Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
losos a zemiakova kasa so smazenou cibulkou,,veeelke mňamiiiiiii 😝 😉 😝 😅 😅 😅
@adelaida33 🙂 nemas za co 😉 este si najdi navhodnejsi recept. ja davam sosovicu, 2 mrkvy, bud 2 male zemiaky( nadrobno) alebo kusok cukiny (postruham), trosku cesnakoveho prasku, sol, majoranku, bujon (vegetu, zdravitu) a 2lyzice ovsenych vlociek. je taka hustejsia 🙂
@ivetah Ciii, dakujem ti, si zlata! Inspirujem sa 😎
dnes len špagety zo syrom a poliate masielkom ale čo zajtra ani netušim...
tak pre drobca ostalo este zo vcera provensalske kura a my si s manzelom urobime zapeceny taliansky chlebik s rajcinovo, cibulovo cesnakovou omackou s olivami a posypeme to rucolou a postruhanym parmezanom. mnam uz sa tesim teraz na vecer....
kuraci vyvar,kuracie stehna pecene a k tomu pecene zemiaky+paradjkovo-uhorkovy salat 🙂
spagety zapekane s tuniakom, olivamy, sampinonmi, paprikou, na to ide besamel oblbnuty syrom a na vrch este paradajky a syr. a polievocku mame zeleninovu zo vcerajska 🙂
dnes len objednam pizzu som chora a varit nevladzem
@tosomja , ak mozem poradit...v metre napriklad, aj v inych obchod, tusim v tescu maju kurca s nazvom sedliacke alebo aj kralovske-su v takom bordovom sacku a ich cena nie je nehorazna, tusim okolo 2,5 eur za kilo- vykonava sa u nich pravidelna kontrola a su krmene bez hormonov a antibiotik. malej som kupovala bio kura za 13 eur kilo az kym som nenasla toto a odvtedy kupujem aj nam -teda mne a MM len toto. ta cena je celkom fajn a aj chutia inak.
@cestovatelkaandrea mozes prosim ta napisat, ako robite ten chlebik? vyzera to velmu chutne 😵
@tosomja @akika722
@bibi1711 asi myslela Kura kráľovské, je to fakt super a cena je úplne normálna, je len chladené a predávajú ho vo vybraných obchodoch ... Kaufland a menšie predajne ... idem pohľadať link
http://www.hsh.sk/home.php
@ivetah v Lidli predavaju taky taliansky chlebik na pecenie. Vyzera ako taka kvetinka. Das ho na pekac, postriekas olivovym olejom a das piect na 180-tke na osem minut. Kym sa to pece, tak si spravis zmes na chlebik. Na polmesiaciky nakrajas jednu velku cibulu, na platky pokrajas 3-4 cesnaky, na kolieska nakrajas asi 10 ciernych oliv. Zmiesas to spolu s podrtenymi rajcinami (ja kupujem uz take preltacene v kelinku, cize dam asi 150ml takejto zmesky) a s dvomi lyzicami olivoveho oleja. Ked vytiahnes chlebik z rury vylejes zmes nan a nechas to piect dalsich 15 minut. Chut tejto zmesy ti prejde krasne chlebikom. Potom uz pri podavani na tanier, posypes chlebik cerstvou rukolou a postruhanym parmezanom na hrubo. Zdrave a zaroven chutne, mnam 😉
@cestovatelkaandrea 😝 😝 😝 😝 mňáááááááááááááááááááááááám
na obed francuzaky zo vcera (A ja Mc Donald 🙂 ) a teraz som dopiekla palacinky. budu so slivkovou nutelou a slahackou :D
Ja som robila sparglove rizotko s olivami a rajcinovy salat. A dala by som si aj nejaky kolac.
@cestovatelkaandrea dakujem 😵 😵 😵
Ja som robila zeleninové risotto a slivkový koláčik 🙂
kelova polievka a langose
dnes bol tekvicovy privarok s parkom a vajickom
baby, ja chcem manžela prekvapiť v piatok na večeru nejakým origoš menu, keďže príde po týždni z bratislavy, kde bol na náročných pohovoroch. neviete mi poradiť niečo fakt iné? máme radi mexickú, indickú aj japonskú kuchyňu, talianskeho sme objedení, no jednoducho niečo fakt dobré a iné, pozostávajúce z predjedla hlavného jedla a dezertu. počúvam nápady 🙂

@ivetah Dakujem!!! Paradicka 🙂 😉 !!!