Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme dnes varili spagety s bohato rajcinovym pretlakom, kopcom struhaneho ementalu a olivami 😀
mnam, tie bananove sisky hned zajtra vyskusam, az sa mi zbehli slinky
my sme dnes mali pyre a vyprazanu rybu, aj to bolo dobre a hlavne rychle 😵
tie bananove sisky mnammmmm 😝
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18585&ord...
ja dnes toto a hov.vyvar
a tie sisky su fakt super 🙂
tak ja som prave na zajtra vytiahla mlete maso a bude rolada plnena vajckom a kapiou. a k to mu zemiakovy privarok. 🙂
mukky, banánové šišky? Hmmmmm, skúsim urobiť deťom, som na ne zvedavá. 😉
apna,mnamky 😀
baby tak potom dajte vedieť ako sa Vám podarili pampušiky a či chutilo..
jedna z Vás tu robila černohorský rezeň,mňam,zbozňujem 😵 😵
pancake mnam,len ja k tomu zemiačky by som poprosila a prídem,čakaj ma 😀
co dnes varite? co teraz varite? mne tu akurat bublinkuje /vari/ ryza, zachvilu tam splechnem mliecko s veeeela cukrom....a chytro necham vychladnut, nech tam mozem plesknut Salko...ooooooooo 😵 😵
Hanka, super kalorická bomba, no ty si to môžeš dovoliť 😉
to hej! nastastie!
a myslis, ze ty nie?? 😉
Hm, ako kedy...
ale ty si teda podstatne štíhlejšia odomňa 😉
no ked vravis... 😉
A co aj na teba takto večer ide hlad? Alebo len chute?
Ja vždy večer by som žrala 🤐 😨
och, preco mi to len tak odoslalo??? len tak...
...myslim, ze take jedla mozes s kludnym svedomim istotne aj ty 😉
mnam 🙂
Keby sa mi to chcelo variť, este k tomu o pol noci 😅
och, ja by som zrala barskedy, len je lenivost si daco spravit a samozrejme cas...takto vecer uz ked baby spia je volnejsie 🙂
Tak hej, teraz mas klud, a cas 😉
mne navarí adrian, ked sa mi nechce 😉 😀
som mu hovorila co varíš, už dostal porád chute 😅
jaaaj, no tak to nas tatino ma ine radosti a starosti na starosti 😀 😀 😀
Vsak aj on, ale čo by pre mna neurobil 😀 😀 😀 😀
po pravde ja som v kuchyni antitalent 😝
ja ale absolutne taketo nieco si nedovolim mu anilen navrhnut...ty mas iny pripad...nas tato beha robota-dom-domov a dokola...ani teraz este nie je doma...
a antitalent??? to nie, ale tak na moju svokru nemam, fnuk, to co vie ona, by som chcela vedet aj ja, no niekedy mam pocit, ze tam vedu dake nadpozemske sily...
"anilen" 😀 😀 ty vole
Jaj, tak hej, ked tolko robí, by asi bolo drzé mu navrhnuť, že a chod este aj variť 😕
Tiež by som chcela vedeiť variť, mozno raz... ked bude aj ochota a chuť učiť sa...
nie len chcieť vedieť 😉
Tak dobrú chuť, k jedlu, čo si si spravila, dala by som si...
idem ja uz zalahnuť...
dobrú
čau!
ja dnes varím varené zemiaky s maslom a koprom,vyprážané bravčové rezne,kapustovo mrkvový šalát so zálievkou,mňam,nech už je zajtra 😀
tak ja som dnes navarila kuraci vyvar a zapeceneho pangasa so zeleninkou a syrom, zemiakova kasa 🙂
u nas dnes varil MM a urobil perfektny paprikas s domacimi haluskami
zuzula 25, mňam, aj my ho máme radi, určite najbližšie urobím 😉
ja dnes urobím zemiačkovú ako robila kibuk, druhé ešte máme
a zajtra určite urobím tie pampúšiky 😉
včera som robila zase tie rožky, čo som na ne dala link minula, ale teraz som ich robila pol na pol s graham.múkou a boli tiež výborné, akurát, že som dala pol čerstvých kvasníc a miesto masla olivový olej
ahojky, ja dnes plnená paprika a domáca knedľa 😉
večer budú pampúšiky 😵
čo dnes nikto iný nevarí?

cessy v mojej teme o vareni ale fuknem ti to sem
😀
Banánové pampúšiky / šišky /
* 2 banány * 2 vajíčka * 3 PL pr.cukor * 8 PL poloh.múka * šťava z 1 citróna * 1ML PDP * štipka soli * 1ML rum * ... olej na vysmážanie
banány rozmačkáme, pridáme vajíčka, soľ, citr.šťavu a rum - premiešame /prešľaháme, pridáme múku, cukor a prášok do pečiva, a cestíčko necháme odstáť, / caa 30 min ,polievkovou lyžicou odoberáme z cesta a vysmažíme ,odkladáme na pap.obrúsok ...- a poprášime pr.cukrom, pridáme si džemík ,kto má ako rád
ja som dala 3 banány a šťavu asi len zo štvrť citrona,bez rumu..nebol 😀 ,pridala som len rumovu aromu,aj ked tam nebol alkohol,nevpijali do seba olej..su výborné,vyšlo mi asi 15 kusov,ja mám dietu tak sol zjedla len 1 pampušik 😔