icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lubina
29. okt 2022

@mirro zo supermarketu normalne, ale ja byvam v zahranici, nie su zo Slovenska

lucinka62
29. okt 2022

Oklamala som recept namiesto kuracich prs a šampiňónov som urobila sojove rezance na shitake hubach na kari omacke s ryzou uplne uzasne ani som necakala ze to vypali takym uspechom a pecene topinabury s cesnakom ,solou a korenim to je ina mnamka ,este ze mam taknskvelu susedu co vypestuje asi aj nemozne 🥰

oira
30. okt 2022

Vyvar z udeneho kolena s korenovou zeleninou a strukovinami. Pecene stehna na kapuste

mirro
30. okt 2022

Tu sa dnes pieklo. Cibuľový koláč, pizza a hruškové mafiny

anjelic
30. okt 2022

Vývar s celestínskymi rezancami a kuracie prsia na sladko-kyslo s ryžou a ku káve ☕ macronky-tekvičky 🎃 s arašidovým krémom

monaona
30. okt 2022

Hovädzia roštenka, ryža🐮

lubina
31. okt 2022

Talianske smotanové rizoto, k tomu mango, papriky a paradajky (zalievka bola citrónovo-medová s čiernym korením, ale na fotke ešte nebola)

anjelic
1. nov 2022

Na želanie mojej dcéry: chilli con carne a na radosť môjho muža: jablkový mrežovník 🤗😄

alanko20
1. nov 2022

@anjelic mňam ten koláč. Moja babka robievala mrežovník, ale len s lekvárom, niekedy s orechami. Najlepší koláč ❤❤❤ ďakujem

mirro
3. nov 2022

Brokolicová polievka a bryndz.halušky

oira
3. nov 2022

Slíže vajcové

lubina
3. nov 2022

Tacos a ku káve vafle

oira
3. nov 2022

@lubina milujem wafle, super 😊

anjelic
3. nov 2022

Keďže dnes manžel s kamarátom opravovali moje autíčko a ja som sa nedostala do obchodu, musela som s obedom experimentovať a tak bola pizza🍕 "čo dom dal"

oira
5. nov 2022

Granadír

adulikka
5. nov 2022

Som uvarila šošovicová polievka cesnakový posúch som spravila,tak som v trúbe aj fašírky upiekla

oira
6. nov 2022
lubina
6. nov 2022

Ranajky - sladka omeleta (wafle, pomaranc), obed - pecene zemiaky, losos a zeleninovy salat, dezert - jahody s hruskou a na to slahacka

anjelic
6. nov 2022

Víkendový súhrn 😊: v piatok kapustníky, v sobotu zemiaková baba a dnes vývar a zapekané rezne so zemiakmi

mirro
6. nov 2022
oira
7. nov 2022

Predpriprava na vianky.
Majonezak zo vcera tiez bol 😅

oira
8. nov 2022

Na 2 dni ...

lubina
9. nov 2022

Zemiakové pyré, dusené mäso a cviklový šalát, jablká zapekané v lístkovom ceste poliate javorovým sirupom

anjelic
9. nov 2022

Včera Encián v lístkovom ceste s rajčinovým čatní a dnes Samosy so smotanovo-cibuľovým dresingom

rakywanda
10. nov 2022

Obed kura na paprike, kolienka. Večera lievance s lesným ovocím.

mijo53
12. nov 2022

hribová polievka na spôsob držkovej, plnené kapustové listy, zemiaky a mám ešte 2 faširky od štvrtka

rakywanda
13. nov 2022

Včerajší obed.

anos18
13. nov 2022

Španielske vtáčiky z bravčového karé

adulikka
13. nov 2022

Bravčové karé na horčici a zemiaky
A ku večeru som si palacinky s tvarohom a ribezlovým lekvárom spravila.
Mala som chuť aj na šišky, palacinky sú rýchlejšie spravené.

sipopa
14. nov 2022

@anos18 tak to som nejedla sto rokov🙂