icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anjelic
16. apr 2023

Nedeľný obed: vývar, kuracie prsia v rajčinovo-syrovej kruste, zemiaky na cibuľke a ku ☕ torta s lotusovým krémom

patusss
17. apr 2023

Divina s chrenovou omáčkou

zuziiiii
17. apr 2023

Cestovinovo zelerovy šalát

anjelic
19. apr 2023

Frankfurtská polievka, zeleninové rizoto a krupicové cestoviny nasladko🤤

anjelic
22. apr 2023

Súhrn od štvrtka: kyslá fazuľová polievka a plnené tortily a jablkové rezy, piatok tá istá polievka a kváskové chačapury, dnes palacinky a Slonie jedlo

mijo53
23. apr 2023

dnes polievka z bravčových rebier s rezancami, dusené kuracie stehienka, dusené zemiaky a ľadový šalát

anjelic
24. apr 2023

Hovädzí vývar, Stroganov s kolienkami a bábovka s hruškami a čokoládou

teleskop
24. apr 2023

SPAGETY, KREVETY, ZELENINA, OLIVOVY OLEJ....BOLO TO BRUTALNE

mirro
24. apr 2023

@anjelic napíš prosím recept na hruskovu babovku, vyskúšala by som, vďaka

anjelic
24. apr 2023

@mirro robila som podľa tohto receptu https://recepty.aktuality.sk/recept/8213/stavna..., dávala som hruškový kompót a mliečnu čokoládu. A okrem čokolády som všetky suroviny dala o polovicu viac a 7 dcl pohár hrušiek.

monaona
25. apr 2023

@anjelic fiiiiiha dobrý tip na bábovku... ja mám doma dosť hruškových kompótov od svokra a doma to nikto nechce..... možno v bábovke by mi to zjedli 😜 diky

anjelic
25. apr 2023

@monaona my sme kúpili dom so starou hrušku a tá našťastie rodí ako besná a ja zaváram do aleluja. No to moje nadšenie nezdieľajú moje deti a tak musím vždy prelúskať internet, aby som našla recept, kde hrušky prepašujem (v tesnom závese sú u nás jabĺčka - máme tri jablone 😁). Ale táto bábovka bola trefa do čierneho 👍 za deň "padla za vlasť".

mirro
25. apr 2023

@anjelic u nás zas hrušky milujeme. Čerstvé aj zavárané, mňam 😁

anjelic
25. apr 2023

@mirro v dobrom závidím. Ja hrušky mám rada, no zvyšok rodiny a hlavne decká nič moc 😒

anjelic
26. apr 2023

Mrkvovo-kalerábová polievka, včera šošovicový prívarok, stratené vajce a kváskovým chlieb, dnes dukátové buchty a z polovice cesta makovo-jablkový závin

mijo53
27. apr 2023

dnes hríbová polievka /rydziky/ s drobnými cestovinami, chrenová omáčka, zemiaková kaša, bravčový jazyk

anjelic
28. apr 2023

Hŕstková polievka, včera chilli con carne s ryžou a dnes špagety s domácou omáčkou

rakywanda
29. apr 2023

Treska, zemiaky, šalát

mirro
29. apr 2023

Zapekané cestoviny

mijo53
30. apr 2023

polievka z bravčových rebier s mušličkami, segedinský z vlastnej kyslej kapusty, domáca knedľa, odobrala som trochu cesta a urobila na večeru buchty na pare, plnené s džemom z domácej čiernej jarabiny, škoricový cukor, poriadne poliate maslom

oira
30. apr 2023

Vývar, rybka, bábovka

rakywanda
30. apr 2023

Kváskový chlebík na večeru

adulikka
1. máj 2023

Rezancovú polievku a pečené kuracie stehná, ryža.
Už sme dlho nemali.

anjelic
1. máj 2023

Vývar s celestínskymi rezancami a zapekané rezne s ryžou a šalátom

zuziiiii
3. máj 2023

Špagety 🍝
Fašírka pečené kuracie stehná

anjelic
5. máj 2023

Streda: Smotanovo-rajčinová polievka a granatír, štvrtok polievka zostala a pizza, dnes Vichyssoise polievka a šúľance s orechmi

oira
7. máj 2023

Rump steak a zeleninove hranolky ( mrkva, petrzlen, cvikla)

anjelic
8. máj 2023

Vývar, čína s ryžou a tvarohový koláč s rebarborou a jahodami

blumchen2
9. máj 2023

@anjelic daju sa aj vypalit 🙂