Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kelová polievka
dnes kuracia pečienka so šťavou a ryža,ja som si urobila tofu so zeleninou.Zajtra budú pečené kuracie stehná na zemiakoch so syrom a smotanou
palacinky 🙂
segedín... 😅
salatovy privarok a volske oko, sme dnes len 2, tak nech nemusim varit polievku 😀
hrachovu kasu s viedenskymi parkami 😀 na vyziadanie manzela 😀 😅
rozlietané španielske vtáčiky s ryžou 😉 , cestovinovo-zeleninový šalát s nivou, krtkova torta na plechu
indicka sosovicova polievka a sparglove rizoto
dnes špagety s mäsovo-sampionovou omackou ,polievka karfiolova zo zemiakmi....
zajtra nevarim..sestra ma birmovku 😝 cize pojdeme na oslavu 😉
Dnes orientalna sosovicova polievka a langose, kuracie rizoto so zeleninou a ku kavicke far breton.
rajcinova kapusta s bravcovou kostou
Zeleninkovú polievku zahustenú vajcom s detskou krupicou, druhé kôprovú omáčku (nie kyslú) knedľu a vajíčko natvrdo
dnes zemiačky a vypražana sekana 🙂 😉
ja som dnes jedla tekvicový prívarok s chlebíkom, aj Vikinke veľmi chutilo a na raňajky robím teraz perník, bude ku kávičke 🙂 Ako by som si už zagrilovala.... 😎
@michele11 ako robis tu polievku?aj ja som robila dnes, ale neviem ci je to rovnake
@tortelinka mam to niekde ulozene, ale kym to najdem, tak len takto: na olivovom oleji sa oprazi cibulka, prida sa nakrajana mrkva, petrzlen a zemiaky, potom cesnak, lyzicka curry a kurkumy, zaleje sa zeleninovym vyvarom alebo bujonom, potom sa prida namocena sosovica a vari sa do zmaknutia.
@michele11 aha, tak to je podobne, len nedavam bujon ale navyse davam kardamon a fenikel a do hotovej(do taniera ) trochu citronovej stavy
dnes sosovicova polievka, tvarohove rezance s kyslou smotanou
@tortelinka ano, v povodnom recepte je aj citron, ale my to nemame radi, tak som nanho aj zabudla. A kardamon, priznam sa, ani nemam v kuchyni, aku to spravi chut?
šalátovú polievku
@michele11 strasne pekne to vonia!
skusim toto rizoto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35110, len dam miesto stehien morcacie prsia
rybie prsty a zemiakova kasa a mozno daku zeleninovu polievku k tomu
cesnakova polievka, pecene kura, ryza a hruskovy kompot
kuraco-hovadzy vyvar s rezancami a druhe kuracie so sladkokyslou omackou s ryzou a salatom...
@michele11 prosím ťa čo je to far breton?

Francuzske zemiaky a zelerová polievka