icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dadenka1
8. júl 2011

dievčatá a kde kupujete tie placky na gyros? ja som skúšala tie tortily ale neviem prečo, hrozne mi smrdeli aj inú značku som kúpila a aj tie mi smrdeli... tak neviem čo mám za nos

kibuk
8. júl 2011

dnes pre detičky palacinky 🙂) s nutelou

kibuk
8. júl 2011

@dadenka1 a doma robene tortilly si skušala? 🙂

kibuk
8. júl 2011

kuk tu su doma robene tortilly a su vyborne 🙂 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24011&use...

dadenka1
8. júl 2011

@kibuk jej tak to ma nenapadlo.. Vďaka..hneď zajtra vyskúšam ako prílohu ku strúčkovej polievočke

kibuk
8. júl 2011

@dadenka1 🙂)) za malo

happy8051
8. júl 2011

dnes zeleninove rizoto

titkovamiriam
8. júl 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40389 aj ja robím domace ved v obchodoch nevedia co si za ne pytat 😉
dnes uvarím ,,stehienkovu polievku,,a k masku z polievky chren a chlieb 🙂
a z mirabeliek spravím čatní

s_i_s_a
8. júl 2011

dnes pečené zemiaky s cibuľovou omáčkou, zajtra chrumkavé diabolské rezne so zemiakovou kašou

pancake
8. júl 2011

brokolicova polievka a bravcove rizoto

mimi21mimi
8. júl 2011

Rajcinova polievka s nastruhanym syrom a spagety s porom, kyslou smotanou a slaninkou.

elina313
8. júl 2011

@mimi21mimi to sú aké špagety ? znie to veľmi dobre 🙂ten pórik je opečený ?

elina313
8. júl 2011

@titkovamiriam a koľko ich vyjde z tej várky ?

mimi21mimi
8. júl 2011

@elina313 Ahoj, ano opeciem por aj so slaninkou (pre dceru bez nej) a ked to odstavim, dam do toho kyslu smotanu, trosku osolim a dam na uvarene spagety.... ked som sa jeden cas snazila zhodit, tak som to jedla z jogurtom a tiez to bolo celkom fajn.

pancake
8. júl 2011

@elina313 vyzerajuu fakt nadherne

titkovamiriam
8. júl 2011

@elina313 tuším 4-6kusov

pancake
8. júl 2011

@s_i_s_a aka je to cibulova omacka??

elina313
8. júl 2011

@titkovamiriam ďakujem
@mimi21mimi super tip 🙂

natalii6
8. júl 2011

@s_i_s_a prosim ta to su ake chrumkave diabolske rezne?

s_i_s_a
8. júl 2011

@pancake moja mamina ju robila kedysi k masu, a ja som sa rozhodla ze si ju spravim k pecenym zemiakom, a bola ze to veru mnamka 🙂 .....cibulovu omacku robim tak, ze si nadrobno nakrajam vacsiu cibulu, usmazim ju na oleji dohneda a ked uz ma krasne hnedastu farbu tak to zalejem trochou horucej vody, pridam pol kocky bujonu a chvilu dusim. Potom sa to moze rozmixovat ponornym mixerom, ak niekto nema rad kusky cibule,alebo ak chceme niekoho oklamat, ze to nie je cibulova omacka 🙂, ja som si to mixla len trosku, aby mi tam nejake kusky cibulky ostali. No o nakoniec sa tam prida slahackova smotana, chvilu sa to povari a hotovo.

s_i_s_a
8. júl 2011

@natalii6 no my diabolske rezne volame platky bravcoveho alebo kuracieho maska den vopred namocene v zmesi rozlahanych vajicok, po cajovej lyzicke (podla mnozstva a chuti) soli, kminu, grilovacieho korenia, horcice, kecupu, a vselicoho co sa doma v koreninach najde. A chrumkave preto, lebo som ich pred vysmazanim obalila v rozdrvenych kukuricnych lupienkoch, to bol vlastne napad mojho Samka, ktory ma velmi rad kukuricne lupienky a velmi mu chutili klasicke rezne v takomto obale. Vydrzali chrumkave az do vecera.Mozno vydrzia aj dlhsie ale to neviem lebo sme ich vecer stihli zjest 🙂 Je to velmi rychle, lebo vecer si clovek nalozi masko a na druhy den len obali v lupienkoch a je to.

akika722
8. júl 2011

@lyongirl tu cuketovu mysliš? 😅 či?lebo ked ano ja robim na velky plech lebo mne do toho lezu jak včely aj deti 😀

lyongirl
8. júl 2011

@akika722 áno to myslím 🙂

ianitka
8. júl 2011

@akika722
@lyongirl
tak ja skusim polovicnu davku na polovicny plech najprv....
a ked do toho nebudem "liezt" len ja - tak nabuduce znasobim 🙂

lili24
8. júl 2011

My dnes mame porkovu polievocku, masko na takej mis-mas stave (vymyslela som ju z toho co som mala doma) s knedlou, a upiekla som aj slivkovy kysnuty kolacik, nemala som skoricu tak som posypala s kakaom+cukor, ze aka mnamkaaaa ku kavicke 😎 🙂 🙂

luciferova
8. júl 2011

ryzovy nakyp s hrozienkami a marhulami podavany s javorovym sirupom 🙂

akika722
8. júl 2011

@lyongirl ale zaleži aj od toho kolko tej masy maš...ja to lejem do plechu až skoro po vrch,ono to už nevyrasie 😉 v nedelu budem robiť do dvoch lebo mm ma dennu a aj suseda chce ochutnať 😀
tak do velkeho+maleho 😀
@ianitka jasné,ved každy ma ine chute 😀 ja so staršim synom sme skor zeleninovy,mm mäsovy a najmladši zje všetko čo nezje jeho 😀

babullka1
8. júl 2011

my mame dnes kapustne fliacky a polievka rascova s vajickom

renatad
8. júl 2011

vyprážaný patizón, pyré a zeleninový šalát / paprika,paradajka, uhorka a cibuľa/ proste čemer 😀 😀