Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes losos a pyré, taká rýchlovka, už nevládzem ani variť, ani sa mi nič nechce robiť, ale chcem spraviť cuketovo-marhuľovú nutelu, ak majú svokrovci ešte dosť marhúľ, čo presne neviem...
ja dnes nic 😀 babka nas vzdy na pondelok nabali s nedelnajsim obedom 😀 cize masko na stave s ryzou
u nas dnes domace pecene zemiaky, k nim plnena zapekana domaca cuketa🙂 napln bude z kuracieho masa, cibule, hub, striedky z cukety, vajicka a na vrh feta syr
no ja dnes na poziadanie mojho syna zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a domace dukatove buchty
u nas bude paradajkova polievka, plnene pecene kurca a ryza 🙂
skladane zemiaky
@happy8051 kubansku tortu poznas??http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309
mnaaaaaaaaaaam
slížiková polievka a cukinové Gordon blue
same dobroty.... 😲
my dnes brokolicovu polievku a kukuricu varenu inak nic
kuchticky viete mi poradit cim nahradit v ceste na muffiny kakaovy prasok, pokial chcem mat cesto nekakaove, respektive necokoladove??? Robievam jeden receptik kde ide 1dcl kakaa a horka cokolada. Horku cokoladu by som nahradila bielou, ale co s tym kakaom 😨 Ja viem, ze receptov na muffiny je ako maku, ale tieto su uplne super 😝
ja som dostala strasnu chut na kuraciu polievku a pecene kurca s ryzou a kompotom 🙂 tak zajtra to urobim... no ale strasnu chut mam 😀 😀
mrkvov-kelova polievka s krupicovymi knedlickami skoro zjedena a teraz robim torteliny s kuracou zmesou a spenatom 🙂 misa s hroznom nesmie chybat 😀
ahojte 😵
tak zajtra kuraci stroganov so zeleninkou a ryžou+veeeeeeeeeeela zeleninkoveho šalatu 😎
baby ako robite melonovy sorbet? ale taky bez vodky by sa zisiel... proste nealko🙂 dakujem
ahojte dnes sme mali pirohy a zajtra plneny kapustny list
🙂
ahojte, potrebujem radu. Robila som dnes tú ovocnú nutelu a potrebujem ju sterilizovať. Mám možnosť iba v rúre. Je tam písané, že pri 180 st. 15. min., takže to mám dať do trúby keď je studená a odkedy začne hriať na 80 st. odstopovať 15 min., ale to dať do trúby až keď je vyhriata? Čítala som na nejakom fóre, že by to malo ísť do rúry za studena, zavára tak niekto? Lebo ja nemám vôbec skúsenosti 😅
@lyongirl ja som sterilizovala v trube... dala som do hlbsieho plechu vodu a do toho tie zavaraniny a hned za studena a odvtedy ako mi znacila rura ze 100 stupnov tak som dala pol hodku... takze odkedy ti znaci ze 180 tak 15 minut...aspon ja by som tak urobila...vyzivu som tam sterilizovala
@lyongirl jaj lebo ty si pisala 180🙂 hned sa mi to zdalo vela... ja vsetko sterilizujem tak na 100 v trube... v hrnci to robim tak ze ked zacne vriet tak uplne stiahnem plyn teda to sice vrie ale len pomaly tak neviem kolko tam je stupnov ..ak pisu 80 tak asi to staci... ja napriklad dzem ani nesterilizujem ale dam pod vrstvy diek a tam necham vychladnut aj den dva... myslim ze toto je nieco podobne... teda tych 80 by mohlo stacit...

Toto je priserna tema...vzdy ked sem nakuknem vyhladnem 😠