Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Granadìr
Kuracie stehná a pečené zemiaky v trúbe
Parené buchty a vajíčková polievka
@mimiqa ooo mnam, mas sikovnu dcerku, velmi dobre to vyzera 🙂
@veroniak12 ďakujem ona je... Vie naj naj palacinky a vyborny perkelt... 🙏
Nivovva omacka,korenene kuracie kusky a penne 😁
@oira ďakujem 😘...
Žiaľ s presným receptom nepomôžem, ja robím od oka. Ale z mojích skúseností: lepili sa mi, keď s9m do cesta pridávala cukor (teraz ak už cukor dám, tak na 1,5 litra cesta dám malú lyžičku vanilkoveho cukru), panvica musí byť dobre rozohriata a najlepšie sa mi osvedčili s nepriľnavým povrchom. Ak da trhajú, buď sú nedopečené alebo málo múky prípadne pridať vajce. A ešte, cesto po zarobení nechám trochu odstáť, aby múka "napučala", naviazala ma seba tekutinu.
Alebo skús tieto: https://www.kucharkaprodceru.cz/palacinky-recept/ mohli byť fajn .
@anjelic ako ich robíš prosím ťa? Tie puncove bombicky
@oira skus 321palacinky
@maminkalubka sú robené z odrezkov z punčových rezov, rozmixujem, natlačím do formičky alebo vytvarujem guľku dám do mrazáku. Zmrznuté namočím do ľubovoľnej čokolády alebo polevy a nechám na tanieriku v chladničke alebo na stole povoliť.
@anjelic To musim spravit! Vdaka za tip🙂 moj drahy sa ide roztrhat za puncakmi, a v takejto forme...nestihnu ani zamrznut😁

Vcera som robila klasicku slepaciu polievku a druhe jedlo som spravila plnene rezniky ale na prirodno so syrovo-nivovou omackou.