Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Tak my sme si navarili vcera vecer klasicky na dva dni 😎 Morcaci steak s paradajkovo-paprikovou "omackou" a manzelicek k tomu spravil paprikovu ryzu. Ze ked moze byt kari a bylinkova atd, skusil taku a chuti dobre 🙂
No a aby som si nerobila nepravom zasluhy 😀, vlastne to vcera varil muzicek skoro sam. Babo nam nechcelo vcera velmi dlho zaspinkat 😕
kuriatko na smotane 😅 😅 😅
hrachová kaša s klobásou a údeným mäsom
mexicke cestoviny s mletym masom 🙂
Daniz, slivkový točený perník upečený, je ešte lepší než som si predstavovala. Ďakujem za výborný recept.
Dnes pečiem kuracie krídelká s ryžou, manželovo obľúbené.
Segedinsky gulas s domacou knedlou
Berika, niet zač... ten perník sa nezdá čo? 😉 😉 😉 Dnes na večeru urobím chlebík vo vajíčku-je piatok treba vypnúť 😀 😀 😀 ...
Zajtra asi zemiakovo-bryndzové pirohy.dávno sme nemali.Polievku fazuľkovú kyslú.
@mukky ja ich robim uplne z hlavy vlastne nemam na to recept...🙂 udusim cibulu, pridam mlete maso, orestujem, paradjkovy pretlak, trochu bujonu, cesnak, tri hrste mrazenej zeleninovej zmesi, cervenu fazulu z konzervy, kto ma rad stiplave, trochu chilli, alebo kari korenia... omacka ma byt taka polotekuta... uvarene cestoviny nou zaliat a posypat syrom,...
my dnes strááášné nestíhačky, tak som aspoň hodila zemiaky udusiť do tlakáča. malému som vybrala hotovú kuracinku z mrazáka, my sme si zemiaky osolili a spapali s maslom a mliekom 😉 tak diétnejšie, ale chutne
zajtra sme vonku, bude guláš k príprave ktorého nemusíme ani ruku priložiť 😅 tak len nech nám vyjde počasie, lebo ináč varím doma 😖
no a na nedeľu už je v mrazáku bravčové - budú mokré rezne od kostri 😀 😀 😀
Knedlo, vepřo, zelo 😅
dali4 mňaaaaaam
zajtra idem robiť pečené mini zemiačiky a jaternice, skrátka zdravá strava 😝
špenát, varené zemiaky a vajíčko, zajtra pečená kačka ešte neviem s čím
karfiolova polievka, vysmazany struhany syr, zemiaky, tatarska 😝
krúpová polievka s údeným mäskom a zemiačkami, pirohy plnené - zemiakmi , nutelou , šípkovým džemom 😵
Slepacia polievka,kuraci perkelt s haluskami.
slepačia polievka bravč 😝 ova mučkalica hranolky a ryža.
Kuracia polievočka, a prekladane kurča 🙂 mnamka
Tak aj my, slepačia polievka, kurča na rasci a masle, tarhoňa, uhorkový šalát.
lečo bez vajec a ryžou a hovadzia polievka zo vcera
perkelt s haluškami 😉
Nič, dnes mám modrý pondelok 😀 😀 😀
granadír 🙂
my sme nic mame z nedele ale co zajtra? hm ten granadir by bodol dobry napad 😀

čavte kucharečky !som tu nova ale tema je dobra pači sa mi.My dnes mame fazulovu na kyslo a ražniči a pre drobcou zeleninova s mrveničkou a palacinky 😉