icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

oira
12. jan 2023

🥩🥩🥩

ajsha123
13. jan 2023

@anjelic môžem poprosiť recept na tú krémovu cesnacku? Fotka zo 7.1.2023.... Vyzerá to zaujímavo... 🙂

janulka1802
13. jan 2023

@oira oooo, vyzerá to skvele!

anjelic
13. jan 2023

@ajsha123 úplne jednoduchý postup 😉: cca 500-800 g očistených a na kocky nakrájaných zemiakov zaliať vodou (asi 5 cm nad zemiakmi), pre lepšiu chuť dávam vývar ak zvýšil z nedele alebo 1/2 kocky bujónu, osoliť, uvariť do mäkka, potom pridať ešte 5-10 strúčikov cesnaku nakrájaných na plátky (záleží aké grády má polievka mať), nechať približne 5 minút povariť, rozmixovať ponorný mixérom a po ochutnaní dochutiť soľou alebo pridať majoránku, ja pridávam ešte medvedí cesnak (na jar si nazbieram a rozmixujem so soľou a troškou oleja a vydrží do ďalšej jari v chladničke)

ajsha123
13. jan 2023

@anjelic aha, tak medvedí cesnak, je to zelené 🙂 Ďakujem veľmi pekne za recept. Vyskúšam

anjelic
13. jan 2023

Polievka (krémová brokolicová) zostala zo včera a druhé som urobila gnocchi so syrovou 🧀omáčkou 🤤

rakywanda
13. jan 2023

Cestoviny s brokolicou.

anjelic
14. jan 2023

Smotanovo-rajčinová 🍅 polievka a hrachová kaša so sekanou a kváskovým chlebom

alexik00
14. jan 2023

Rýchla pizza potrebujete toastovy chlebík pretlak zmiešaný s olejom bazalkou a cesnakom sunkova saláma kukurica a syr

rakywanda
14. jan 2023

@alexik00 tiež robievam ako rychlovku, keď má dcéra kamošky. Len obložím každý toust zvlášť.

lubina
15. jan 2023

Rigate cestoviny a ku tomu čerstvá reďkovka, avokádo, olivy a mozarella

oira
15. jan 2023

Hovadzi vyvar
Bravcove stehno na vine a snotane, k tomu spätzle maslové

anjelic
15. jan 2023

Kurací vývar, "biele mäso čierna perla" - kuracie prsia so slivkovou omáčkou a Sacher torta 🍰

mirro
15. jan 2023
mirro
15. jan 2023

Hovädzí vývar, "rozlietaní vtáci" a bábovky (klasik a zdravá verzia)

medynka82
16. jan 2023

Dievcata nemate nejaky velmi chutny recept na wafle. Aby boli take nadychane. Ten zakladny recept, co som nasla mi nechuti. Tie su velmi hutne. Dakujem

lubina
17. jan 2023

chilli con carne

anjelic
18. jan 2023

Zelerová polievka, včera salámové rožky z tvarohového cesta a dnes palacinky s hruškovým džemom a grankom

lubina
18. jan 2023

Na želanie, tarhoňa, mäso so zeleninou v smotanovo-kurkumovej omáčke a avokádo (to u nás musí byť 🙂 )

oira
18. jan 2023

Kelovica s párkom a pizza slimáky 😊

adulikka
18. jan 2023

Hovädzí vývar, predtým sme dojedli kurací.
Syn po výbere mandlí, len ten môže momentálne.
Plus francúzske zemiaky.

anjelic
19. jan 2023

Minestrone polievka a kelový prívarok so špekačkou a kváskovým chlebíkom

lubina
19. jan 2023

Zapekané nachos so syrom a uhorkový šalát s dresingom

teleskop
19. jan 2023

dnes morcaci vyvar, ryza s makrelou a cviklou, rano brusnicovy kolac

mirro
19. jan 2023

Špagety s mäsom a ementálom, kuracia pečeň s cibuľou a varená plnka

anjelic
20. jan 2023

Polievka zostala zo včera minestrone a druhé sú cestoviny🍝s rajčinovo🍅slaninkovou🥓omáčkou a syrom, ku ☕som včera upiekla arašidové sušienky 🍪

lubina
20. jan 2023

Grilované kuracie krídelka, zemiaky so šampiňónmi a červenou paprikou a ku tomu ľadový šalát s paradajkami a mrkvou

rakywanda
20. jan 2023

Dnes varil muž kuracie sote s ryžou. Včera som plnila medové pláty ku dnešnej kávičke.

anjelic
21. jan 2023

Francúzska cibuľačka 🧅🥣 a vysmážaný karfiol so zemiakovou kašou a tatárskou

adulikka
21. jan 2023

Parková polievka a palacinky s tvarohom a domácim slivkovým džemom