Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes som robila hŕstkovú polievku s krúpami, ja som mala šalát s medovým dressingom, sušenou šunkou + zvyšok omelety z raňajok, pre malú makaróny s tvarohom.
Včera šalát s grilovanými kuracími prsiami, dnes granadír a uhorka
Len upiekla jaternice ,plus zemiaky uvarené.
A na večeru už parížsky šalát ,nech prejdú chute .
Kurca na paprike, knedle
Zajtra bude krémová zeleninová polievka s červenou šošovicou, kurkumou (uvarila som dnes, nech je zajtra kľud).
Ja mam dnes penne, krevety, maslo a cesnak.
Dcérka má dusené filé na masle, pučené zemiaky, a ako prílohu ešte varenú mrkvu, hrášok a karfiol. - bude mať aj na zajtra.
Ja si zajtra dám zrejme ryžu, grilované tofu a k tomu šalát.
Na večeru chlebík vo vajíčku, zeleninka. Pre mňa hummus a zelenina.
Dnes som robila zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a zo včera nám zostalo kuriatko ešte s ryžou a s kompótom.
A chcem urobiť na večer štrudľu, mám višne, tak urobím makovú.
Dnes na večeru cuketovo- zemiakové placky 🙂
@adulikka dve masa nejem ani nekupujem bocik a krkovicku mne je to mastne ja vzdy vyjem len ciste maso ale inak to vyzera dobre
@malinovka333 ďakujem.
Len jedna pani v práci toto jedlo vychvaľovala do nebies,tak som skúsila spraviť .
Tiež nekupujem ,ani krkovičku ...
@malinovka333 myslela som si, že som sama divná, neznášam krkoviču 😅
@alanko20 neboj nie si a nebodaj rezne z toho.zaludok mam opacne pri ponysleni nato.aj rebra a drzkovu tatarak inak zjem vsetko 😊
@malinovka333 neznasam mastne, to si dam radšej tofu 😃 priberám z múky, pečiva, koláčov.

Červené zemiaky so špekačkou a ovsené cookies s arašidovým maslom 🍪