icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
10. jún 2011

zemiakový prívarok a k tomu perkelt 🙂

kralicica
10. jún 2011

rybie fašírky, pyré kaša, vajíčkové polievka, čokoládová torta k môjmu a mangelovmu Mgr 🙂

firstbaby
10. jún 2011

polievka zo vcera - karfiolovo-brokolicovy krem a bolonske spagety, pre drobceka, len ciste s masielkom a struhanym syrom 🙂

michele11
10. jún 2011

@mia258 myslis to bravcove s redukciou?? To je aj moje oblubene, vyzera to na taniere pekne a aj komplikovane a pritom sa na tom vobec nenarobis, to su najkrajsie recepty, co poznam 😀 . Tak daj potom vediet, pre co si sa rozhodla. Aj ako bolo 😉

mia258
10. jún 2011

@michele11 áno toto 🙂 O chvíľu sa chystám do obchodu tak nakúpim, dúfam, že budú mať mäso.

palculka
10. jún 2011

bryndzové halušky 😉

kaara1980
10. jún 2011

dnes mám chuť na špagety s maslom a so syrom a robila som aj šalát z červenej zaváranej kapusty-voláme ho hanácky,ale nieje to origoš

yanielka
10. jún 2011

@nelynka18 ja zvyknem do zeleninkovej davat krupicove halusky je to huste a dobre🙂

dannynka
10. jún 2011

u nás dnes cesnaková polievka a druhé bude toto už sa dopeká 🙂 😉

http://www.couvarit.sk/mucniky-a-dezerty-z-kysn...

katarinajurikova
10. jún 2011

dneska sme papkali krabi salatik mnaaaaaaaaaaaaamka.... 😉

ifek
10. jún 2011

U nás dnes cesnakovo- vajíčková polievka a placky z karfiolu a mrkvy a ku tomu zemiačky a šalát z nastrúhanej kapusty a mrkvy zaliaty medíkom 🙂

katka888
10. jún 2011

@ifek
je, mnam, mozem poprosit o recept na tu cesnakovo vajic polievku? my zboznujeme cesnakovu, no davame si ju vonku, stale som nenasla nejaky dobry recpet, ktory by nam doma chutil, neviem co sa mi cesnacka nedari

ifek
10. jún 2011

@katka888 nooo jasné ale ja si myslím že ten určite poznáš 🙂 rozohrejem si olej pridám múku, červenú papriku, riadne opražím zalejem vodou a nechám chvíľku povariť hodím tam kmín, soľ, buď nakrajaný cesnak alebo cez pučítko ho rozpučím nechám zas variť a potom do vriacej prilievam vajíčko pomaly aby sa stihlo uvariť a podávam buď s rozkom alebo opražím na panvici chleba. Dúfam že som ti pomohla takto to moja mamina robí odkedy si pamatám 😎

tosomja
10. jún 2011

@ifek to je vlastne vajíčková polievka ochutená cesnakom ? Už musím aj ja spraviť, nepamätám, kedy naposledy som ju jedla...rýchlovka a fajná 🙂
Dnes sme mali kuracie krídla podbité lečom, zemiaková kaša
Zajtra asi domáce cik cak halušky s kapustou (nie kyslou- tej už mám dosť)

katka888
10. jún 2011

@ifek
vidis, take nieco hladam a vsade do toho pchaju mixovane zemiaky, alebo ine veci, co aj ked sa ako snazim, zabije chut cesnaku.
a kolko struckov na kolko vody davas? bajocko?

ifek
10. jún 2011

@tosomja jjj presne tak ešte sa aj kmínková volá 😵
@katka888 zemiaky tam vobec nedávam ale keď ju chcem mať hustú tak tam dám uvariť ešte také tie maličké cestoviny podľa nálady 🙂 noo dnes som tam dala asi 1liter vody a dala som len 2strúčky podľa toho aké sú veliké a ako voňajú 😉

katka888
10. jún 2011

dnes kuracie stehna , na kazdom stehne platok slaninky, cibule, paradajky a papriky na sebe ako pyramida , takto prikryte alobalom / alobal aj na spodku, cize vestky kusy akoby v alobale ale neobalene zvlast, ale dokopy ako zivanska, k tomu zem kasa, ale hodi sa este pridat nejaky uhorkovy salat, len my sme uhorky doma nemali.
velka mnamka, inac kurac stehna ani nerobim

katka888
10. jún 2011

@ifek
jasne, podla chuti, dakujem.... myslis mrvenicku asi, ze? tu davam do bryndzovej polievky.

katka888
10. jún 2011

@tosomja
kuracie kridla podbite lecom znie zaujimavo, podelis sa o receptt? ja mam asi 24 kusov kur kridel a neviem na aky sposob ich spravit

tosomja
10. jún 2011

@katka888 Klasika...opražíš mäsko na cibuľke, pridáš lečo, alebo papriku, paradajku 🙂, zahustíš, alebo môžeš aj podbiť smotanou, ja to robím raz tak, raz tak...

vladka84
10. jún 2011

babyyyy, s cim mozem zjemnit stiplave leco? 😕

anaxamon
10. jún 2011

@vladka84 ak ides robit klasika leco tak ti ho zjemni vajicko ale mozes pridat este naviac aj trochu pretlaku

mastulka
10. jún 2011

paradajkova polievka, zemiakova kasa a brokolicovo syrove kroketky

ifek
10. jún 2011

@katka888 nie nie 🙂 myslím písmenka alebo mušličky či rezance 😉

akika722
10. jún 2011

@katarinajurikova podla akeho receptu si ho nakoniec robila?????mnam
@tosomja mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tie halušky so sladkou...juuuj tie zbožnujeeeeeeeeeeeeem 😅 😵 😵

prave som dopiekla toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 zase 😀 na zajtrajšiu party-grilovačku..tak snad počasie vydrži 😒

kralicica
10. jún 2011

ja som dnes vypekala - 3 druhy zákuskov na zajtrajsiu grilovacku - jahodovú roládu, brownies a smotanovo pudingovy zakusok 🙂

elise
10. jún 2011

na zajtra budem variť hovädziu polievočku a mäsko z nej dám ako základ ku kôprovej omáčke a knedle🙂

lucikatn
11. jún 2011

rajcinovu polievku, brokolicove placky v rure a ovocny (jahodovy) smoothie

martinex
11. jún 2011

slepacia polievocka, langose a ako dezert bude zmrzka na poobednej prechadzke :D

simi251
11. jún 2011

@vladka84 My davame do leca sladku smotanu. je to potom ovela jemnejsie.