Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby, nemate nejaky recept na pizza štangle, alebo tiez chlebiky to v pizzerke volaju... potiera sa to cesnakom a dava ako priloha k vinku alebo k zeleninovym salatom..
@titkovamiriam jeej, velmi pekne dakujem, ja som hladala a nenasla som taketo... 🙂 sa mi pokazila pekarnicka, tak mi ju mm opravil, idem vyskusat ci funguje..
daj si cez google piiza tyčinky je ich tam viac druhov aj na mmb ja ich nerobievam 😉
u nas dnes brokolicova kremova polievka, pecene rybie file, nove zemiacky a paradajkovy salatik
@titkovamiriam ja som hadzala cez google pizza stangle a to mi hodilo nieco ine co som chcela.. ja ich mam rada v restauracii ku zeleninovemu salatu s kuskami kuracinky a s francuzskym dresingom, dnes mam chut na cesnak, tak ze ich skusim spravit...
v podstate by mozno stacilo pouzit aj pizza cesto co bezne robim, nie?
jasne alebo klasika kysnute a docutit koreninami cesnakom a podobne 😉
dnes dojedáme paradajkovú polievku a cestoviny so syrovou omáčkou a zajtra gulášujeme.
V nedeľu - netuším
Pre seba a najmenšieho karfiolová polievočka a pre chlapcov zemiakové pirohy plnené mäskom.. ešte na to potrebujú spústu osmahnutej slaninky a cibulky a polejem im to kyslou smotanou. 🙂 Fakt nechápem, ako môžu byť takí chudí 😀
@titkovamiriam mnam.. mam take fajne cesto na pizzu, tak skusim ten recept vyskusat aj na toto.. 🙂
@titkovamiriam vyzera to fantasticky 🙂 😝
cuketová omáčka so zemiakmi a vajcom
kelový prívarok so zemiakmi a špekáčikmi 😉 zas rýchly obed, varím marhuľový džem 😀
dnes bravcove na kocky zo zeleninou a zemiaky a zajtra asi karfiol ale este neviem na aky sposob 🙂
Myslite ze keby som do langosov namiesto kyslej smotany dala biely jogurt ze by to vadilo? Nemate s tym niektora skusenosti? Vo viacerych receptoch som nahradila smotanu jogurtom a nevadilo to ale neviem co to urobi v langosoch 😅
Dojedame rizoto zo vcera (z domacej zeleninky) a na veceru budu pecene kuracie kridelka v medovo-cesnakovej omacke s nakrajanou zeleninou a marhulovy kolac.
@lucikatn joj tak tohoto sa fakt nemusis obavat, ja som minule robila langose z 2kg, lebo sme mali robotnikov, takze daco s cim sa nasytia.. a viac ako 5min. som to nemiesala, brucho mi zavadzalo 😀 takze len tak, aby sa odlepovalo od krajov.. inak robim v pekarnicke.. polovicnu davku..
pouzivate casto ponorny tycovy mixer alebo je to zbytocnost?podla vas posudim ci sa oplati kupit ho ale nie 😉
@adelaida33 znie to super, mozes dat prosim recept?
@lucka1371987 Ja ho používam často - pri mixovaní krémových polievok najčastejšie, potom keď robím deckám ovocné koktejly... Minule som s ponorným mixerom "rozsekala" na kašu kuracie pečienky, lebo som to potrebovala zomlieť podľa receptu, ale nechcelo sa mi vyťahovať mlynček... 🙂 Ja ponorný mixer potrebujem, mne by chýbal. 🙂
brokolicova polievka a kuracie kridla s ryzou
@lucka1371987 dá sa žiť bez ponorného mixéra??? 😀 ja ho tiež používam veľmi často,krémové polievky,pyré,palacinky.........malému prvé príkrmy a polievky som mixovala,určite je to dobrá investícia 😉
@zewa11 tak zajtra si ho kupim nech posluzi aspon budem malej mixovat nieco pod zub 🙂 20eur je v pohode a vyzera celkom dobre. 😀
ja som dnes len zapiekla zemiaky 😝 😀 +kečup 😀
a zajtra-chlapi buchty na pare a mamina cestoviny so zeleninou..
ozaj..pomoooc,..ma niekto dobry recept na cestoviny so zeleninou??? 😅

ja som tak šantila včera. Doobeda som robila tortu, poobede som zavárala patizóny (s nálevom ako na uhorky) 🙂