icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
7. jún 2011

@kralicica dík hladala som na nete,ja co si pamatam tak v jednej s tych plniek maju byť orechy tak som si vybrala takyto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4814

gucz
7. jún 2011

my máme mašinistický guláš ako polievku (so špekačkami a zemiakmi) a k tomu rohlíky

evinkal
7. jún 2011

my dnes kapustnicu s klobáskou🙂

dida38
7. jún 2011

my mame dnes paradajkovu polievku a zapecene lekvarove rezance....mnam...hmm no a potom, ze nechudnem... 😀 😀

daniz
7. jún 2011

dnes mliečna fazuľová polievka a kočky nemáte nejaký dobrý recept - hlavne rýchly s údeného mäsa?
Ale nie fliačky, alebo len také opečené údené. Dík.

pe
7. jún 2011

@daniz u nas mame oblubene jedlo z udeniny toto - udeninu uvarim vo vode spolu s kyslou kapustou a k tomu urobim varene zemiacky je to strasne fajneee, ale neviem, ci uz jes kapustu... no ale je to lahky a rychly recept 🙂

daniz
7. jún 2011

@pe ďakujem, u nás nie je problém s kapustou, moje deti majú dcéra 8r. a syn 6,5r., len v nedeľu sme mali
segedín,tak nechcem zas... Ale aj tak Ďakujem moc. Ale nabudúce isto urobím-výborný nápad.

titkovamiriam
7. jún 2011

@daniz udene a zemiakové pyre,možes ho pomliet a tak vysmažit,k hrachovej omacke-to milujeme doma,fazulovu hustu polievku s udeným a k tomu posuch so smotanou a pomletym udeným....

pe
7. jún 2011

@daniz tak potom uz len s privarkom ma napada, so zemiakovym napriklad...

daniz
7. jún 2011

@anelisa a to pyré je zatiaľ v mraziaku-cez víkend urobím...

linddi
7. jún 2011

manžel spravil cestoviny s omáčkou, tak ja keď prídem z práce uvarím len brokolicovú polievočku s opekanými rožkami. 😉

daniz
7. jún 2011

@titkovamiriam ,
@pe ďakujem, napadli ma lasagne- ale s údeným a nie obyčajným ml. mäsom čo vy na to ako skúsené šéfkuchárky?

anelisa
7. jún 2011

@daniz tak nech sa vydari 🙂 na mna pyre tiez krici z mraziaku, ale dam si az po porode kvoli cukru 😖

pe
7. jún 2011

@daniz nooo to moze byt dobrota, dobry napad

titkovamiriam
7. jún 2011

@daniz može byť 🙂

palculka
7. jún 2011

fazulová polievka na kyslo a broskyňový báleš 😉

blanblan
7. jún 2011

@palculka co je to prosim ta bales??? 😕 😀

palculka
7. jún 2011

my tomu tak hovoríme, ja neviem ako by som to nazvala inak, kysnutý koláč s ovocím navrchu posypaný škoricou a cukrom 😅 , alebo aj s kyslou smotanou a posypaný koprom, alebo cibulový sa robí 😎

natalii6
7. jún 2011

hraskova polievka z halustickami a zapekany karfiol zo zemiakovou kasou 😉 a chcela som robit tu trasenu tortu ale nikde som nezohnala ten korpus 😠

egyptanka
7. jún 2011

mrkvickova polievka so slizikmi a druhe kuracie na sposob spanielskeho vtacika a pseno s kukuricou.
a zajtra spravim asi zemiakovy privarok.

jarunka111
7. jún 2011

šošovicová polievka s dolkami 😉

jankaku
7. jún 2011

@egyptanka ahoj prosim ta ako robis zemiakovy privarok? to je to co sa da jest len s chlebom vsak? poprosim recept.

egyptanka
7. jún 2011

@jankaku hej s chlebom, uvarim zemiaky v osolenej vode spolu s bobkovym listom, ja davam aj trosku rasce a jeden ci dva struciky cesnaku, ked su zemiaky uvarene urobim zasmazku s muky a smotany na varenie do ktorej pridam stipku mletej cervenej papriky /kvoli farbe/ vlejem do zemiakov, necham este dve minutky povarit. Po odstaveni pridam este ocot podla chuti.

Mozes k tomu podavat napriklad osmazeny parok, nejaku klobasku alebo stratene vajce.

miriamr
7. jún 2011

@natalii6 môžeš použiť piškóty, ak si nezohnala korpus, alebo upiecť doma 😉

jankaku
7. jún 2011

@egyptanka super dakujem velmi pekne...poznam to ,ale nikdy som to nerobila tak skusim...dakujem za receptik 🙂

babullka1
7. jún 2011

dnes kuracie stehna,ryža a kompot 😉

dada1212
7. jún 2011

dnes lekvárové pirohy 🙂

iinuska
7. jún 2011

zamiakova polievka nakyslo, francuzske zemiaky, uhorkovy salat

titkovamiriam
7. jún 2011

mnam zemiakový prívarok-robím podobne len ja mam rada taky biely smotanový-uvarím zemiaky v osolenej vode s bobkačom,cele nove a cierne korenie,trošku kopru,zahustím zasmažkou a smotanou 😉 -najradsej mam k nemu varene vajíčka,ocot podla chuti 😉 a vlastne tak robím aj šošovicový,z bielej fazule a lúskový

dnes coko puding s jahodami,kalerabkova polievka a palacinky 😀