icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dida38
21. jún 2011

@nadhera ano, mozem potvrdit, ze ta vyziva je fakt dobraaaaa.....kupujeme ju

nadhera
21. jún 2011

zistila som vyhodu silikonovej formicky na nanuk - ak cchete vybrat len jeden nanuk, nemusite celu formu davat pod teplu vodu,ale odtiahnete silikon od zmrzlinky z kazdej strany a ona sama vyklzne von 😀

nadhera
21. jún 2011

@libka1 recept vyzera super - mam aj panvicu na lievance, takze idem robit karfiol 😀 decka budu v soku,ze to nie je sladke ale slane. 🙂 im este pre istotu urobim palacinky na olovrant. po prichode zo skolky by zjedli aj mna.

akika722
21. jún 2011

@nadhera a kde sa objednať silikonova?????, 😅

nadhera
21. jún 2011

@akika722 to je z tesca, ktoru som kupila minuly tyzden v kosiciach. foto som ti poslala a napisala,ze mam modru farbu - palicky su farebne. pozri z nedele prispevky 😉

weverka11
21. jún 2011

kelovy privarok 🙂 ale presolila som ho a padol za vlast aj moj ukazovak, dobre viem ze kel je svina klouzava a aj tak som sa porezala...

nadhera
Odpoveď bola odstránená
nadhera
21. jún 2011

@dida38 a skusala si vyzivu aj zamrazit ako nanuk? 😀

akika722
21. jún 2011

@nadhera hej hej už viem ktora...sakra u nas v tescu nemaju ☹

akika722
21. jún 2011

@nadhera ja som vyživu hodila celu do mrazaku,mnam 😀

nadhera
21. jún 2011

@akika722 zisti,kto ide do ke a daj mu kupit - bolo to v malom tescu-v meste.

akika722
21. jún 2011

@nadhera ja sa tam chystam do zoo asi v nedelu-podla počasia... 😉

mia258
21. jún 2011

Domáca celozrnná pizza a krémová hrášková polievka 🙂

nadhera
21. jún 2011

robim karfiolove placky podla libky - karfiol ostal aj na polievocku a deckam palacinky . a vecer si dame nanuk 😀

kibuk
21. jún 2011

tak predsa som niečo robila 🙂 😉 večera pre detičky "Sladké rožky"

estterka
21. jún 2011

@mia258 ako robis kremovu hraskovu? 😉

lyongirl
21. jún 2011

včera večer som varila zeleninovú polievku na dnes a ešte zostalo aj na zajtra a na večeru boli tousty s cesnakom, baklažánom, rajčinou a syrom a teraz sa na zajtra pečú francúzke...

lenkahrehusova
21. jún 2011

Ja som robila rýchly a chutný obed, bolognese omačku na špagety 🙂 Polievku sa mi v tom horku nechcelo robiť.
Ale zajtra robím kel, kelovú polievku.

titkovamiriam
21. jún 2011

dnes som nevarila a na zajtra mam fazulove lusky,spravím na kyslo so zemiakmi a paradajkovu polievku 😉

pingu1
21. jún 2011

nic. nazrala som sa na promociach 😀

tosomja
21. jún 2011

Dnes boli tortelini so syrom a špenátom, francúzska polievka zo sáčku 🙂
Zajtra niečo z diviny.

mia258
21. jún 2011

@estterka úplne jednoducho:

jarná cibuľka, hrášok, smotana, soľ, olej, zeleninový vývar, čierne korenie

Cibuľku posekám, spením na oleji (alebo masle), pridám hrášok a zalejem vývarom. Počkám kým hrášok zmäkne, potom pridám smotanu, soľ a korenie. Počkám kým trošku vychladne a rozmixujem mixérom 🙂

trnka77
21. jún 2011

@eva7780 Veľmi pekne ďakujeme za recept-varila som v nedeľu a bol perfektný... 😀 😀 😀 😀
Chlapci ešte teraz o ňom hovoria,aká bola dobrá rybka... 😀 😀 😀

kralicica
21. jún 2011

ja som prave uvarila segedinsky gulas na zajtra a pozajtra 🙂

lalus
21. jún 2011

u nas sa dnes obedovalo vonku 😉 a na zajtra som prave dovarila sulance s oprazenou struhankou

@kralicica ja som mala segedin naplanovany na ostatnu nedelu, ale tesne pred varenim som zistila, ze nemam smotanu 😅 tak napokon bola ku knedli kysla dusena kapusta a bravcove - robene osve 😀

malinovka333
21. jún 2011

dnes šalatovú polievku

kralicica
21. jún 2011

@lalus takze vepro knedlo zelo 🙂 aj to je super ani ja som sa nevedela rozhodnut medzi tymito dvoma

libka1
22. jún 2011

vybrala som z mrazaku morcacie stehno, je velke ako zo slona a teraz neviem co s nim... poradte 😅 na pecene nemame chut 😝

weverka11
22. jún 2011

@libka1 ja robim tak, ze dam na nho kooooopec nakrajanej mrkvy a cesnaku.... a je to mnamka 🙂 ale to je vlastne tiez pecene 😒

beruska.zuzanka
22. jún 2011

My dnes kuraciu polivočku s domácimi slížikmi a druhé sa k tomu absolútne nehodí 😀 špagety s paradajkovou omáčkou s baklažánom 😅 😀