Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
no tak sa pridam aj ja, dnes makove halusky a zo vcera gulas. 😉
a tie mokre rezne musím isto vyskusat 😉
rajčinová polievka a tarhońa s pečienkou kuracou
my sme dnes mali na obed tie mokre rezne🙂s ryzou a pre mm aj hranolky..su super 🙂
kocky, kde najdem recept na mokre rezne?
tu na strane 44
Včera som sa tiež inšpirovala mokrými reznami, zajtra ich budeme mať uričite na obed. už sa teším. Svokra tiež robievala, len bez tej šťavy len s vodou, aj tie boli dobré ale toto bude určite vynikajúce. baby, ďakujem za skvelý nápad
dakujem
mne sa to len nechce hladat. 😉
jaj tak ja to poznam ako kosicke rezne- dobrota 😝
tesim sa ze som vas tolkych potesila s tymi reznami 🙂 😉 my ich robime casto a dost vela,bo ich jeme aj tak len ked ideme nahodou okolo pekaca,sup jeden do pusy 😀
dnes som smazila syr so sunkou,nic horibilne 😒 a zajtra to budeme mat zas,lebo mi este ostal obaleny v mraznicke 😉
tak ste ma inšpirovali a dnes sme mali šťavnaté rezne na obed, díky za tip, môj 7 ročný syn nechce jesť nič, strašný problém s ním mám, ...a mäso to už vôbec nechce jesť a toto mu chutilo, zjedol celý kus mäsa a že také chce jesť každý deň 😅 😀
inkinka - aj ja také robievam, z hovädziny - obaliť v strúhanke, znovu naklepať, do vajíčka, opiecť a dať do hrnca dusiť s trochou zel.bujónu - to voláme poľské rezne - ale toto je fakt super, lepšie ako poľské...lepšie ochutené 😵
vdaka za tip na tie stavnate rezne, dnes boli aj u nas na obed ;) su naozaj super....
my sme dnes mali varené zemiačky s vňaťkou a plnené zapečené šampiňony so šunkou a nivou,veľmi nám to chutilo 😅
joooj sranda 😀 tesim sa ze vam vsetkym chutia 😎
NO my sme mali v sobotu a v nedeľu kotlíkový guláš a včera bola na večeru grilovačka. A urobila som ako dezert točený slivkový perník - doslova sa zožral. A dnes naberám inšpiráciu, asi nejaké cestoviny alebo nejaké vaječné jedlo.
poradte co varit ked kojim. takze nemozem vsetko.... :( je to na nervy, ked ma clovek take obmedzene moznosti. co ste vy varievali ???
zemiaky momentalne nemam... 🙂
katarina ja kojim a papam vsetko.... preco sa obmedzujes? 😒 v malom mnozstve mozes vsetko ... a moja mala nema ziadne problemy, ani s travenim ani s nicim 🙂
katarina.banska no ale netreba nato spoliehať či tvojmu nič nebude tiež mi svokra poradila že možem všetko a kied som večer volala na pohotovosť že mi dieťa vrieska tak mi povedal doktor či som normalna jesť šošovicu a kapéustu s mäsom a knedlou ked kojim a mali sa mi raz vysipal ked som zjedla rajčinu
imarikai nespochybnujem tvoju skusenost, kazda mame svoju....
...katarina treba vyskusat... preco nieco nejest len preto ze: To nemozes vsak kojis 😒 ja som si dala sosovicovu , bolo to v poriadku ,,,fliacky s kapustou takisto... mozno je to o mnozstve... ked si das jednu-dve porcie predsa tym babatku neublizis 😒 🙂
mozem si dat lososa s cestovinou?
inak aj ja som jedla sovicu a nic..... 🙂
@katarina.banska podla mna mozes... my sme v sobotu mali makrelu vyprazanu s hranolkami... cestoviny papam kazdy 2-3den...
aj kavu si vypijem...kamoska vypila kavu zistila, ze mala jej nespi potom..ja pijem kavu uz 2mesiace a mala mi spi..proste katka sleduj sa, sleduj malu a nic nemozes pokazit 😉 🙂
@katarina.banska - ja osobne neviem, prečo by si lososa nemohla pri kojení, ja by som vypustila len silné alergény a vyslovene nadúvacie potraviny
ale o lososovi s cestovinou som ja konkrétne ešte nepočula - to ako robíš? 😕
na margo - ako sa mám zle, keď nič nemôžem... (čím vôbec nechcem zľahčovať tvoju situáciu - všetky sme si ňou prešli a čo všetko mi vtedy išlo na chuť 😅 😀 ako najust) - poznám babu z MK, ktorá nejedla ani lepok ani vajíčka aby mohla kojiť svoje dieťa, ktoré potrebovalo bezlepkovo-bezvaječnú dietu - tak to - klobú dolu, mala môj veeeeľký obdiv - a má dodnes
ahojte,my mame dnes halusky a perkeltik zo zajacka🙂
ked som kojila,velmi som sa obmedzovala,ale hanka mala aj tak problemy,nespinkala dobre,bolievalo ju brusko a kamoska koji,je vsetko s mierou okrem stiplaveho a naduvacieho a maly je upne v pohode
pri druhom asi naozaj vysadim len alergeny a potraviny ktore naduvaju 😉
inak hovori sa,ze na co je babo zvyknute pocas tehoenstva,moze sa aj pri kojeni 😕 neviem,nemam skusenost
alami
lososa s cestovinou som robila dnes prvy krat, a musim sa pochvalit vydaril sa mi 🙂
mala som mrazeneho lososa z lidla, oprazila som ho na masle, potom som ho zaliala sladkou smotanou a troskou muky a nakoniec som ta pridala omacku paradajkovu na spagety tiez z lidla. navrch som to posypala parmezanom.
fajne a rychle.... no dufam, ze malej z toho nic nebude.
ma trafi, ked clovek nevie co ma varit.... ☹ aby neublizil svojmu dietatku
dnes máme pečené kurča,ryžu a paradajkový šalát s jarnou cibuľkou,olivovým olejom a balsamicom
@mukky mňamka ... aj my sme teraz robili už pár krát takto šalát, že paradajky s jarnou cibkou 😉
musím konečne ochutnať to balsamico, vôbec neviem ako to chutí, ale chcelo by to nejakú zmenu na šalát
mamka mala práve rezance s tvarohom a smotanou na sladko 🙂
tata bude mať dnes na želanie obyč. párky (tie hrubé) na večeru

no tie rezne vyzerajú naozaj dobre...aspon mám inšpiráciu na nedelný obed... 🙂
ja som včera robila pizzu na 2 plechy, a zemiakovu polievku, takže zostalo aj na dnes...