icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anjelic
22. feb 2022

Dnes sladký obed: kváskové wafle s džemom a slaným karamelom 🥞

adulikka
22. feb 2022

Fašírky a zemiaky .

76california
22. feb 2022

...tu nájdem vždy inšpiráciu...ďakujem

oira
22. feb 2022

Dnes salatik

lubina
23. feb 2022

Zemiaky pečené v rúre, vyprážaný syr, zeleninová obloha k tomu

fatima99
23. feb 2022

dnes perkelt s haluskami a zeleninovu polievku s krupicovymi haluskami 🙂 Same halusky 😀

chmurkaxy
23. feb 2022

Fašírky a zemiakový prívarok.

anjelic
23. feb 2022

Plnená paprika, u nás zvlášť plnka - guľky a zvlášť 🌶😀 a k tomu kváskový chlieb

mirro
25. feb 2022

Dnes rybie prsty. Fotku nemám odvahu dať, zhoreli na uhoľ. Tak nakoniec boli len pečené zemiačky s klobásou 😁

oira
25. feb 2022

Plnene cuketky

rakywanda
26. feb 2022

Losos s varenými zemiakmi. Na večeru bude kváskový chlebík, maslo, šunka, salám, zelenina.... Komu čo bude chutiť.

mirro
27. feb 2022

Fazuľová polievka, panenka na šťave s haluškami a bublanina marhuľová a lesné ovocie

oira
27. feb 2022

Vyvar, cernohor prvy krat som skusala, babovka trena

mary841
27. feb 2022

Dnes...
Brokolicová polievka
Losos s grilovanými zemiakmi a šalátik
Moravské koláče

anjelic
27. feb 2022

Dnes vývar a perkelt s haluškami...

freeze24
1. mar 2022

@oira mozem poprosit recept na babovku?

anjelic
2. mar 2022

Včera zemiaková omáčka s vajíčkom a kváskovým chlebom a dnes rybie prsty so zemiakovou kašou

anjelic
3. mar 2022

Ravioly 🥟 z paradajkového cesta, plnené kuracím mäsom s grilovanou paradajkovou omáčkou 🍅 a posypané syrom 🧀

veve_ad
3. mar 2022

@anjelic mozem poprosit recept na zemiakovu omacku

veve_ad
3. mar 2022

@mary841 mozem poprosit recept na moravske kolace 🙂

lubina
4. mar 2022

Kuracie stehna robene v air fryer, pecene zemiaky a ladovy salat. Ku kavicke babovka so slahackou

elizita
5. mar 2022

Krémová hraskova s domácimi krutónmi a špagety s cviklovym pestom. Zajtra pečená 🦆 a waflami sa nechávam inšpirovať na zajtrajšie raňajky 🙂

oira
5. mar 2022
freeze24
5. mar 2022

@oira dakujem 😊

prunee
5. mar 2022

Peceny encian s brusnicami, pecene bataty, salat a tvarohovo jahodova torticka 🍓

mary841
5. mar 2022

@veve_ad prepáč, že až teraz 🙈😊
700g polohrubá múka, 1 kocka droždia, 90g kryštálový cukor, 1 bal. vanilkový cukor, 1 balenie kypriaci prášok do pečiva, 50 ml olej (a potom ak sa mi zdá málo, dolievam), vlažná voda (tiež dolievam postupne, koľko treba na cesto). Zmiešam všetko spolu a nechám kysnúť 30 min. Potom si robím kolieska, cesto podkysne aj keď vykrojis, aj v rúre.
Do stredu klasika tvaroh, džem a posypka (hrubá múka, maslo, cukor) a keď ich vytiahnem z rúry, potieram roztopeným maslom... 🤤😊

elizita
5. mar 2022

@prunee prosím ťa,tie bataty čím posypas aby boli chutné? Klasický červená paprika,soľ,korenie? V porovnaní s našimi zemiakmi sa pečú dlhšie či kratšie?

elizita
5. mar 2022

@malinovka333 mnaaaam .. Kapustníky som nemala snáď 100 rokov!

prunee
5. mar 2022

@elizita Peciem ich rovnako ako klasicke zemiaky, davam na ne "korenie na americke zemiaky" a olivovy olej.