icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

murinka
23. jún 2011

kapustova polievka 🙂

evinkal
23. jún 2011

guláš😀

jankadanko1591
23. jún 2011

pre rodinku spenat a pre seba pirohy...🙂....od zaciatku tehotenstva nezjem nic co je zelene....🙂

claudica
23. jún 2011

U nás dnes karfiol, keď prídem z práce... len nie som rozhodnutá, či vyskúšam toto:
http://www.toprecepty.sk/recept/478-karfiolova-... alebo toto:
http://www.toprecepty.sk/recept/2819-karfiolove...
ale niečo z týchto dvoch určite 😉

danciacik
23. jún 2011

zamotám sa tu
@claudica tie karfiolové placky sú mňam - odporúčam. 😉

mia258
23. jún 2011

Tofu s olivovou omáčkou, zemiaky, čerstvý šalát 🙂

claudica
23. jún 2011

@danciacik asi to máš odskúšané...tak rozhodnuté, vyskúšam. Ďakujem. Žemlovka nabudúce 😉

zuzikkaa
23. jún 2011

cestoviny s tuniakom 😉 ,,zeleninova polievka-tu uvaril manzel 😝

danciacik
23. jún 2011

@claudica mám to odskúšané a je to super. Aspoň mne to veľmi chutilo 😉

daniz
23. jún 2011

včera boli špekáčky opečené na ohníku,
dnes perkelt, alebo pečené kur.stehná,ryža,šalát...

henulienka
23. jún 2011

segedín s domácou knedľou mňam, mňam

ale strašne by som si dala lángoše, len tie moje sú vždy tak hnusné, mastné..... možno mám zlý recept, neviete poradiť?

ifek
23. jún 2011

dnes máme karfiol s mrkvou uvarený na pare a ku tomu zemiaková kasa. a krupicovo- kukuricová polievka 🙂

katka888
23. jún 2011

kolozvarska kapusta

michele11
23. jún 2011

@akika722 to kura na soli je len umyte a osusene kura, ktore polozis na pekac, v ktorom je hruba vrstva soli a pecies ako normalne, len v postate nemas vypek, cim by si ho polievala. Ale nie je to suche, ani slane, ma uplne normalnu chut. Fajnu 🙂 . Pripadne sa da piect aj v soli, len to este nikdy nerobila, ale v postate by sa malo tou solou prikryt uplne a na konci pecenia ho z toho ztuhnuteho solneho obalu vyrezes.

mimikett
23. jún 2011

dnes mliecna fazulova polievocka a zapekana cestovana....

jarunka111
23. jún 2011

bryndzové halušky a kelová polievka 😉

sasiki
23. jún 2011

krémová zeleninová polievka (podusená cibuľka, mrkva, zemiaky, kaleráb, kelový list, brokolica, zaliate smotanou, pomixované, do toho zelený hrášok, soľ, korenie, oregano a bazalka)
a karfiolové placky podľa libky 🙂

evelyn11
23. jún 2011

sosovicovy privarok,varene vajicko a chlebik.

elixia
23. jún 2011

manzel a drobec fazulkovu polievku,ja som si urobla cesnakovu s tavenym syrom,mnamka to teda bola...ked pride manzel z prace tak sa este chystam na palacinky zapekane s pudingom...

happy8051
23. jún 2011

salatova polievka, zapekany karfiol so sunkou a syrom

dadenka1
23. jún 2011

@henulienka ja som mala tiež problém urobiť fajné langoše, boli ťažké, olejom napité, hnusné... ale raz som našla recept na cesto s kyslou smotanou (všetko ako normálne kysnuté cesto plus kyslá smotana a len 1 žĺtok) a cesto ani nedávam kysnúť, ale odpočíva v chladničke a vydrží aj tri dni tam.. Potom si na naolejvaných tanieroch s naolejovanými rukami vytvarujem langoše, na tanieroch ich nechám ešte 30-40 minút podkysnúť a potom vyprážam... Takto sa mi vždy podaria a s mm sa len tak zalizujeme.. mňam

henulienka
23. jún 2011

@dadenka1 Ďakujem 🙂 A koľko oleja dáš potom na panvicu, tak aby plávali v tom?

titkovamiriam
23. jún 2011

ja davam trochu rumu ako do sisiek a niesu tak mastne:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38139

dankamat
23. jún 2011

@titkovamiriam a to v chladničke nakysnu???? to som este nepocula... zaujimavy recept, urcite vyskusam.

titkovamiriam
23. jún 2011

@dankamat nie zacne kysnut ked ho zacnes pouzivat pri izbovej teplote a ked ho das na olej neskutocne narastie.a je cesto velmi lahulinke 😉

tin007
23. jún 2011

Chcela som zajtra urobit domacu pizzu a mm ma zastavil, ze co sa budem namahat, objedname si. 😀

dannynka
23. jún 2011

@tin007 ale domaca je lepšia 😉 🙂 minimalne v tom že vieš čo si do nej dáš 😉 robila som v pizzerii tak viem o čom hovorím 😅 😝

luciferova
23. jún 2011

@dannynka a mas recept na original pizzove cesto ako z pizzerky?

gucz
24. jún 2011

my sme mali včera slepačiu polievku a kuraciu pečienku na šťave s kolienkami. Dnes budeme opäť papať polievku a spravím asi cukinovo-zemiakové placky. Cukiny je kopec, tak to musíme využiť 😉

sisanka
24. jún 2011

dnes po veelmi dlhej dobe idem urobit kolac...jahodovy kysnuty,mnam uz sa neskutocne tesim...a na obed karfiol..karfiolova polievka,karfiolove fasirky alebo placky...este neviem a k tomu zemiaky a rajcinovy salat...