Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes dojedame hovadziu polievocku, a robila som grandir k nemu cviklu, bude i na zajtra, uz len dorobim zemiakovu polievocku na kyslo a do nej volske oko 🙂
@titkovamiriam skusala som tie rezne bez vysmazania a obal sa mi prichytil na alobala vsetko sa roztrhlo. . tak som to potom normalne vysmazila. tebe sa to nestava?
čo zajtra?
@zabka4 fuuuu to nie 😒 ,tak skus dat papier na pecenie nabuduce 😉
my dnes zapečené cestoviny s hubami,syrom a kuracím mäskom.
dnes kuracinka na paprike a paradajkach s knedlou 🙂 a hraskova polievka
dneska vepřové na cibulce a bramborkem a polévka netuším, možná rajská.. 🙂
salatovu polievku a tekvicovo-zemiakovu babu
bravcovy rezen na prirodno s novymy zemiackami 😉
dnes som doma len s malym tak urobim len vajičkovu polievku..ozaj..to mu možem dať ked sa tam davaju cele vajička?aj bielka? ma 10m 😒
polievka zo včera, zapekaní cestoviny s cukinou, smotanou a čerstvou bazalkou 🙂a zajtra štátnicujem 🙄
puding s jahodami.. 😎 😎
dnes domace šuľance s popraženou struhankou a poliate masličkom mnam a navrch cukor hmm 😉
zeleninova s vajickom a granadir
@titkovamiriam dobre potom to vyskusam, neviem z coho sa mi to stalo. mozno ked to maso pustilo vodu zo seba skusim tak urobit syr.
dnes mam chut na stroganov s ryzou a uhorkovy salatik 😝
hribova polievka a kapustne halusky
dnes som vobec nevedela co varit...tak nakoniec spagety s 'co chladnicka dala' = cesnak,vajce,brokolica,kukurica,cuketa,trochu smotany...boli skvele 😝
pucene zemiacky s cibulkou a kyslim mlieckom
dnes šalátový prívarok s klobáskou a volským okom
zajtra bryndzové halušky/pre mm so slaninou/ pre Paťka bez slaniny 😀
😀 @akika722 mnam a s vajickom neporadím lebo uz si nepamatam ☹ už to bolo dávno 😀
tak ked uz davate foto aj ja si pridam... ja som sma tak som si robila len pre seba porciu toho bravcoveho rezna s novymi zemiacikmi
@titkovamiriam papal ine 😅 zmena planu.zajtra špagety+mortadela+syr a piatok halušky 😀 😀 😀
@titkovamiriam mnam mnam to čo za polievočka????????

my dnes rybku pecenu so syrovou omackou,varene zemiaky a este psenovy nakyp
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32707 🙂