icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
28. máj 2011

vajíčková polievka, jaternice, zemiaky, uhorky a tento koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39682

cmulinko
28. máj 2011

zemiakovy privarok

chrobulka
28. máj 2011

hraskova kremova s bazalkovym pestom a syrovymi haluskami, cukina vyprazena v cesticku, zemiakova kasa, sojova tatarka, tvarohova torta s broskynami... 🙂

adikad
28. máj 2011

@kukujka vyskusaj, mne chutia viac ako vyprazany syr, nie su take mastne.

zamilovana
28. máj 2011

Baby super koláč
cesto: anasový kompot (rozmixujeme) do tejto zmesy pridáme 1,5 hrnčeka pohohrubej múky, 1,5 hrnčeka kryštálového cukru, kypriaci prášok, 2 lyžičky sody bikarbóny, 2 vajíčka to všetko vymiešame dáme do formy a pečieme pri 180 stupnoch.
A krém: 4x 33% šľahačky na varenie 3x 100g kinder čokoládky plus trochu horkej čokolády uvaríme a necháme vychladnúť a vyšlaháme, navrstvíme na vychladený korpus a papáme, je to ohromne dobré 🙂 ja som ešte na vrch posypala sekanými mandlami a fakt super 🙂

mimika4408
28. máj 2011

@zamilovana aka velka konzerva toho kompotu?

adriana1712
28. máj 2011

My dnes zemiaky na kyslo s klobaskou 🙂

weiya
28. máj 2011

kuracie prsia zapecene so sunkou ,broskynou a syrom a pecene zemiacky 🙂

tepka
28. máj 2011

Kuracie rezniky, zemky v šupke a kysla uhorka...polievka brokolicová zmixovaná 😝

dadenka1
28. máj 2011

ja mám príkaz maximálne sa šetriť, takže u nás 10 minutová príprava obedu... nové zemiaky na pare, ikea guľky s hríbovou omáčkou (z prášku), uhorkový šalát... A včera som spravila Sacherovu tortu, svokra doniesla jahôdky, takže to bude na večeru.. a mm nech si spraví rožky so šunkou...

katusska1
28. máj 2011

my sme si na obed ugrilovali v daždi kuracie prsia 🙂 mňamka to bola 😀

zamilovana
28. máj 2011

@mimika4408 ja som mala 530 g a stačilo

mimika4408
28. máj 2011

@zamilovana to je ta velka konzerva, ze? a slahala si tu slahacku rucne alebo el.slahacom?

zamilovana
28. máj 2011

@mimika4408 hej je to tá vačšia, robila som to ponorným mixerom a išlo to v pohode, mala som tie kolieska, ale išlo by to s každým... možno by to šlo aj ručne len roztlačiť

mimika4408
28. máj 2011

@zamilovana ja som sa pytala na tu slahacku , na plnku ako si slahala 😉

zamilovana
28. máj 2011

jáj elektrickým šlahačom :D

akika722
28. máj 2011

@mimika4408 už je tu burka..a velmi hrmí..a ja sama s detmi 😅 dufam že elektrika nevypadne ☹

zabka4
28. máj 2011

dnes spagetky s mozzarelou a talianskou sunkou....mnamky.
Zajtra konečne nieco normálne po dlhej dobe. obycajne rezne ale vyskusam konecne tie nesmazene 🙂 so zemiakmi a hlavkovy salat.

lalus
28. máj 2011

včera zemiaky, špenát, vajíčko
dnes rožkové pirohy - slané (mäso+brokolica) aj sladké (slivkový lekvár)
zajtra cestoviny ...asi kolienka.... 😉 a bravčové na smotane

kralicica
28. máj 2011

my dojedame plnenu papriku a zajtra nejaky taliansky obed, tortelliny s paradajkovou omackou, nejaky salatik s kozim syrom a olivami a bagetka s cesnakom. nemus byt kazdu nedelu maso 🙂

titkovamiriam
28. máj 2011

dnesne menu-zeleninova polievka,kuracie prsia/už ma z nich poraža/s ryžou a na šaláte so slnečnicovými semienkami,rebarborová bublanina s bielkovou penou

titkovamiriam
28. máj 2011

zajtra:
http://www.zlavadna.sk/team.php?id=835 už sa teším🙂

malka
28. máj 2011

@daniz @titkovamiriam dik za radu, kolac sa podaril, namiesto kysleho mlieka som zmiesala 300 ml kyslej smotany a 200 ml polotucneho mlieka. Kolac je vyborny 😉

miselka11
28. máj 2011

@reanda ved ani ja nedavam, len do jedneho zakusku co robievam castejsie ... tak najblizsie vyskusam 🙂

janka_michal
29. máj 2011

bozeeeeee baby poradte mi..ja som uplne bez napadov co by som dnes mohla robit..vcera sme mali rajcinkovu polievku a v kuchte robene masko so zemiakmi, slaninkou a cibulkou..bolo to uzasne..ale vazne mi na dnes dosli napady :(

weverka11
29. máj 2011

ja chcem piect makrelu a robit zemiakovu kašu...a este som rybu nepiekla, jedine smazila... Na kolko stupnov a ako dlho asi ju mam piect??? dikes 😀

libka1
29. máj 2011

zelerova kremova polievka, pecene kuracie stehna, nove zemiaky a hlavkovy salat

skorica05
29. máj 2011

Baby akým pomerom robíte zálievku na hlávkový šalát, ja ju nikdy nemám takú ako moja mama.

kibuk
29. máj 2011

Bravčove na smotane s cestovinkou 🙂

elise
29. máj 2011

guláš, kuriatko pečené s novými zemiačkami🙂