icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

denne73
26. jún 2011

@titkovamiriam ahoj šikulka vidím že tu máš už svoj fanklub 😉 😉 😉 😉 len tak ´dalej 😉 😉 😉

andreaju
26. jún 2011

ahojky, my dnes pizza pre lenivky🙂...300g hladkej muky,1/2kypr.pracku,2lyžice oleja,štipka soli,mlieko tak aby bolo cesto vlacne🙂..a na vrch co mame v kuchyni🙂

kralicica
26. jún 2011

@dana_l ja by som si prosila recept na sheperds pie 🙂 ked som robila v irskej restike celkom mi to chutilo ale neviem ako sa to robi, okrem mleteho masa a zemiak. kase... dakujem bude vdacna!

riana12
26. jún 2011

dnes budu "pizza rezne" z kuracich prsicok a ryza 🙂

silvia.t
26. jún 2011

u nas bude vyprazany karfiol,zem.kasa,polievka je od vcera a jablkovy kolac,idem skusat 1x 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1741

zuzkat1
26. jún 2011

dnes si robim radost a robim kapustu, knedlu a pecenu krkovicku🙂 mnam.... mozno nieco aj napeciem,ale tym som si este nie ista🙂

zuzkat1
26. jún 2011

tak som sa rozhodla🙂 napeciem toto, som zvedava ake to bude este som nerobila tento recept
http://www.toprecepty.cz/recept/3042-cokoladovo...

daria77
26. jún 2011

tak dnes klasická nedeľná-kurací vývar,rybu-pangasa s dusenými zemiakmi,uhorkový šalát a ešte sa mi pečú v rúre pagáčiky 😀

akika722
26. jún 2011
zuzkalenka
26. jún 2011

ja si dnes dám iba hráškovú polievku lebo mäsa mám už po krk 🤐
včera sme sa prejedli na grilovačke 😉

zuzkalenka
26. jún 2011

a ako dezert si spravíme toto http://www.recepty.vander.sk/recept-1127-Nepece...
veľmi dobrý koláčik 😵

dupinka
26. jún 2011

kurací vývar, kuracie stehná vykostené na spôsob živánskej a makovo-višňová štrúdľa

tosomja
26. jún 2011

Dnes ideme na obed k mojej mamke, robí divinku s brusnicovou omáčkou 😝 tešíííím

reanda
26. jún 2011

@denne73 robila som ju iba druhykrat 🙂 , prvy raz bola trochu riedka, ale tentoraz sa mi vydarila.. dala som pol kila mleteho pliecka, tri a pol rozmoceneho rozka, jedno vajce, cesnak (my mame radi vela, takze som tam bachla desat struckov 😀 ), tri lyzice horcice, sol, cierne korenie a majoranku.. dobre rozmiesat, vytvarovat bochnik, naolejovat, posypat cervenou paprikou, v pekaci podliat a upiect 🙂

denne73
26. jún 2011

@reanda 😉

babullka1
26. jún 2011

My ideme dnes na obed von 😉

evinkal
26. jún 2011

zemiaky na kyslo,kura+ryža+kompot a jahodová bublanina 😀 kombinácia ako boh

dana_l
26. jún 2011

@kralicica zomlete bravcove maso oprazit s cibulkou. dat uvarit zemiaky a potom z nich urobit zemiakovu kasu. nemusis ich az tak velmi rozmagat - mozu byt aj hrudky. tuna original nedali ani mlieko ani maslo len mne to pride velmi suche. zapnes ruru na 200C. do ohnovzdornej misy das to oprazene maso, na to das kukuricu - pouzivam zamrazenu, nevarim vopred. na vrch das zemiaky. zapekas asi 20 minut, potom mozes este posypat struhanym syrom - ja davam taky farebny zlto-biely - a nechas zapiect dalsich 5 minut. tie vrstvy by mali byt aspon 1-2 cm. teda kukurica staci aby si celkom zakryla maso. no a samozrejme maso a zemiaky aj posolit.
prajem dobru chut.

majka35
26. jún 2011

neskutočne, ale neskutočne vynikajúce šťavnaté a mäkkučké zapekané bravčové rezne, ryža a mandarínkový kompót a dnes sa mi výnimočne chcelo aj piecť, takže čoki muffiny podľa nigelly

natalii6
26. jún 2011

dneska mlety rezen + normalny knemu ryza a zemiakova kasa a idem robit este buchty 😉

natalii6
26. jún 2011

@majka35 mozem poprosit o recept na tie neskutocne rezniky?

majka35
26. jún 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332

robila som ich dnes 1. podľa tohto receptu, už dávno som mala na ne zálusk, fakt sú neskutočne dobré

natalii6
26. jún 2011

@majka35 ja to poznam pod nazvom obratene rezne..ale aj tak dik 😉

majka35
26. jún 2011

@natalii6 hej ja som tiež počula ten názov 😅

natyi25
26. jún 2011

fajná nedeľná polievočka - vývar, kuracie a bravčové rezne, ryža s hráškom, zeleninový šalátik + makovo višňová štrúdla 🙂))mňáááám 🙂

dida38
26. jún 2011

hlivova polievka a peceny losos na masle so zemiakovom kasou a k tomu salat z cinskej kapusty s paradajkou,uhorkou,kukurinou.....mnam... 😀

sisanka
26. jún 2011

@majka35 ja som tiez robila dnes nieco podobne..rezne naopak...ale opecene maso som poprekladala s cibulou a slaninou a zaliala vyvarom..tiez to bolo stavnate a manzel sa len tak zalizoval 🙂

sesilia
26. jún 2011

@majka35 tiez by som vyskusala tie rezne. Prosim ta to pocas pecenia treba tou stavou aj polievat? a nerozmoci sa tie rezne v tej stave, neopadne z nich ten obal?

dakujem

kibuk
26. jún 2011

Kuracia špecialita a americke zemiaky, rezancová polievka 🙂)

titkovamiriam
26. jún 2011

u nas hody tak pečene maso a kacica,knedla,kapusta-polievka slížikova.večer sme všetci aj moji rodicia skoncili v miestnej pizzerii na tiramisu s talianskou kavou 😉