icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adrianai
2. jún 2011

@elixia áno,umyť, kúsok zrežem koniec a uvarím...tušim sa aj kratšie varí 🙂 dobrú chuť ! 😉

claudica
2. jún 2011

@kaara1980 Rúru som mala nastavenú na 180 stupňov, nám to chutí takto a nebolo to chrumkavé, nejak som neregistrovala rozdiel, aj keď som ho nepredvárala. Predtým som všetko predvárala... Ja som pred otočením jeden karfík vybrala a ochutnala, a otočila som to až keď to bolo takmer mäkké a druhú stranu len dopekala.

lucka1987
2. jún 2011

vcera ci predvcerom tu padol tip, ze spagety... tak sa inspirujem a dnes ich idem urobit 😉

mia258
2. jún 2011

Dnes robím "rakúsku tekvicu" a k tomu opečený toast 😵 A na poobedie čučoriedkové muffinky 🙂

babullka1
2. jún 2011

tak dnes okrem tych brydzovych halusiek este aj kapustne a kuraci perkelt 😉

elixia
2. jún 2011

ja dnes plnenu papriku..ale bez papriky 🙂

daria77
2. jún 2011

ahojte,jej aká dobrá téma,super 🙂
Ak vám to nevadí,pripojím sa aj ja 🙂 ...tak dnes máme syrové karbonátky,so zemiakmi a ryžou a strákoše(čerešňové s makom) .....a ešte večer sa chystám urobiť rizoto,zajtra sú behačky po lekároch,tak keď prídeme nech majú deťúrence,čo papať 😀

bibi1711
2. jún 2011

@titkovamiriam , to ma zaujalo s tym vyprazanim...ja teda nevyprazam vobec a obcas mam na to aj chut. tak ako presne mam postupovat, ak to chcem vyprazat len akoze? dakujem

titkovamiriam
2. jún 2011

@bibi1711 uplne obalís ako ked vypražaš a daš do rury,,upiect,,trosku pokvapkas olejom,ale ak robim kura s kostami tak olej nedavam vobectu je moje kura:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39275

a nasla som aj karfiol:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15607

daniz
2. jún 2011

Včera to istili vafle so šlahačkou, dnes upečiem mm rebrá v rúre a deťom omeletku.

luciole
2. jún 2011

@claudica
@titkovamiriam baby, vy mi citate myslienky 🙂 tolko uz rozmyslam, ze ako sa to "vypraza" v rure, lebo mame maly byt a spojenu kuchynu s obyvackou, vyprazanie u nas fakt nehrozi. Staci, ze raz za cas zatuzime po chleboch vo vajicku a byt z toho smrdi 2 tyzdne 😢 A raz za cas by sme si veru aj nieco vyprazane dali, tak to urcite vyskusam. Myslite, ze tak ide spravit aj ryba? Lebo na Vianoce peciem vzdy pstruhy, no klasickeho vyprazaneho kapra by som raz za rok celkom ocenila 😉

chrumen
2. jún 2011

dnes haluškýýýý 🙂

claudica
2. jún 2011

@luciole určite... 🙂

henka76
2. jún 2011

my máme dnes zapekané zemiačky s pangasom 🙂

claudica
2. jún 2011

@titkovamiriam jéééj, ďakujem za to kura, takto som to neskúšala, úplne bez tuku, super nápad... Cez víkend vyskúšam... 🙂
Veľa Tvojich receptov z mimibazaru mám odskúšaných a sú super, naše rodinky majú podobné chuťové bunky asi... 😉 , lebo zakaždým im to chutilo, čo poteší...

babulkaa
2. jún 2011

dnes kremova cesnakova a zapekane rezne so syrom a zeleninovu ... uvidime co to bude 😀

mariana0915
2. jún 2011

manžel nebudu odma tak mame -špenatova kremova polievka a lievance 🙂

bubinko83
2. jún 2011

dnes kuracie stehna pečene spolu zo zemiakmi a ja som si teraz opiekla syr na teflonovej panvici len taky "holý" 😀 mnaaaaaaaaaaam

drobik1
2. jún 2011

dnes brokolicova polievka a lasane s mletym mäsom a besabelom a syrom..mnaaam 🙂

happy8051
2. jún 2011

dnes sampinonova polievka so zemiakmi, kuracie prsia v syrovej omacke s kukuricou, ryza

barca25
2. jún 2011

perkelt s cestovinami a odvcera rajcinova polievocka +syr

bibi1711
2. jún 2011

@titkovamiriam , dakujem, urcite vyskusam. tam je asi obsah oleja porovnatelny s tym, ked masko peciem, alebo dusim...tiez tam musim dat nejaky olej pod neho. to je uplne super🙂
a ked davas papier na pecenie, tak nedavas vobec olej? ci aj vtedy treba?

titkovamiriam
2. jún 2011

@bibi1711

olej davam vzdy trosku,len ked robim rozporcovane kura nedavam vobec,či uz na papoeri alebo alobale 😉
@luciole
ryba samozrejme ta je raz dva 😉

eva7780
2. jún 2011

šošovicová polievka a halušky zo syrom

nelustek
2. jún 2011

Udene s kyslou kapustou a zemiaciky.Mnam

zuzana_1
2. jún 2011

ja dnes robim spagety bolognese 🙂

titkovamiriam
2. jún 2011

domace plnene tortily polievka zo vcera

titkovamiriam
2. jún 2011

foto 🙂

salma22
2. jún 2011

@titkovamiriam vyzera to uzasne mnamky.....
ale chcem sa opitat rada by som si dala zemiakove placky plnene maskom lenze neviem ich urobit take stavnate .... nemate prosim nejake recepty pre toto papanicko dokonca mne sa placky nikdy nepodari urobit vzdy su take tvrde nemotorne

nelynka18
2. jún 2011

@salma22 ja to robim takto :
orestujem mäsko na cibulke,podlejem troskou vody a dusim...ked je polomäkke pridam mexicku zeleninovu zmes a dusim....po par minutach ochutim(sol,c.korenie,korenie na mäsko) a pridam kecup,tak aby to bolo akurat zahustene..... nechaj tak vody a kecupu ako to chces mat huste...mnamka 🙂