icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

petra1303
18. júl 2011

Toto je priserna tema...vzdy ked sem nakuknem vyhladnem 😠

lyongirl
18. júl 2011

dnes losos a pyré, taká rýchlovka, už nevládzem ani variť, ani sa mi nič nechce robiť, ale chcem spraviť cuketovo-marhuľovú nutelu, ak majú svokrovci ešte dosť marhúľ, čo presne neviem...

weiya
18. júl 2011

ja dnes nic 😀 babka nas vzdy na pondelok nabali s nedelnajsim obedom 😀 cize masko na stave s ryzou

anaxamon
18. júl 2011

u nas dnes domace pecene zemiaky, k nim plnena zapekana domaca cuketa🙂 napln bude z kuracieho masa, cibule, hub, striedky z cukety, vajicka a na vrh feta syr

zuzinr
18. júl 2011

no ja dnes na poziadanie mojho syna zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a domace dukatove buchty

dena
18. júl 2011

u nas bude paradajkova polievka, plnene pecene kurca a ryza 🙂

exupery
18. júl 2011

skladane zemiaky

damiankad
18. júl 2011

@happy8051 kubansku tortu poznas??http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309
mnaaaaaaaaaaam

mia.k
18. júl 2011

slížiková polievka a cukinové Gordon blue

mimikett
18. júl 2011

@dianka3 u nas v TT sa da sezamovy olej kupit v Tescu. Myslim, ale ze by sa dal vyrobit aj podamacky, len asi nebude mat taku silnu chut - rozmixovat sezam s olejom a je to 🙂

mimikett
18. júl 2011

@dianka3 a zabudla som napisat, ze ja k tomu robim vacsinou ryzu taku aku mam- aj gulatorznu aj basmati. Vyborne sa vsak k tomu hodia aj cinske rezance.
Ako o tej cine piseme, zbihaju sa mi slinky, tusim ju tento tyzden spravim 😝

kilian
18. júl 2011

same dobroty.... 😲

babullka1
18. júl 2011

my dnes brokolicovu polievku a kukuricu varenu inak nic

aduskatt
18. júl 2011

@mimikett myslim, ze sezamovy olej maju aj na druzbe, v tom novom obchodiku Celishop.oproti poliklinike🙂

mimikett
18. júl 2011

kuchticky viete mi poradit cim nahradit v ceste na muffiny kakaovy prasok, pokial chcem mat cesto nekakaove, respektive necokoladove??? Robievam jeden receptik kde ide 1dcl kakaa a horka cokolada. Horku cokoladu by som nahradila bielou, ale co s tym kakaom 😨 Ja viem, ze receptov na muffiny je ako maku, ale tieto su uplne super 😝

lucikatn
18. júl 2011

@mimikett a nad pudingom napr. malinovym si nerozmyslala? Prasok ako prasok 😀 😀 😀 nemam to vyskusane ale hadam to muffinkam vadit nebude 😀 😀 😀 😀

norcima
18. júl 2011

@mimikett ja by som len to kakao vynechala, nicim nenahradzovala 🙂

lucka1987
18. júl 2011

ja som dostala strasnu chut na kuraciu polievku a pecene kurca s ryzou a kompotom 🙂 tak zajtra to urobim... no ale strasnu chut mam 😀 😀

lucka1371987
18. júl 2011

mrkvov-kelova polievka s krupicovymi knedlickami skoro zjedena a teraz robim torteliny s kuracou zmesou a spenatom 🙂 misa s hroznom nesmie chybat 😀

akika722
18. júl 2011

ahojte 😵
tak zajtra kuraci stroganov so zeleninkou a ryžou+veeeeeeeeeeela zeleninkoveho šalatu 😎

zuzkat1
18. júl 2011

baby ako robite melonovy sorbet? ale taky bez vodky by sa zisiel... proste nealko🙂 dakujem

kibuk
18. júl 2011

ahojte dnes sme mali pirohy a zajtra plneny kapustny list
🙂

lyongirl
18. júl 2011

ahojte, potrebujem radu. Robila som dnes tú ovocnú nutelu a potrebujem ju sterilizovať. Mám možnosť iba v rúre. Je tam písané, že pri 180 st. 15. min., takže to mám dať do trúby keď je studená a odkedy začne hriať na 80 st. odstopovať 15 min., ale to dať do trúby až keď je vyhriata? Čítala som na nejakom fóre, že by to malo ísť do rúry za studena, zavára tak niekto? Lebo ja nemám vôbec skúsenosti 😅

zuzkat1
18. júl 2011

@lyongirl ja som sterilizovala v trube... dala som do hlbsieho plechu vodu a do toho tie zavaraniny a hned za studena a odvtedy ako mi znacila rura ze 100 stupnov tak som dala pol hodku... takze odkedy ti znaci ze 180 tak 15 minut...aspon ja by som tak urobila...vyzivu som tam sterilizovala

zuzkat1
18. júl 2011

@kibuk ako robis tu kapustu? to z normalnej alebo kyslej? dakujem... je to nieco ako sarma?

lyongirl
18. júl 2011

@zuzkat1 ale tam je písané, že pri 80 st., nie pri 180, nie je to málo? V podstate tá nutela je ako výživa, potrebuje len aby viečka chytili...ináč dík, skúsim to tak, ako píšeš, len neviem teraz tie stupne....

lyongirl
18. júl 2011

@zuzkat1 aaa teraz čítam, že si tú výživu robila na 100 st., tak tých 80-100 st. by malo asi stačiť...

zuzkat1
18. júl 2011

@lyongirl jaj lebo ty si pisala 180🙂 hned sa mi to zdalo vela... ja vsetko sterilizujem tak na 100 v trube... v hrnci to robim tak ze ked zacne vriet tak uplne stiahnem plyn teda to sice vrie ale len pomaly tak neviem kolko tam je stupnov ..ak pisu 80 tak asi to staci... ja napriklad dzem ani nesterilizujem ale dam pod vrstvy diek a tam necham vychladnut aj den dva... myslim ze toto je nieco podobne... teda tych 80 by mohlo stacit...

lyongirl
18. júl 2011

@zuzkat1 aha, teraz som si všimla, že som najprv napísala 180 a potom 80, som sa pomýlila...má to byť tých 80, tak zajtra vyskúšam a dám vedieť, dnes sa mi už nechcelo a chladne to a nevedela som čo a ako...ďakujem 🙂

zuzkat1
18. júl 2011

@lyongirl no a to sa moze aj ked vychladen? to som zas ja nevedela🙂 nemas za co... tak nech sa podari🙂