icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elixia
1. júl 2011

u nas hrstkova polievka pre manzela (ja ju nemam rada) a na podporu dna bez masa,spenatove halusky so syrom a cesnakom, pre muza samozrejme aj so slaninkou... 😀

lucka1987
1. júl 2011

po dlllhej dobe mrazenu pizzu 😀 zaaaaas som sama doma uz tyzden... navarim si cez vikend az ma aj drobec cosi teple

akika722
1. júl 2011

@eva7780 cuketovy šalat?možem poprosiť recept? 😵

akika722
1. júl 2011

@mimikett mnam mnam.aj na toto by som poprosil recept..mm sa poteši 😎

ja som dnes varila len zeleninkovo 😀 mamka chudne 😅

akika722
1. júl 2011

@mimikett le chcem tu roladu..postup..tu šunka syr 😉 dakujem

eva7780
1. júl 2011

@akika722 bol tu pred par dnami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11992&use... velmi dobry,mm sa nan vrhol,musela som chytro dávať do fliaš 😀 😀 ešte urobím zo 2 dávky

akika722
1. júl 2011

@eva7780 dakujem 😵 už si spominam

happy8051
1. júl 2011

dnes uapekane tvarohove palacinky poliate pudingom 🙂

silvia.t
1. júl 2011

inspirovala som sa od vas...aj ja som dnes piekla pizzovniky a aj dzemovniky 😀 bolo ich cez 100... a pocitam ze do rana uz nebudu

bianka234
1. júl 2011

@titkovamiriam fakt divné, nakoniec som ten recept zohnala a tam ide pol kg ríbezlí, 20listov, kilo cukru a 2PL kys.citr., tak to je tam asi preklep ale je výborný aj dzem som spravila z prvého rec. ktorý som našla, výborný len nejaký hustý ani želír.cukor som nedala, nech mnam

neurologia
2. júl 2011

Ahojte baby,

nedavno som tu videla recept na svieckovu myslim ze bol z mmb ale uz ho neviem najst ...prosim hodte link ak niektora viete...dakujem 🙂

katka888
2. júl 2011

kuracia polievocka, rezne, zemiaky varene, uhorkovo-cibulovy salat a dufam, ze stiham a domace "rezanky", aj ked ja robim "lečky"

tinuskaha
2. júl 2011

kapusta na pretlaku(kapustovy privarok)mäsova rolka a zemiaky polievku dojedame zo vcera kapustovu a zajtra bude kuracia 😉

mimikett
2. júl 2011

@akika722 vyvalkala som si listkove cesto, potrela ho kecupom, do kecupu mozes pridat cesnak alebo posypat oreganom... Poukladame sunku, na nu postruhany tvrdy syr, zatocime, potrieme vajickom a pecieme. Roladka je najlepsie taka cerstva, ked je cesticko este take chrumkave a syr sa mierne rozteka. Jednouche a pritom chutne.

akika722
2. júl 2011

@mimikett ďakujeeeeeem 😵

dnes pre deti zapečene zemiaky s karfiolom a pre mamku len zelenina...ocko je v praci do večera 😖

lyongirl
2. júl 2011

@akika722 ja robím roládu z lístkového cesta špenátovú a pizzovú a všetci to hrozne lúbia...

špenátová: vyvaľkané cesto potrieť bambinom, na to dať rozmrazené a vyžmýkané špenátové listy/nie špenát, ale listy/ zmiešané so soľou a pretlačeným cesnakom, posypať syrom postrúhaným na veľkom strúhadle, zvinúť, nakrájať, potrieť vajíčkom a dať piecť.

pizzová: vyvaľkané cesto potrieť kečupom, na to dať čokoľvek čo dávaš na pizzu - tvrdý syr, šunku, kukuricu, olivy, tak isto nakrájať na roládky, potrieť vajíčkom a piecť

a dnes varím polievku čo tu bola pridaná cca pred 2 dňami, to nám stačí, tatu máme celý deň v robote...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6620

akika722
2. júl 2011

@lyongirl jeej to može byť dobre..dakujem..sa mi slinky zbiehaju a ja na diete 😖 😀
a to nakrajaš na take pasiky??? ako ked su "slimačiky?alebo rolada v celku?

nanulik
2. júl 2011

nám sa už pečie šunkovo-šampinonová pizza a polievku ešte neviem. možno kelová s párkom

lyongirl
2. júl 2011

@akika722 na slimáčiky a pečiem ich dokonca poľahnuté, niekedy sú trošku zdeformované a nie dokonalé, ale na chuti to nič nemení a zatiaľ sa žiadna návšteva nesťažovala, iba sa po tom tak zaprášilo, na tie pizzové dávam ešte pizza korenie, alebo oregano, bazalku a tak podľa chuti 🙂

akika722
2. júl 2011

@lyongirl dakujem,tiež to chcem pre navštevu 😀

nanulik
2. júl 2011

tak u nás zmena polievka bude frankfurtská

pukica
2. júl 2011

zdravim,ja sem sice neprispievam zato sem kde tu zavitam po inspiracie,a tak mi napadlo ze sa tu popytam o radu,da sa nejak uskladnovat nakrajana cibula v chladnicke?myslim tak ze by vydrzala nejaky ten den...
a esteee,keby som do zemiakovej kase dala slahackovu smotanu,je to blbost?divna otazka? 😀

sonka31
2. júl 2011

@pukica Cibula vydrzi, len ju daj do nejakej dobre uzatvaratelnej nadoby. Ja moc nemam rada skladovat nakrajanu, ale stane sa... a zemiakova kasa so slah. smotanou je OK, ved Francuzi robia stale so smotanou namiesto mlieka a ked das slahackovu, tak to bude este jemnejsie, ale pozor - aj kalorickejsie 🙂

zuzana_1
2. júl 2011

dnes sme si na obed vymysleli bravcovu panenku v cesnakovej marinade zapecenu v rure so safranovou ryzou... som zvedava na vysledok 😝

stanislavao
2. júl 2011

my mame grilovane kura, zemiakove pyre a zeleninovy salat. kto bude chciet, tak este dukatove buchticky s cokoladovym pudingom.

tosomja
2. júl 2011

Granadír, kyslá uhorka...šatôčky z lístkového cesta plnené špenátom a fetou, dlho som nerobila... 😝

ivetah
2. júl 2011

tekvicova polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7181, ryzovy nakyp 🙂

petusko
2. júl 2011

sosovicova polievka s udenym rebrom, parene buchty a dobosovy zakusok 🙂

sybilka
2. júl 2011

Dnes fantastické kur.prsia v páci s opek.zamiačkami a zel.šalátikom .pridám racept-1/2 kg kur.prs na slížiky+ 2PL maizeny,3 vajcia,1 malá flaška leča bez štavy ,trošku poprášit MCK,solou a worčestrovou om. nechat aspon 2-3 hodinky -ja som nechala cez noc a na panvici robit placičky pomaličky nechat prepiect do chrumkava . 😝 mnam

akika722
2. júl 2011

@sybilka tie robim aj ja často..su vynikajuce 😵