icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
6. júl 2011

@ivetah Dakujem!!! Paradicka 🙂 😉 !!!

zuzikkaa
6. júl 2011

losos a zemiakova kasa so smazenou cibulkou,,veeelke mňamiiiiiii 😝 😉 😝 😅 😅 😅

ivetah
6. júl 2011

@adelaida33 🙂 nemas za co 😉 este si najdi navhodnejsi recept. ja davam sosovicu, 2 mrkvy, bud 2 male zemiaky( nadrobno) alebo kusok cukiny (postruham), trosku cesnakoveho prasku, sol, majoranku, bujon (vegetu, zdravitu) a 2lyzice ovsenych vlociek. je taka hustejsia 🙂

adelaida33
6. júl 2011

@ivetah Ciii, dakujem ti, si zlata! Inspirujem sa 😎

kibuk
6. júl 2011

dnes len špagety zo syrom a poliate masielkom ale čo zajtra ani netušim...

lunana
6. júl 2011

@bodka13 Ďakujem 😉

akika722
6. júl 2011

@tosomja ja ine ako kuracie nezjem 😅

tosomja
6. júl 2011

@akika722 veď práve, že aj u nás je len kuracie, morčacie, sem tam zajačik...ale bravčovina a hovädzina len výnimočne... 😨 ale čo narobím? pre zdravie môjho chrústika všetko 😀

cestovatelkaandrea
6. júl 2011

tak pre drobca ostalo este zo vcera provensalske kura a my si s manzelom urobime zapeceny taliansky chlebik s rajcinovo, cibulovo cesnakovou omackou s olivami a posypeme to rucolou a postruhanym parmezanom. mnam uz sa tesim teraz na vecer....

akika722
6. júl 2011

@tosomja ja kupujem aj bravčove ale je ho len mm 😅 ale zaujimave..o tej kuracine 😒 vo všetkom je už chcemia 😒

ja som dnes robila tu cuketovu ale nedala som liptovsku salamu ale mrkvu..tak UPOZORNENIE:tak to určite nerobte 😀 nechuti to tak dobre 😅

murinka
6. júl 2011

kuraci vyvar,kuracie stehna pecene a k tomu pecene zemiaky+paradjkovo-uhorkovy salat 🙂

meusicka
6. júl 2011

spagety zapekane s tuniakom, olivamy, sampinonmi, paprikou, na to ide besamel oblbnuty syrom a na vrch este paradajky a syr. a polievocku mame zeleninovu zo vcerajska 🙂

kukujka
6. júl 2011

dnes len objednam pizzu som chora a varit nevladzem

elina313
6. júl 2011

@akika722 čo je s tým kuracím ???

akika722
6. júl 2011

@elina313 kopia: tosomja @akika722 tak lebo sa jej spravila uzlinka na prsníčku a vraj to môže byť z premnožených hormónov v hydine máme na mesiac - dva vynechať hyd. mäso a potom sa uvidí....
zajtra prívarok zo zelenej fazuľky, mňááááám

bibi1711
6. júl 2011

@tosomja , ak mozem poradit...v metre napriklad, aj v inych obchod, tusim v tescu maju kurca s nazvom sedliacke alebo aj kralovske-su v takom bordovom sacku a ich cena nie je nehorazna, tusim okolo 2,5 eur za kilo- vykonava sa u nich pravidelna kontrola a su krmene bez hormonov a antibiotik. malej som kupovala bio kura za 13 eur kilo az kym som nenasla toto a odvtedy kupujem aj nam -teda mne a MM len toto. ta cena je celkom fajn a aj chutia inak.

ivetah
6. júl 2011

@cestovatelkaandrea mozes prosim ta napisat, ako robite ten chlebik? vyzera to velmu chutne 😵

tosomja
6. júl 2011

@bibi1711 všimla som si v Kauflande 🙂 Ja sa už tak bojím niečo malej dávať jesť...prečo nemôžeme "existovať" na vzduchu? 🙂

elina313
6. júl 2011

@tosomja @akika722
@bibi1711 asi myslela Kura kráľovské, je to fakt super a cena je úplne normálna, je len chladené a predávajú ho vo vybraných obchodoch ... Kaufland a menšie predajne ... idem pohľadať link
http://www.hsh.sk/home.php

zuzikkaa
6. júl 2011

aaa poobede pekne kolacik-jahodova bublanina a ladove kaficko 😉

elina313
6. júl 2011

@tosomja a bolo by po nadváhach a obezite 😀 😀 😀

cestovatelkaandrea
6. júl 2011

@ivetah v Lidli predavaju taky taliansky chlebik na pecenie. Vyzera ako taka kvetinka. Das ho na pekac, postriekas olivovym olejom a das piect na 180-tke na osem minut. Kym sa to pece, tak si spravis zmes na chlebik. Na polmesiaciky nakrajas jednu velku cibulu, na platky pokrajas 3-4 cesnaky, na kolieska nakrajas asi 10 ciernych oliv. Zmiesas to spolu s podrtenymi rajcinami (ja kupujem uz take preltacene v kelinku, cize dam asi 150ml takejto zmesky) a s dvomi lyzicami olivoveho oleja. Ked vytiahnes chlebik z rury vylejes zmes nan a nechas to piect dalsich 15 minut. Chut tejto zmesy ti prejde krasne chlebikom. Potom uz pri podavani na tanier, posypes chlebik cerstvou rukolou a postruhanym parmezanom na hrubo. Zdrave a zaroven chutne, mnam 😉

elina313
6. júl 2011

@cestovatelkaandrea 😝 😝 😝 😝 mňáááááááááááááááááááááááám

kralicica
6. júl 2011

na obed francuzaky zo vcera (A ja Mc Donald 🙂 ) a teraz som dopiekla palacinky. budu so slivkovou nutelou a slahackou :D

sonka31
6. júl 2011

Ja som robila sparglove rizotko s olivami a rajcinovy salat. A dala by som si aj nejaky kolac.

ivetah
6. júl 2011

@cestovatelkaandrea dakujem 😵 😵 😵

lenkahrehusova
6. júl 2011

Ja som robila zeleninové risotto a slivkový koláčik 🙂

reanda
6. júl 2011

kelova polievka a langose

happy8051
6. júl 2011

dnes bol tekvicovy privarok s parkom a vajickom

kralicica
6. júl 2011

baby, ja chcem manžela prekvapiť v piatok na večeru nejakým origoš menu, keďže príde po týždni z bratislavy, kde bol na náročných pohovoroch. neviete mi poradiť niečo fakt iné? máme radi mexickú, indickú aj japonskú kuchyňu, talianskeho sme objedení, no jednoducho niečo fakt dobré a iné, pozostávajúce z predjedla hlavného jedla a dezertu. počúvam nápady 🙂