Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rybie fašírky, pyré kaša, vajíčkové polievka, čokoládová torta k môjmu a mangelovmu Mgr 🙂
polievka zo vcera - karfiolovo-brokolicovy krem a bolonske spagety, pre drobceka, len ciste s masielkom a struhanym syrom 🙂
bryndzové halušky 😉
dnes mám chuť na špagety s maslom a so syrom a robila som aj šalát z červenej zaváranej kapusty-voláme ho hanácky,ale nieje to origoš
u nás dnes cesnaková polievka a druhé bude toto už sa dopeká 🙂 😉
dneska sme papkali krabi salatik mnaaaaaaaaaaaaamka.... 😉
U nás dnes cesnakovo- vajíčková polievka a placky z karfiolu a mrkvy a ku tomu zemiačky a šalát z nastrúhanej kapusty a mrkvy zaliaty medíkom 🙂
@katka888 nooo jasné ale ja si myslím že ten určite poznáš 🙂 rozohrejem si olej pridám múku, červenú papriku, riadne opražím zalejem vodou a nechám chvíľku povariť hodím tam kmín, soľ, buď nakrajaný cesnak alebo cez pučítko ho rozpučím nechám zas variť a potom do vriacej prilievam vajíčko pomaly aby sa stihlo uvariť a podávam buď s rozkom alebo opražím na panvici chleba. Dúfam že som ti pomohla takto to moja mamina robí odkedy si pamatám 😎
dnes kuracie stehna , na kazdom stehne platok slaninky, cibule, paradajky a papriky na sebe ako pyramida , takto prikryte alobalom / alobal aj na spodku, cize vestky kusy akoby v alobale ale neobalene zvlast, ale dokopy ako zivanska, k tomu zem kasa, ale hodi sa este pridat nejaky uhorkovy salat, len my sme uhorky doma nemali.
velka mnamka, inac kurac stehna ani nerobim
babyyyy, s cim mozem zjemnit stiplave leco? 😕
paradajkova polievka, zemiakova kasa a brokolicovo syrove kroketky
@katarinajurikova podla akeho receptu si ho nakoniec robila?????mnam
@tosomja mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tie halušky so sladkou...juuuj tie zbožnujeeeeeeeeeeeeem 😅 😵 😵
prave som dopiekla toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 zase 😀 na zajtrajšiu party-grilovačku..tak snad počasie vydrži 😒
ja som dnes vypekala - 3 druhy zákuskov na zajtrajsiu grilovacku - jahodovú roládu, brownies a smotanovo pudingovy zakusok 🙂
na zajtra budem variť hovädziu polievočku a mäsko z nej dám ako základ ku kôprovej omáčke a knedle🙂
rajcinovu polievku, brokolicove placky v rure a ovocny (jahodovy) smoothie
slepacia polievocka, langose a ako dezert bude zmrzka na poobednej prechadzke :D

zemiakový prívarok a k tomu perkelt 🙂