Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anjelic si zamilovana co?😋
Och tie gulky
@hederamonstera tiež som si hovorila 😍, veď máj lásky čas 😂
@hederamonstera mňam ten vývar🤗
@hederamonstera toto miluje aj moja mama a ja som jej ani verit nechcela, ze aj ini ludia by to varili, kedze je to velmi nemusim a tu vidim, ze varia 😉
Karfiolove placky, zemiakove pyre a salat.
Na hrubo nastruham karfiol, pridam sol, 1 i viac vajec podla objemu karfiolu, muku al. skrob, petrzlenovu vnat, da sa pridat aj cibulka, alebo aj majoranka. Robia sa mensie placicky, ktore sa opekaju na oliv.oleji ci inom tuku.
Ked chcem zaroven polievku, tak karfiol, miesto struhania suroveho, trocha povarim a kusy karfiolu popucim vidlickou a pokracujem rovnako.
Raňajky- kokosový jogurt, mix sušeného ovocia, kokos, chia, oriešky, ovocie.
Obed: Hŕstková polievka s krúpami, pita chlieb s kuracím mäskom, čerstvá zelenina, ľadový šalát, tatarka. Pre dieťa ryža, varená zelenina a udusené kuracie stehná.
@hederamonstera ja nedavam do kapusty vobec cibulu 😉ale neries,vypada to prudko jedle 🤤slinu mam az po zem. Dobru chut 😊
@adriannasvk vsak asi ani ja by som nemusela, nejako ju aj tak necitim😂 zvyk.
A dakujem☺️
Brokolicová krémová (brokolica, zemiaky, mrkva) + vegan smotana. Druhé ázijské rezance, dusena zelenina, volske oko, dressing olivovy olej, sojovka, med, zazvor mlety suseny.

Nedelna klasika☺️
Vyvar z kohuta a bravcova snicla☺️