icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kaara1980
15. máj 2011

včera boli halušky s bryndzou a dnes za hrniec segedínu(nech si ešte užijem,kým nezačnem kojiť) 😉

miselka11
15. máj 2011

dnes sme mali bravc. panenku s mozarellou, k tomu ryza a kapustovy salatik. a samozrejme nedelny vyvarik 😉

majka35
15. máj 2011

pórová polievka a po neskutočne dlhom čase si muž vyžiadal bravčové rezne, k tomu zemiaková kaša a uhorkový šalát

aduskatt
15. máj 2011

talianska paradajkova polievka s cervenym vinom, kuraci perkelt, cestovina

carlinko
15. máj 2011

kuracia polievka a grilovali sme :D

penn
15. máj 2011

@miselka11 miselka a ako robis ten kapustovy salat? mne to nikdy nevyjde take dobre

miselka11
15. máj 2011

@penn no ani moj nieje vzdy rovnaky 🙂 , ale da sa zjest.. 😀 vacsinou tam davam kapustu, dnes som robila zo skorej /ta je vyborna/ , nastruham tam jednu mrkvu na velkom struhaku, aspon jednu mladu cibulku... niekedy aj kukuricku.. zeleninu vzdy podla chuti.. a dochutim: sojova omacka, balsamico ocot, oliv. olej, sol, vegeta, ml.cierne korenie, trosku rasce... takto dochucujeme vsetky salatiky 😉 tak ma to naucil mm, je to vyborne.. niekedy davam namiesto balsamica citron 🙂 vyskusaj. a ty robis aky?

taikothe
15. máj 2011

No trošku netradičné na nedeľu, ale čo sa dá robiť ked nebolo času 😀 . U nás dnes cestovinky s udeným lososom a kokosovou omáčkou. Tí čo nemajú problém s mliekom, môžu použiť aj smotanu, ale s tým kokosom je to fajné.
http://www.jedloakopriatel.sk/cestoviny-s-udeny...

akika722
15. máj 2011

@majka35 ahoj cica 😀 😀 😀 ako robiš tu porovu polievku????? 😕

miriamr
15. máj 2011

vývar z kačacích drobkov s rezancami, ryža a "čína" z kuracích pŕs, taštičky z lístkového cesta s tvarohom a broskyňou 😵

happy8051
15. máj 2011

dnes brokolicovo zemiakova polievka, telacie rezne v cesticku, brusnice, varene zemiaky, salat 😖 ... dezert 😖 kolace zo sesterkinej svadby z mrazaka 🙂

titkovamiriam
15. máj 2011

dnes plnena faširka,zemiaky,salat,polievka zo vcera a kedze je nedela tak som piekla pletienky na ranajky a kolacik k poobednajsej kavicke

egyptanka
15. máj 2011

@titkovamiriam Mirka, adoptujes si ma? Ty tak vzdy skvele navaris a napecies. 😀

titkovamiriam
15. máj 2011

@egyptanka pocuj toto je tak rychle-pletienky su kalsika kysnute cesto,a kolac je tiez kysnuty ale sladky navrch som dala džem a tak ho piekla,potom som si zarobila kupovanu puncovu a citronovu polevu kydla to na vychladnuty kolač a posypala ozdobnym cukrom 🙂 a cely den prsi tak som upratovala a varila 🙂

majka35
15. máj 2011

@akika722 ja robím dvojakú a dnes len tú jednoduchšiu: pórik som popražila na masle, pridala zemiačiky, trošku červenej papriky, zaliala vodou, pridala zeleninový natur bujón a varila, trošku čierneho korenia a nakoniec lyžičku krupice

akika722
15. máj 2011

@majka35 tu krupicu na koniec tam len tak hodiš-teda vsypeš či rozrobiš vo vode? 😕 😅

majka35
15. máj 2011

@akika722 sypem lyžičkou a druhou rukou rýchlo miešam 😅

akika722
15. máj 2011

@majka35 dík moja..skusim ked bude mm v praci-aby si nemyslel že ho chcem zeleninou otraviť 😉

womenne
15. máj 2011

@miselka11 možeš mi hodiť recept? Znie to zaujímavo dík.

majka35
15. máj 2011

@akika722 môj sa mi nakoniec na polievku vykašľal, ked zbadal misu rezňov, ale ja som si pochutnala radšej na polievke 😀

akika722
15. máj 2011

@majka35 ako ten moj 😀 😀 😀 mäso mäso mäso 🙄

sofinka18
16. máj 2011

dnes bude brokolicova polievka a palacinky 😉

lyongirl
16. máj 2011

zatiaľ len raňajky kvasnicová praženica a na obed asi hŕstková polievka, len musím kúpiť potrebné ingrediencie...

titkovamiriam
16. máj 2011

dnes dojeme co ostalo 🙂 len polievocku spravím asi paradajkovú 🙂

miselka11
16. máj 2011

@womenne myslis tu br. panenku? Uplnle jednoduche a rychle, je to v podstate minutka.. Panenku si nakrjas na medajlonky asi 1,5 - 2 cm hrube, neklepes, iba prstami trosku potapkat, z oboch stran nasolit a nakorenit /najlepsia je vzdy len s obyč. ml.ciernym korenim, žiadne specialne korenia../opiect z oboch stran na oleji na panvici a minutku pred koncom daj na každy medajlonik platok mozarelly, nechat "zapiect" pod pokrievkou... 🙂

zuzik1983
16. máj 2011

@sofinka18 ako robis palacinky,podla akeho receptu,lebo tiez by som dnes chcela robit,ale ja mam nejaky zly recept,stale sa mi lepia na panvicu.dakujem

zuzka1.
16. máj 2011

vyvar zo vcera, diviacie medajlonky, ryza, salat, rezne, fasirky a zemiakova kasa a dezerty, torty z svadby😀

zuzka1.
16. máj 2011

tento tyzden papardelle s gorgonzolou omackou a kuracim maskom,parmezan.
klasicka babovka, francuzske zemiaky, zemlovka, znojemska s ryzou, vyprazana brokolica,karfiol, zemiaky, tatrka.
a ine este neviem co,asi bublaninu s ceresnami majovymi.ostatne musim rozmysliet.

marika80
16. máj 2011

@lyongirl som sa normanlne musela prihlasit, kvasnicovu pomazanku milujem 😀 , moje sobotnajsie ranajky detstva 🙂

kukujka
16. máj 2011

vcera mi otec upiekol kapustnik s kyslej kapusty mnam ten budem vyjedat cely den a ked pride vecer mm s prace tak mu len narychlo cestoviny so syrovou omackou urobim