Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zistila som vyhodu silikonovej formicky na nanuk - ak cchete vybrat len jeden nanuk, nemusite celu formu davat pod teplu vodu,ale odtiahnete silikon od zmrzlinky z kazdej strany a ona sama vyklzne von 😀
kelovy privarok 🙂 ale presolila som ho a padol za vlast aj moj ukazovak, dobre viem ze kel je svina klouzava a aj tak som sa porezala...
Domáca celozrnná pizza a krémová hrášková polievka 🙂
robim karfiolove placky podla libky - karfiol ostal aj na polievocku a deckam palacinky . a vecer si dame nanuk 😀
včera večer som varila zeleninovú polievku na dnes a ešte zostalo aj na zajtra a na večeru boli tousty s cesnakom, baklažánom, rajčinou a syrom a teraz sa na zajtra pečú francúzke...
Ja som robila rýchly a chutný obed, bolognese omačku na špagety 🙂 Polievku sa mi v tom horku nechcelo robiť.
Ale zajtra robím kel, kelovú polievku.
dnes som nevarila a na zajtra mam fazulove lusky,spravím na kyslo so zemiakmi a paradajkovu polievku 😉
nic. nazrala som sa na promociach 😀
Dnes boli tortelini so syrom a špenátom, francúzska polievka zo sáčku 🙂
Zajtra niečo z diviny.
@estterka úplne jednoducho:
jarná cibuľka, hrášok, smotana, soľ, olej, zeleninový vývar, čierne korenie
Cibuľku posekám, spením na oleji (alebo masle), pridám hrášok a zalejem vývarom. Počkám kým hrášok zmäkne, potom pridám smotanu, soľ a korenie. Počkám kým trošku vychladne a rozmixujem mixérom 🙂
ja som prave uvarila segedinsky gulas na zajtra a pozajtra 🙂
u nas sa dnes obedovalo vonku 😉 a na zajtra som prave dovarila sulance s oprazenou struhankou
@kralicica ja som mala segedin naplanovany na ostatnu nedelu, ale tesne pred varenim som zistila, ze nemam smotanu 😅 tak napokon bola ku knedli kysla dusena kapusta a bravcove - robene osve 😀
dnes šalatovú polievku
vybrala som z mrazaku morcacie stehno, je velke ako zo slona a teraz neviem co s nim... poradte 😅 na pecene nemame chut 😝
My dnes kuraciu polivočku s domácimi slížikmi a druhé sa k tomu absolútne nehodí 😀 špagety s paradajkovou omáčkou s baklažánom 😅 😀

@nadhera ano, mozem potvrdit, ze ta vyziva je fakt dobraaaaa.....kupujeme ju