icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivetah
6. júl 2011

@kralicica u nas malo velky uspech tot menu, trosku som ho zjednodusila
http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...
lososova rolada bez pomarancovej polevy, panenka bez hrusky a dezert som urobila iny. vyhoda je, ze rolada si spravis den dopredu, panenaku das piect, a mas plno casu na rychlu a pritom vynikajucu polievku (ta redukcia je super) a zemiakovu kasu 😉

ivetah
6. júl 2011

@titkovamiriam tie recepty vyzeraju super, ukladam si ich 😵

titkovamiriam
6. júl 2011

inak, ked tak tak si cez google vyhladaj recepty podla nazvu krajín alebo nazvu suroviny na niektorých strankach su super recepty...alebo aj podla kucharov...

udada
6. júl 2011

@lunana cesto: 1kg polohr. múky, 3 vajcia, soľ, 1 kyslá smotana,kvások: 2 kvasnice, mlieko,1 čl kryšt. cukru
olej - ny vysmážanie
na plnenie: salám (diétny stačí), eidam, kukurica
- pripravíme si kvások z mlieka, cukru a kvasníc, pridáme ostatné ingrediencie a zamiesime cesto. Potom necháme vykysnúť. Cesto vyklopíme na dosku a rozdelíme na bochníčky - mne vyšlo asi 18 ks, ktoré ešte necháme pokysnúť. Bochníčky si v rukách roztiahneme na placky, ale nie veľké, aby cesto nebolo príliš tenké a na jednu polovicu ukladáme plnku. Preložíme, prstami pozatláčame ako pirohy a v horúcom oleji vyprážame z oboch strán.

vera1132
7. júl 2011

no mame pečiem kura a k tomu nové zemiačiky s vnaťkou
a pre nás poobede uvarím rizoto 🙂 také širšie menučko

kibuk
7. júl 2011

Bravčové s kukuricou,ryža

aero
7. júl 2011

ja s manželom si dáme ešte zvyšné rizoto a deťom urobím lekvárové pirohy 😉

firstbaby
7. júl 2011

dnes hovadzi vyvar s rezancami a zeleninove rizoto s kuracim masom (kalerab, mrkva, hrasok ) 🙂

cestovatelkaandrea
7. júl 2011

@elina313 😉

cestovatelkaandrea
7. júl 2011

@ivetah rado sa stalo 😉

nanulik
7. júl 2011

včera som robila francuzsku cibulovú s rožkami so syrom a ešte zostal ryžový nákyp a zapekané fliačky

riana12
7. júl 2011

mrkvovo-zemiakova polievka a cestovinovy salat

cestovatelkaandrea
7. júl 2011

dnes budeme len tak na lahko. cestoviny so smotanovo hribovo sunkovou omackou 😉

evabb35
7. júl 2011

Zeleninovú polievku a zemiakové guľky s višňami.

simonkato
7. júl 2011

hraskova polivka a cuketovy kolacik na slano 😉

akika722
7. júl 2011

dnes privarok so sucheho hrachu+mm k tomu špekačik

monca73695
7. júl 2011

dnes: Šošovicová polievka, Palacinky s ovocím.

titkovamiriam
7. júl 2011

Dnes nevarím,dojedame zo vcera-spravim len marhulový kolacik.Katastrofa variť pre dvoch!!! 😠 😉

dadulka271
7. júl 2011

Dnes mame fazulu s parkom a kolacik pernikovy 😝 😀

kibuk
7. júl 2011

kuk foto 🙂 🙂

zuzana_1
7. júl 2011

vcera bol ako dezert cheesecake s dobrou kavickou 😉

lyongirl
7. júl 2011

@akika722 ty si tuším robila niečo z cukety na plech, alebo sa mi to marí, nemôžem to nájsť, hodila by si mi sem prosím recept? Ináč sa mi pečie toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6952&user...

akika722
7. júl 2011

@lyongirl ahoj,jasne..to je podobne 😉
tak cukety,tvrdy syr tak 30dkg,30dkg dietna salama-všetko nastruhať,4vajička-to davam podla toho kolko cukety-len žltka daš a z bielkou nakoniec sneh..korenie čierne ml.sol,hruba-polohruba muka..tak 2PL ,trocha oleja,cesnak..zmiešaš,nakoniec tan sneh a daš piecť do vymasteneho a struhankou vysypaneho plechu

kralicica
7. júl 2011

melencová polievka, dusené nové mini zemiačky s bryndzou, slaninkou, petržlen. vňaťkou a kefír 🙂

kralicica
7. júl 2011

@zuzana_1 tá šálka starbucks nemá chybu. mám doma veľmi podobnú, len rúčka nie je pásikavá 🙂 moja obľúbená

lyongirl
7. júl 2011

@akika722 díky 🙂

fraufrt
7. júl 2011

@zuzana_1 Jee, mohla by som poprosit receptik na ten cheesecake, ja som ho robila v Anglicku z prasku a na Slovensku som to skusala niecim nahradit, ale nebolo to ono. 🙂

akika722
7. júl 2011

@lyongirl 😉