icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rakywanda
11. dec 2022

Lievance

alanko20
11. dec 2022

Dnes pečiem kuracie štvrte a lá grilované kura, k tomu tarhoňa, máme kompóty a pre jej jasnosť princezničku zeleninová obloha + nakladaná cvikla

lubina
11. dec 2022

@elizita neviem presne, na ktore jedlo sa pytas, mala som tam viac toho s avokadom (kedze u nas je to velmi oblubene 😉. Myslela si tie cestoviny??

oira
11. dec 2022

Vyvar z brav. kosti.
Karfiol a mlety rezen....

elizita
11. dec 2022

@oira u nás je muž s takýmito úplne ok,aj to ešte pýta.. dnešná inšpirácia špenátová polievka s domácimi krutónmi a azu hovädzie s tarhonou. To som robila 1.x a vraj sa podarilo ☺️

elizita
11. dec 2022

@lubina ano

anjelic
11. dec 2022

Dnes klasika vývar a kurací Stroganov so zemiakovou kašou a s dcérkou sme piekli perníkovú tortu s mascarpone krémom 🌲

lubina
12. dec 2022

@elizita tak to boli tie cestoviny s červenou paprikou, pestom, údeným lososom a avokádom. Omáčka nebola z avokáda, ale bolo to zelené pesto, ktoré robím jednoducho, stonkový zeler, citrónová šťava, olivový olej, strúčik cesnaku, pár listov bazalky, alebo vňať z petržlenu, čierne korenie, soľ, občas dám aj pár kešu orieškov (ak mám práve doma) a nejaký tvrdý syr, ale to podla chuti, dám alebo nie, a pár kvapiek magi. Rozmixujem na kašu a zmiešam s hotovými cestovinami. V tomto konkrétnom peste oriešky neboli 🙂

lubina
12. dec 2022
oira
13. dec 2022

Sosovicova s parkom

alanko20
13. dec 2022

Dnes zeleninová s brokolicou + krupicové halušky.

oira
14. dec 2022

Cestoviny -smotana -syr -brokolica

oira
16. dec 2022

Dnes takto

oira
17. dec 2022

Sobota 🙂

anjelic
17. dec 2022

Tento týždeň dosť hektický, mám dvoch maródov doma, varím každý deň no nestíham sem priebežne pridávať, nieto ešte fotiť, tak aspoň niečo pre inšpiráciu: pondelok-dojedali sme z nedele, utorok - palacinky s džemom, streda - zemiaková omáčka s mäsom na šťave a vareným vajíčkom k tomu kváskovým chlieb, štvrtok - cestoviny s domácou omáčkou a syrom, piatok - langoše s kečupom a syrom a dnes - karbonátky, domáce hranolky s tatárskou omáčkou a upiekla som kváskové anglické rožky

oira
18. dec 2022

Dnes...

lubina
21. dec 2022

Nestíham nejako teraz fotit, ale obcas cvaknem, takze vcera hranolky a peceny losos s pomarancom a granatovym jablkom a predtym ryzove cestoviny s tuniakom (ten z konzervy), brie syrom a zeleninou.

anjelic
21. dec 2022

V nedeľu bol vývar a kuracie prsia na horčici s pečenými zemiakmi, dojedali sme v pondelok a v utorok som ešte dorábala som čínu s ryžou 😃. Včera a dnes kapustový prívarok s rajčinovým pretlakom, so sekanou a kváskovým chlebom.

oira
26. dec 2022

Toľko z posledných dní 🙈🎄🙏

anjelic
27. dec 2022

Po rybe a šaláte konečne zmena 😂 pizza v štyroch obmenách: šunková so skaramelizovanou cibuľkou, hawai, klobásková a šunkovo-salámová 🤤🍕

rakywanda
28. dec 2022

Cestovinky dnes. Zajtra tiež pizza.

anjelic
28. dec 2022

Dnes mliečna zemiaková polievka a lokše...

mirro
28. dec 2022

Žemlovka

anickaaa6aaa
28. dec 2022

Slepačí vývar z tlakového hrnca

anjelic
29. dec 2022

Hŕstková polievka a cestoviny v nivovo-šunkovej omáčke 🙂

oira
29. dec 2022

Francuzske zemiaky, rajcinovy salat.