Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes ražničí
my si dnes obed ugrilujeme 🙂
Ja peciem narychlo len zemiaky s bylinkami v trube....lebo dnes ideme na 2 grilovacky 😵
ja robim plnenu papriku. uz sa tesim.
@katarinajurikova
toto by ma zaujimalo. recept???
dnes cesnakove kurca, pecene zemiaky, salat
@titkovamiriam Miriam to posledné je čo?? 😕 dáka masová roláda?
dnes som sama, tak nič 😵 no pečiem toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40210 s čerešňami a marhuľami a večer grilovačka, keď príde mm s malou 😉
vecer som urobila bryndzovu pomazanku a sama som ju teraz doslova zozrala 😝 dnes stroganov s ryzou zo vcerajska a ovocna misa 😀
@stanislavao pol velkej tatarky,malu smotanu kyslu,krabie tycinky na drobno,5 varenych vajec,konzerva kukurice...🙂
dnes tvarohove halusky s uhorkovym salatom
na zajtra mam bravcove maso, ale este neviem, co s nim... mam vela kopru, nemate nejaky zaujimavy recept s koprom? okrem koprovej omacky
@reanda http://www.toprecepty.sk/recept/2578-pikantne-b... tu je jeden recept neskusala som ho este ale nevyzera zle 😉 ja som minule nasekala kopor a dala som si ho zamrazit tak stale vytahujem ked nieco varim 🙂
@lucka1371987 presne tento recept ma zaujal, ked som hladala na ente 🙂 len nemam huby a so sampionmi z konzervy by to asi nebolo ono
@titkovamiriam čo máte nejakú oslavu? 😀 akože klobúk dolu pred tebou lebo to snáď ani neni možné koľko toho stále varíš, pečieš 😉
ja robím dnes krémeš
@reandahttp://lesk.cas.sk/clanok/91393/bravcove-rezne-nakyslo.html este som nasla tento 🙂 sampinony nepridavaju na chuti asi ako nejake susene huby neviem ja nahadzem do vsetkeho sampinony ine nepapame ale susene su urcite 100krat lepsie mozno koli tej arome 🙂 snad nejaky recept uz najdes a ten prvy sa da aj bez hub len to asi bude troska ine chutovo raz to vyskusam 😀
@lucka1371987 diky, asi to vyskusam s tymi sampinonmi a pridam este mlete bedlove nohy 🙂 ..lebo vyzera to fajnovo
@reanda urcite bude chutit mnaaam ja by som si hned dala dobry napad uz len maso kupit musim 😉
@malinovka333 Marek 5,mama 60,otec mal 61,a priatel meniny
baby mne je zle, prehnala som to s grilovackou (krkovicka, klobasa, slaninka...)
pečené kuriatko so zemiakovou kašou + ananásové rezy 😉
Kuracia polievka, kuracie sote v zemiakovej placke, ceresnova bublanina a muffiny.
Dobre rano, sikovnice, poradite nejaky rychly a dobry recept na rybie filety? Okrem vyprazenia neviem co s nimi, ja ryby nejem, ale mm pytal, tak by som mu urobila 🙂 Dakujem!!!
zeleninová polievka, vysmážané kuracie prsia so zemiakovou kašou
@sonka31 na kolieska nakrájaš zemiaky do janskej misy dáš na to maslo (možeš aj zeleninu ) a na to okorenené, osolené filety. prikryješ a za hodinu obed ako vyšitý. a nevyžaduje ani špeciálnu prípravu, také mám rada 😝
Gabi, dakujem, toto skusim, nemusim robit extra prilohu!
@sonka31 zemiaky si radsej predvar, ryba sa zvycajne urobi skor ako zemiaky, aby si nemala potom z toho kasu... 😉
@sonka31 nebude z toho kaša neboj sa, robievam to tak bežne a chutí nám to...

@akika722 Ahoj🙂 karbie tycinky,tatarka,smotana,vajicka,kukuricka mnaaaaaaaaaaaaaam