Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes tradičný kurací vývar a palacinky plnené smotanou 🙂
Rezancovu polievku a maďarský guláš , domáca knedľa . Včera spravila pečené buchty plnené s domácim ribezľovým lekvárom .Ostali aj na dnes .
ranajky lepina v nej salat, falafel, na obed dnes langos na bicykli...bol luxusny...na veceru kuriatkoso zeleninkou
Vysmážané kuracie stehná, ryža, uhorkový šalát
@patrishapat sorry ze sa tak hlupo pytam,tie sampiony konzumujes surove?
Ja som dnes piekla kurca,zemiakova kasa k tomu a rajc.cibulovy salat,polievku sme odignorovali🤣 a kakaovy zavin ku kavicke
@tncka áno aj 🙂
@patrishapat ako ste robili to mäsko s omáčkou? A plnku?
@patrishapat zvlastne,ja som to este nejedla surove 🙂 musim skusit
@tncka vyskúšaj su výborne 🙂 ja som ich začala až teraz nedávno jesť surové, sú veľmi chutné
@zuzu_la plnka je kupovaná, doniesol to ocino nie som si istá či je odtiaľto alebo z Nemecka, zistím 🙂 a mäsko zistím tiež od maminy, obedovali sme u nej 😊
@zuzu_la páči sa mamina poslala recept a plnka je asi z Tesca 🤭 je to knedľa
Mäso? Klasika, orestovala... Potom cibuľka, kurkuma, ochutíme, paprika červená, poliať vodou, dusiť, potom hríby, bujón, zahusstit múka s vodou a hotovo
klasicky pondelok, dojedame po nedeli 🙂 mali sme slepaciu polievku a vyprazane spizy s opekanymi zemiacikmy + zeleninovy salat.
U nás dnes zeleninová polievka s parkom na žiadosť najmladšieho člena (ja som mala šampiňónovou krémovú) a kuracie soté na horčicovo - smotanovej omáčke s ryžou.
@hederamonstera tak toto je presne podľa môjho gusta 🤤

Dnes sumček africký na masle a varené zemiaky 🙂