Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
gulasik s kuracim masom 🙂
@lehotka ahoj možem poprosiť recept
Losos s pomarančovou omáčkou, zemiaky. A ku káve robím Sacherovú tortu 😵
plnena paprika,paradajkova omacka,knedla
@mia258 ahoj aky mas recept na sacher tortu?prosim .. 🙂
@vivienkata jasne 🙂 potrebujes -paradajky, papriky, cibula, cesnak, zemiaky , kuracie maso 🙂 poprazis cibulu, pridas maso, nechas dusit, potom zeleninku a nakoniec postruhane zemiaky, potom zahustis rozmixovanymi zemiakmi 🙂
kuraci perkelt s haluskami
Hrstkova polievka a dusene hovazdie v paradajkovej omacke. A na zajtra asi fasirka s opekanymi zemiakmi a ako dezert muffinky a puding.
ahojte chcem sa vas opytať žienky mm mi doniesol ovči syr a neviem čo snim rozmyšlam že ho dnes vypražim v trojobale poradte mi neroztečie sa mi ? ako chuti ? diky 😉
hráškový prívarok 🙂
alebo mozno na neakej hrianke zapiect
my máme špenátový prívarok, zemiaky a vajíčko na tvrdo a bubík má zeleninovú polievku s vaječným žltkom
francuzke zemiaky a ,,gulasova,,polievka z mleteho maska🙂
dojeme karfiol a uvidíme...A ideme oberať veeeeelllla čerešní....
ovcí syr mnaaam,tak da sa aj zapiecť,vypražať asi nie-ja ho ma najradsej len tak osolený so zeleninou alebo namarinovaný
http://www.gastroslovnik.sk/recepty/recepty-det...
a samozrejme že sa tak da naložit aj iný syr,napríklad hermelín či niva
dnes grecky salat ako spomienka na dovolenku 🙂 vynimocke mam doma vsetky prisady
dnes sme mali taky jednoduchy obed_ cervene zemiacky - su to len uvarene zemiaky uvarene s cibulkou a cervenou mletou paprikou. Ja ich vsak neskutocne zbozbujem. Mnam, mnam - zostalo mi aj na veceru 😎
@lululka555
6 vajec, 200g masla, 200g práškového cukru, 1/2 prášku do pečiva, 2x vanilkový cukor, 150g hladkej múky, 200g kvalitnej tmavej čokolády, džem
Na povrch: 200g cukru, 150g čokolády, 130ml vody
Čokoládu si najprv roztopím vo vodnom kúpeli, vymiešam žĺtky, cukor a maslo a pridám čokoládu. Ale nie úplne horúcu.
Z bielkov vymiešam sneh, pridám do zvyšku. Prisypem múku a prášok do pečiva.
Dám upiecť, po vybratí z rúry a formy ju prekrojím na polovicu a natriem broskyňovým džemom.
Nakoniec polejem povrch. Povrch robím tak, že dám variť vodu, pridám cukor a čokoládu, aby sa rozpustila. Nesmie byť horúca alebo ani studená 🙂
vyprazane kurca s ryzou,uhorkovy salat..
vysmazany karfiol,varene zemiaky s maslom a cvikla 🙂
dnes hovädzi vyvar a omacku s kuracieho mäsa a cerstvych dubakov..k tomu ryza.
plnená paprika
mozno to tu uz niekde bolo, ale nechce sa mi listovat 😵 ako sa robi tarhona aby sa mi nepolepila cela?🙂 dakujeem

pangas + zemiaky 🙂 🙂 🙂