleninová zo včera. Zajtra budú kvaskove parené buchty a fazuľová polievka "s parkom" 🙂

patrishapat
5. mar 2021

@anjelic ahojky, môžem ťa poprosiť recept na toto mäsko, zemiakovú kašu a koláčik? 🙏🙏🙏🙏🙏 😊🤤

anjelic
5. mar 2021

@patrishapat Ahoj. Tu sú recepty... Mäso: bravčovú panenku som opiekla na rozpálenim tuky, aby sa zatiahla. Popri tom som si pripravila marinádu: 1 PL slivkového lekváru, 1 PL medu, 1 PL worčestrovej omáčky, troška soli a trošku vody rozmiešať. Bravčovú panenku potrieť marinádou a piect na 180°C, 20-30 minút. Pribežne potierať marinádou. Po upečení nechať chvíľu odpočinúť a potom nakrájať na plátky, aby nevytiekla šťava.
Zemiaková omáčka: https://nasavareska.blogspot.com/2014/04/zemiak...
A koláčik na foto 😉

humajnicek
5. mar 2021

Dnes som spravila plnenú papriku a guľky, k tomu varené zemiaky a polievku som nerobila dnes.

adulikka
5. mar 2021

U nás dojedanie zo včera ,plus šišky zo 700 g ,jednu tú nádobu si vzala dcéra s príatelom , že chcela robiť bryndzové halušky , už nemusí 🙂

daniela2227
6. mar 2021

Dnes len rychlovka, granadir 😁 a pre nejedlika granadiru (pre mna 😜) cestoviny s makom 😁

tykat
6. mar 2021

@daniela2227 😂 akurat si trafila jedine 2 jedla, ktore od skolky nedam do ust... dnes by som u vas hladovala.

daniela2227
6. mar 2021

@tykat no ja nemusím ten granadir 😁 a halušky ci cestoviny s tvarohom 😂

adulikka
6. mar 2021

Segedínsky guláš a knedľa

lubina
6. mar 2021

nemecke flammkuchen a ako dezert vafla, biely jogurt a ovocie poliete cokoladou