Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Neviem či dobrá kombinácia ,ale hrachová polievka so suchého hrachu s udenymi kosťami a segedínsky guláš a knedľu.
Mini fašírky z rúry, pyré, uhorkový šalát. Na poobedie bábovka.
@kvecinka321 mozem poprosit recept ? 🙏
Dnes rýchlo navarené... Nebolo kedy... Takže brokolicová polievka s guličkami a cestovina s vajickom a k tomu, co kto chcel (kyslé uhorky, majolka, kecup, šalátik)
@lenkike na panvici som opiekla nakrájané šampiňóny, keď boli dobre opečené, pridala som nakrajanú cibulku, a o chvíľu na to vopred namočené sušené dubáky aj s vodou. Pridala som uvareny ovos (mne zostal z predchádzajúceho dňa), premiešala a zjemnila maslom (s dcérou sme bezmliečne, použila som Alsan maslo-pre čisto vegansku alternatívu) na zaver som pridala vňaťku nasekanú ☺️
@anjelic ahoj prosím prosim možeš mi povedať recept ? dnes budem robiť šišky aj ja 🙂
@banderaska29 ahoj. Receptík mám odpísaný od natalia_1, posielam prefotený 📷
Nestiham fotit ale mali sme
Kelovu polievku
Zemiakove placky s kuracim sote
Tvarohovo-jahodovy kolac s posypkou
@kvecinka321 prosím tá aký máš overený čas na steak? Osmahneš narýchlo na panvici aby sa záťahom a dávaš potom do rúry? Na koľko min cca? A aký je potom? Médium? Dakujem krasne
Dnes rýchlo navarené... bezmäsitý deň. Kyslá mliečna polievka so zemiakmi a granadír s kyslou uhorkou.
Včera kapustová polievka a špagety .
Dnes dojedli kapustovú polievku ,plus deti chceli kolienka z vajcom a slaninkou . Ja to nemusím jesť .🙂
@nikiska_13 prosím ťa, napíšeš mi presný postup? Zatiaľ tlakový hrniec využívam len na vývar. Diky.
@rakywanda tak isto ako vsetko, ked ides dusit už maso tak ho zavries, nechas natlakovat a varis kolko treba, ja tam varim aj zemiaky,ryzu, vsetko v tlakovom
@rakywanda Ja som išla podľa tohto receptu.

Cestoviny🍝 s domácou omáčkou a syrom🧀