Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Fašírky a zemiaky .
...tu nájdem vždy inšpiráciu...ďakujem
dnes perkelt s haluskami a zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami 🙂 Same halusky 😀
Fašírky a zemiakový prívarok.
Dnes rybie prsty. Fotku nemám odvahu dať, zhoreli na uhoľ. Tak nakoniec boli len pečené zemiačky s klobásou 😁
Losos s varenými zemiakmi. Na večeru bude kváskový chlebík, maslo, šunka, salám, zelenina.... Komu čo bude chutiť.
Krémová hraskova s domácimi krutónmi a špagety s cviklovym pestom. Zajtra pečená 🦆 a waflami sa nechávam inšpirovať na zajtrajšie raňajky 🙂
@veve_ad prepáč, že až teraz 🙈😊
700g polohrubá múka, 1 kocka droždia, 90g kryštálový cukor, 1 bal. vanilkový cukor, 1 balenie kypriaci prášok do pečiva, 50 ml olej (a potom ak sa mi zdá málo, dolievam), vlažná voda (tiež dolievam postupne, koľko treba na cesto). Zmiešam všetko spolu a nechám kysnúť 30 min. Potom si robím kolieska, cesto podkysne aj keď vykrojis, aj v rúre.
Do stredu klasika tvaroh, džem a posypka (hrubá múka, maslo, cukor) a keď ich vytiahnem z rúry, potieram roztopeným maslom... 🤤😊
@malinovka333 mnaaaam .. Kapustníky som nemala snáď 100 rokov!

Dnes sladký obed: kváskové wafle s džemom a slaným karamelom 🥞